Üle 50% tuli täis... Laseme samamoodi edasi? Leevendame? Karmistame?Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 13 189 testitulemust, millest 7186 osutus positiivseks.
REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Seda oli valus vaadata jah.Kapten Trumm kirjutas:Eile oli päris asjalik saade Laser (TV3) antivaxerite teemal.
No minu silmis muutus see kamp veel paar kraadi lollimaks kui seni arvasin.
Eriti kõvat taset ilmutas see Objektiivi peatoimetaja oma jutuga, kuidas lastehalvatust loodusravi "terakestega" ravida saab.![]()
Kui mingi seltskond on nii kardinaalselt erineva mõttemaailma ja arusaamadega, nagu teiselt planeedilt, siis ei olegi võimalik mingit ühisosa leida.
Sellel nn "antivaxerite" seltskonnal on kõik klassikalised usuäärmuse tunnused ja märgata on ka osaline kalduvus fundamentalismi ja ekstremismi.
Valdav osa massist eristub selgelt oma rumalusega (mitte segi ajada haridusega), mida ise peab tarkuseks.
viewtopic.php?p=690609#p690609
Siin paar lehte tagasi hakati jälle jaurama COVID PIIRANGUTE tõttu halvenevast vaimsest tervisest...
Kordan: Meie laste ja ka täiskasvanute halb vaimne tervis ei ole põhjustatud COVID piirangutest. Algsed põhjused on palju sügavamal.
viewtopic.php?p=690209#p690209
Mul naise õde on ühes kondiitri- ja kulinaariaketis personali juht. COVID tõttu on haigestunud suur hulk töötajaid ja ta palus minu naisel tulla appi ühe kaupluse kondiitri- ja kulinaaria müügiletti mingiks ajaks asendajaks.
Põhimõtteliselt on mul naisel nüüd kuu ajaga närvid täiesti läbi, sest hommikust õhtuni peab müügitöö asemel kantseldama maskivastaseid tüüpe.
Pidevalt trambivad poodi sisse maskideta kodanikud. Neil on selleks leti peal karp kirurgiliste maskidega 10 senti/tk, et kui inimesel maski pole, siis palun ostke alustuseks mask...
Ja need maskivastased 99% mitte ei osta maski ega ei lahku poest vaid hakkavad sõna otseses mõttes räuskama ja sõmama, et mis õigusega? pole teie asi! Minul on õigus! Te ei saa nõuda! pistke see mask omale ****! jne jne
Naine räägib neile, et "ma ei saa ja ei tohi teile müüa kui te maski ei kanna. Lugege, ukse peal on silt, et ilma maskita ei teenindata. Politsei käib regulaarselt kontrollimas, et me ei müüks maskita klientidele ja ma saan trahvi kui müün."
Põhiline vastus on, et "kus te seda politseid siin näete!? ma ostan ainult kaks sedaasja ja kõik! Teil võib ukse peal olla igasuguseid silte aga need on ebaseaduslikud! Mis õigusega...." jne
Ja nad on kõik pühaviha täis. Tigedad ja kurjad. Nendega ei ole võimalik rahulikult rääkida. "Mina ja maailm..." tüübid.
Hommikust õhtuni!
12 tunnised vahetused.
Ma ei hakka kõiki juhtumeid siin välja tooma, kuigi seal on tõsiseid pärleid ja vaata, et kätega kallaletulemisi, aga nt eile nüüd oli siis järgmine juhtum.
Tuli poodi ca 14-16 aastane tütarlaps. Ilma maskita. Naine küsis, kus mask on? Ma ei saa ilma maskita teid teenindada. Kui teil maski pole siis palun, siin on 10 senti mask, ostke ja pange omale ette.
Tütarlaps siis ostis maski, pani ette ja sai oma kauba kätte ning lahkus.
20 minutit hiljem tormab sisse bronebaaba.... helikopterlapsevanem.... ilma maskita ohvkoos.... "Mida te endale lubate! Mis õigusega te minu tütrelt maski nõuate? Mis õigusega te talle selle kaltsu pähe määrisite ja osta käskisite? Tekitasite minu lapsele vaimse TRAUMA! Mingi võhivõõras mutt tuleb ja hakkab süüdimatult minu last ahistama!..."
20 minutit räuskamist, karjumist ja sõnavahtu.
No mille kuradi pärast peavad poemüüjad täitma politsei ja korrakaitse rolli? Tagama seadusekuulekust?
Ja mis tundega te ise pärast selliseid tööpäevi koju läheksite? Müüjate jm teenindava personali vaimne tervis? Kes selle eest hoolitseb?
Türnüffel küll, iga kord kui ma jälle kuulen sellistest klientidest tahaks ise kohal olla...
Mul on tänu naise kogemustele tekkinud null tolerants.
Ja kogu see seltskond on ajanud mind tõsiselt vihale.
Ma nüüd kui juba eemalt näen mõnda sellist tegelast kusagil kaubanduskeskuses, tanklas, veekeskuse järjekorras või mujal maskita ringi töllamas, siis on tõsine tegemine enda ohjeldamisega, et mitte ligi astuda...

Exitus kirjutas:trumm tunneb , et tema maailmakord hakkab lagunema. Äkki kaotatakse ära isegi passidSaan aru et ründamine loe lahminime on üks moodus stressreaksiooniga hakkama saada aga proovi ka teisi. Näiteks huumoriga.
Samas võib proovida ka saviteraapiat, loomateraapiad,![]()
![]()
Loodan, et kunagi tehakse akf kokkutuleks. Tahakd mõnda imelooma kohe oma silmaga näha

Antud juhul kui piiranguid suure hurraaga maha keerama hakatakse ei ole sellel teaduse ja viirusega miskit pistmist. Puha poliitika ja võimuvõitlus.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
Iga kauplus on eravaldus ja põhimõtteliselt saab omaniku esindaja nõuda ükskõik kelle viivitamatut lahkumist ükskõik mis põhjusel (välja arvatud otsene diskrimineerimine nagu näiteks "neegreid ei teeninda"). Kõnealusel kodanikul oleks mina palunud esimese 10 sõna järel lahkuda ja siis politsei kutsunud.Fucs kirjutas:20 minutit hiljem tormab sisse bronebaaba.... helikopterlapsevanem.... ilma maskita ohvkoos.... "Mida te endale lubate! Mis õigusega te minu tütrelt maski nõuate? Mis õigusega te talle selle kaltsu pähe määrisite ja osta käskisite? Tekitasite minu lapsele vaimse TRAUMA! Mingi võhivõõras mutt tuleb ja hakkab süüdimatult minu last ahistama!..."
Mitte et sellest soovitusest tingimata abi oleks - erinevatel põhjustel, mida me kõik väga hästi teame.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Akf Fucs... kuigi mul enesel puudub ka usk maskidesse, siis kui tegemist on eraettevõttega, ja ukse peal on pilt et ilma maskita ei teenindata, siis, on 100% õigus külastaja pikalt saata. Kuhugi saab panna kaamera, agressiivsest külastajast saab teha pildi ja öelda et inimene omab 15 sekundit ukse väljastpoolt sulgemiseks muidu läheb kõne sinna kuhu vaja. (Ma isiklikult sarnases olukorras eelistaksin leti läheduses nähtaval kohal asetseva pumppüssi sihtotstarbelist kasutamist).
-
- Liige
- Kontakt:
(Ma isiklikult sarnases olukorras eelistaksin leti läheduses nähtaval kohal asetseva pumppüssi sihtotstarbelist kasutamist).
See oleks selgelt ebaseaduslik ja tooks lühikese aja jooksul su juurde kamba mersu bussidega liikuvaid rohelistes vormides ja ülimalt domineerivaid korraldusi jagavad isikud, kellel nimesildi asemel on täht+number.
Eraomandisse kehtestatud reeglite vastaselt tungimine oleks seaduslik? Järgmiseks tuleb keegi ja küsib et miks te toote eest raha küsite, ma tahan tasuta saada ja räuskab 20 minutit kui tasuta ei saa?seroi kirjutas:(Ma isiklikult sarnases olukorras eelistaksin leti läheduses nähtaval kohal asetseva pumppüssi sihtotstarbelist kasutamist).
See oleks selgelt ebaseaduslik ja tooks lühikese aja jooksul su juurde kamba mersu bussidega liikuvaid rohelistes vormides ja ülimalt domineerivaid korraldusi jagavad isikud, kellel nimesildi asemel on täht+number.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Seda oli valus vaadata jah.
Kui mingi seltskond on nii kardinaalselt erineva mõttemaailma ja arusaamadega, nagu teiselt planeedilt, siis ei olegi võimalik mingit ühisosa leida.
Sellel nn "antivaxerite" seltskonnal on kõik klassikalised usuäärmuse tunnused ja märgata on ka osaline kalduvus fundamentalismi ja ekstremismi.
Mul on selle jõleda valetamisega veel isiklik teema.
Lapsena korjasin üles nakkushaiguse, mis täna on vaktsineerimiskavas ja lihtsalt välditav.
Toona aga antud vaktsineerimist veel ei tehtud. Tulemuseks on mõningane füüsiline puue, millega on võimalik elada, kuid mis on mul kinni keeranud nii mõnegi unistuse ja valiku.
Sestap, kui keegi hakkab minu nina all ajama sellist kelbast, siis mul vist rusikas tõuseb enne kui jõuan tagajärgedele mõelda.

/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
-
- Liige
- Kontakt:
Dr.Sci kirjutas:Eraomandisse kehtestatud reeglite vastaselt tungimine oleks seaduslik? Järgmiseks tuleb keegi ja küsib et miks te toote eest raha küsite, ma tahan tasuta saada ja räuskab 20 minutit kui tasuta ei saa?seroi kirjutas:(Ma isiklikult sarnases olukorras eelistaksin leti läheduses nähtaval kohal asetseva pumppüssi sihtotstarbelist kasutamist).
Ei ma viitsi siin sel teemal midagi tõestama asuda. Kui ei usu, proovi järgi.
Dr.Sci kirjutas:Üle 50% tuli täis... Laseme samamoodi edasi? Leevendame? Karmistame?Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 13 189 testitulemust, millest 7186 osutus positiivseks.
No millal 10k positiivset tuleb? Järgmise nädala alguseks?
Et siis kuskil 2-3n pärast näeme jälle "viimase ööpäeva jooksul suri xx inimest"..?
31.jaanuari ja 1. veebruari covid-haigete erinevus haiglates on 21.
Viimati muutis aht0, 02 Veebr, 2022 11:45, muudetud 1 kord kokku.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kriku kirjutas:Iga kauplus on eravaldus ja põhimõtteliselt saab omaniku esindaja nõuda ükskõik kelle viivitamatut lahkumist ükskõik mis põhjusel (välja arvatud otsene diskrimineerimine nagu näiteks "neegreid ei teeninda"). Kõnealusel kodanikul oleks mina palunud esimese 10 sõna järel lahkuda ja siis politsei kutsunud.Fucs kirjutas:20 minutit hiljem tormab sisse bronebaaba.... helikopterlapsevanem.... ilma maskita ohvkoos.... "Mida te endale lubate! Mis õigusega te minu tütrelt maski nõuate? Mis õigusega te talle selle kaltsu pähe määrisite ja osta käskisite? Tekitasite minu lapsele vaimse TRAUMA! Mingi võhivõõras mutt tuleb ja hakkab süüdimatult minu last ahistama!..."
Mitte et sellest soovitusest tingimata abi oleks - erinevatel põhjustel, mida me kõik väga hästi teame.
Sellisel juhul, kui mingi maskivastane taun hakkab liiigselt lõugama, tuleb kutsuda politsei, mis võib tegelasele kaasa tuua väärteomenetluse piirangureeglite rikkumise eest.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
seroi kirjutas:(Ma isiklikult sarnases olukorras eelistaksin leti läheduses nähtaval kohal asetseva pumppüssi sihtotstarbelist kasutamist).
Ilmselgelt, aga ma ei usu, et akf seda repliiki niiväga tõsiselt mõtles. Igatahes pole seda vähemalt siin teemas vaja edasi arutada.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
No ei ole vaja SEDA MULLE rääkida. Teooria on alati kõva sõna ja reaalne praktika nõrkadele. See, et ON ÕIGUS maskita tüüp pikalt saata ja mitte teenindada ei vähenda selliste tüüpide hulka ja ei takista neil tulemast ning poes müüja peale räuskamast. Selle ÕIGUSE pärast neid ei teenindatagi ja saadetaksegi poest minema ja sellepärast nad kisavad ja räuskavadki. VBL mõnes suuremas poes on turvad ja suurem hulk personali kes massiga sellised poest välja pressib. Väiksemates kauplustes kus on üks-kaks müüjat see pole võimalik. On häirenupp ja saab välja kutsuda turvafirma, aga see pole jätkusuutlik, sest enne kui turvad kohale jõuavad on räuskaja kelle pärast kutsuti juba poest lahkunud. Ja vbl 10 minutit peale turvade lahkumist on juba uus üritaja kohal... seal peaks leti kõrval 24/7 turva siis seisma, et sellel oleks mingit mõju.Dr.Sci kirjutas:Akf Fucs... kuigi mul enesel puudub ka usk maskidesse, siis kui tegemist on eraettevõttega, ja ukse peal on pilt et ilma maskita ei teenindata, siis, on 100% õigus külastaja pikalt saata. Kuhugi saab panna kaamera, agressiivsest külastajast saab teha pildi ja öelda et inimene omab 15 sekundit ukse väljastpoolt sulgemiseks muidu läheb kõne sinna kuhu vaja. (Ma isiklikult sarnases olukorras eelistaksin leti läheduses nähtaval kohal asetseva pumppüssi sihtotstarbelist kasutamist).
Ja kuidas need ÕIGUSED pikalt saata ja mitte teenindada... või ÕIGUS ja võimalus turvasid või politseid väljakutsuda, teevad olematuks räuskajate poolt selle "pikalt saatmise protsessi" käigus (mis kordub päevas paarkümmend korda) pekki keeratud poetöötajate närvid? Saab sellisest räuskajast oma ÕIGUSI kasutades lahti ja järgmisele kliendile peab juba naeratama ning olema lahke ja ülim leebus ise... ja ülejärgmine tuleb ja hakkab jälle räuskama.
Dr.Sci kirjutas:Üle 50% tuli täis... Laseme samamoodi edasi? Leevendame? Karmistame?Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 13 189 testitulemust, millest 7186 osutus positiivseks.
https://www.delfi.ee/artikkel/95796053/ ... nakatumistTäna hommikuse seisuga on haiglas 352 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 208 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 159 ehk 76,4% on vaktsineerimata ja 49 ehk 23,6% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.
Ööpäeva jooksul avati haiglates 59 uut haigusjuhtu. Suri kaks koroonaviirusega nakatunud inimest: 62-aastane naine ja 83-aastane mees.
Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 13 189 testitulemust, millest 7186 osutus positiivseks. Viimase 7 päeva jooksul on 100 000 täielikult vaktsineeritud elaniku kohta nakatunud keskmiselt 371,5 vaktsineeritud inimest päevas ja 100 000 vaktsineerimata inimese kohta nakatunud keskmiselt 595 vaktsineerimata inimest päevas.
Ööpäeva jooksul manustati 2456 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 174. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 407 090 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 62,4%.
Ma ei tegele toitlustus-teenindusega, ja olen ka kursis täiesti kuidas seaduslikku relva hoida... aga pakkuge välja siis ka tegelikult toimiv alternatiiv mis ei põhjustaks ohvrile olulist bürokraatlikku ega majanduskulu? Rääkimata aastaid kestvast kohtuprotsessist?seroi kirjutas:Dr.Sci kirjutas: (Ma isiklikult sarnases olukorras eelistaksin leti läheduses nähtaval kohal asetseva pumppüssi sihtotstarbelist kasutamist).
Ei ma viitsi siin sel teemal midagi tõestama asuda. Kui ei usu, proovi järgi.
Turvakaamera + kõne politseile. Ega seal suurt midagi muud teha ole.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline