General SVR

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
NGolf
Liige
Postitusi: 3073
Liitunud: 16 Juul, 2013 11:48
Asukoht: Sakala
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas NGolf »

Me oleme juba kirjeldanud, kuidas Venemaa praegune juhtkond hübriidsõja raames lõi ja kontrollis uimastikaubandust. Sel teemal oleme oma kanalil avaldanud mitu pikka materjali, kus me nimetasime logistika eest vastutavaid inimesi, sealhulgas Novorossiiski sadamate kaudu, mainides teiste hulgas oligarh Šiškarev S.N. Nüüd on see tegelane koos Venemaa võimu "halli kardinaliga" Sergei Kirijenko suunatud teisele, mitte vähem huvitavale töövaldkonnale, millest tuleb juttu allpool.

Nagu me teame ajaloost, moodustuvad kõige stabiilsemad ja suurema kasumlikkusega liidud sõdades ja kohalikes konfliktides. Meie väljaanne räägib, kuidas ja mille alusel ehitasid "relvaparunite" - Venemaa kangelase, Venemaa presidendi administratsiooni esimese asejuhi S.V. Kirienko ja GRU koloneli S.N. Šiškarevi - oligarhi (GK "Delo") äri: 2022. aasta augustis konsolideeris Rosatom ("Atomenergoprom") 49% GK "Delost". Ametlik versioon Rosatomi sisenemisest transpordiettevõttesse Delo kõlab nagu mitme riikliku tähtsusega projekti käivitamine, sealhulgas konteinervedude arendamine mööda põhjamereteed.

Kuid Rosatom varjab kolonel Šiškarjoviga ühiselt tehtud äri tegelikku eesmärki - Venemaa sõjalis-tööstuslikele kompleksidele keelatud imporditud komponentide (komplekssed elektroonikakomponendid, laserid, optika, arvutiseadmed, radarisüsteemide komponendid) usaldusväärse ja katkematu (ebaseadusliku) sisseveo korraldamist Venemaale, mikroskeemid, laiendatud temperatuurivahemikuga mikrokiibid jne), samuti "halli impordi" kategooriasse kuuluvate tarbekaupade põhirühma tarned (kaupade import ilma õiguste omaniku loata, kasutades võltsitud dokumente), läbi NUTEPi konteinerterminali Novorossiiski sadamas, mis on osa "Delo Ports" valdusettevõttest.

Kirienko-Shishkarevi ettevõtted, mis on registreeritud Euroopas ja Aasias ning millel on ajalugu ja korrespondentkontod Euroopa ja Aasia pankades, teostavad varjatud kaubatarneid kolmandate riikide kaudu Türgi sadamatesse ja toimetavad selle seejärel meritsi Türgi sadamatest Novorossiiskisse NUTEPi konteinerterminali, kus tuhanded "rohelise koridori" mööda "erimärgistatud" konteinerid ületavad Venemaa riigipiiri ja sõidavad seejärel raudteel Venemaa vastuvõtjatele, olles eelnevalt muutnud kauba omaniku andmeid (välisriigist välisriiki). Lõpptarbija maksab lõpuks tohutuid summasid üle ja Kirienko-Shishkarevi kasumiks kujuneb mitusada miljonit dollarit, kuid kes sellele tähelepanu pöörab, kui see on oluline osa Venemaa Föderatsiooni korruptsioonist, mille eest maksab sama naiivne ja petetud maksumaksja.

Šiškarevi oskused narkokaubanduse korraldamisel leidsid kasutust Venemaa presidendi Vladimir Putini käsul loodud korruptiivses sanktsioonidest kõrvalehoidmise skeemis.
NGolf
Liige
Postitusi: 3073
Liitunud: 16 Juul, 2013 11:48
Asukoht: Sakala
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas NGolf »

Kaugsuhted on täiuslik proovikivi sellisele tugevale tundele nagu armastus, isegi kui see on vennalik armastus. Venemaa presidendist Vladimir Putinist eemaldudes välisreisile läinud Aleksandr Lukašenka jaoks ei ole armastus "suure venna" vastu mitte ainult jahtunud, vaid näib olevat laienenud. Nii edastas Putin Lukašenko nõudmise tulla lähiajal tema juurde kummuli, õigemini ilmuda isiklikult, et pidada konsultatsioone pakilistes küsimustes ja selgitada juba kokku lepitud ja kinnitatud plaanide üle tekkinud erimeelsusi.

Lukašenka vastas esialgu aeglaselt, viidates oma tihedale ajakavale, ja keeldus siis nii Venemaa presidendi isiklikust palvest Sofija Sapieha armuandmiseks kui ka kutsest "vaibale". Sapieha suhtes andis Lukašenko sisulise "ta saab ise aru" ja seletas oma keeldumist tulla oma tervise järsu halvenemisega. Putin oli Lukašenka kahekordse keeldumisega äärmiselt rahulolematu ja lubas taas kord rõvedal moel Aleksandr Grigorjevitšile suuri probleeme, kuid see on tavaline asi ja keegi Venemaa presidendi lähikonnas ei võta selliseid ähvardusi Lukašenka vastu enam tõsiselt.

Putinile teatatakse, et Lukašenkole esitatakse regulaarselt videoraporteid sellest, kuidas Valgevene naisopositsioonivangid, sealhulgas Sophia Sapieha, oma aega veedavad. Valgevene diktaatorile meeldivad väidetavalt eriti ülekuulamiste ja kogu keha läbiotsimiste salvestused. Tuleb öelda, et Putin suhtub sellistesse asjadesse mõistvalt. Perversse traditsiooni, mille kohaselt poliitilisi oponente regulaarselt vahi all jälgitakse, pani paika endine Ukraina president Viktor Janukovitš.

Janukovitšil oli juurdepääs videovalveseadmete piltidele kohtadest, kus Julia Tõmošenkot kinni peeti, ja ta kutsus sageli oma lähedasi vaatama, mida endine peaminister igal hetkel teeb. Kuid härra Janukovitš on räige idioot ja tema tegevus ainult suurendab tema tuntust. Putin, kes ei ole idioot, on selle algatuse Janukovitšilt üle võtnud ja vaatab hea meelega selliseid salvestusi mitte ainult Venemaal vangistatud opositsioonijuhtidest (eranditult meestest), vaid ka Gruusias vahi all olevast Mihheil Saakašvilist. On teada, et Gruusia praegune juhtkond edastab selliseid salvestusi mitteametlike kanalite kaudu Venemaa poolele.

On hirmutav mõelda, mis oleks võinud juhtuda Putini plaanidega ühendada Venemaa, Ukraina ja Valgevene Vabariik liiduvabariigiks, mida juhib Putin presidendina, Janukovitš peaministrina ja Lukašenka parlamendi esimehena.
NGolf
Liige
Postitusi: 3073
Liitunud: 16 Juul, 2013 11:48
Asukoht: Sakala
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas NGolf »

Eile pidas Venemaa president Vladimir Putin kaks kohtumist videolingi vahendusel, kõigepealt julgeolekubloki ja seejärel sõjalise bloki juhtkonnaga. Kohtumisel julgeolekuametnikega arutati olukorda riigis üldiselt ja eriti "uutel territooriumidel". Tõstatati küsimus uutelt territooriumidelt Venemaale suunduvatest uutest põgenikevoogudest Ukraina relvajõudude eduka vasturünnaku korral. Putin oli väga vastumeelne osalema arutelus ja lõpuks otsustati, et peaaegu kõik uued pagulased Ukrainast saadetakse Siberi hõredalt asustatud piirkondadesse. Samuti arutasid nad kuritegevuse kasvu kogu riigis ja eriti probleemsetes piirkondades.

Kohtumisel sõjalise bloki juhtkonnaga teavitati presidenti ettevalmistustest pealetungiks mitmel rindealal, olukorrast ja arenguväljavaadetest rindel, arvestades uut teavet Lääne relvastuse tarnimise kohta Ukrainasse. Venemaa relvajõudude peastaabi ülem Valeri Gerassimov selgitas Putinile, et mobilisatsiooni teine etapp on hädavajalik, kui president loodab veebruaris ja märtsis mitmel rindel alustada pealetungi. Putin vastas, et "kõik toimub õigel ajal".

Julgeolekunõukogu sekretär Nikolai Patrušev osales kohtumistel ja jäi pärast seda Putiniga suhtlema ning neil oli umbes kahekümne minuti pikkune konfidentsiaalne vestlus. Putini meeleolu pärast kohtumist Patruševiga on, et vestlus ei läinud hästi. Patrušev nõuab, et Putin vahetaks valitsust võimalikult kiiresti, enne kui sõjaseisukord välja kuulutatakse ja Dmitri Patrušev viiakse peaministri kohale.

Julgeolekunõukogu sekretär kardab, et suurema eskaleerumisega rindel kuulutab Putin välja sõjaseisukorra, millega fikseeritakse praegune status quo, mistõttu Patruševile kaotab kõik lootused seaduslikult võimu üle võtta. Ilmselt läksid president ja julgeolekunõukogu sekretär eile selles küsimuses tülli. Vladimir Putini otsusekindluse puudumine rahuajal on lasknud asjadel kulgeda oma rada, kuid sõjaajal see ainult süvendab probleeme ja viib kokkuvarisemisele, tekitades uusi ja sügavamaid kriise. Eliit on enamasti ikka veel uimastuses, kuid ainult neil, kes tegutsevad esimesena, on tänases reaalsuses ellujäämisvõimalus... muidugi Putini vastu.
alax
Liige
Postitusi: 1525
Liitunud: 07 Dets, 2005 15:53
Asukoht: Lõuna-Eesti
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas alax »

Huvitav, kas see on Anton Vaino nõuanne, Patruševi natuke ohjata. Putini silmis on Patrušev ka süüdi praeguse olukorra tekkimises.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
NGolf
Liige
Postitusi: 3073
Liitunud: 16 Juul, 2013 11:48
Asukoht: Sakala
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas NGolf »

Venemaa president Vladimir Putin külastas eile Volgogradi, et osaleda Stalingradi lahingus toimunud natside lüüasaamise 80. aastapäeva üritustel. Putin osales peaaegu kõikidel üritustel, välja arvatud galakontserdil peetud kõnes, ja ainult suure rahvahulga ees, kontserdil, ei võtnud ta riski ja lasi välja oma dublikaadi, kes luges ette Venemaa presidendi enda kirjutatud kõne.

Publikule rääkides oli asendusnäitleja ette lugenud ainult ettevalmistatud materjali, ta eksis mitu korda tekstist kõrvale ja unustas Putini kombel köhida, kuid üldiselt tegi ta head tööd. Kuna asendusnäitleja luges väljendusrikkalt ette teksti, mille Putin isiklikult kirjutas, siis on võimalik pidada etendust tähenduse poolest presidendiks. Putin arvab tõesti, et ta on sõjas "kogu Euroopaga" ja et tal on oma "Stalingrad" ees ja et "me, päriselt, pole veel alustanud".

Lisaks soomukitele kavatseb ta kasutada ainult inimjõudu ja alles viimase võimalusena tuumarelvi. Nagu Stalingradi lahingu ajal, kavatseb ta katta vaenlase vene sõdurite laipadega, olles kindel, et see on täna võimalik, mis paneb kogu Vene Föderatsiooni relvajõudude peastaabi juhtkonna täiesti segadusse. Ta tõesti usub, et tema pärast, tema idiootlike ideede pärast, sooritavad vene väed enneolematuid tegusid, andes oma elu tagantjärgi, ainult selleks, et saaks kuulutada kujuteldavat võitu.

Kokkuvõttes oli visiit Volgogradi üsna sündmustevaene, peale paari vulgaarse nalja, mida Putin tegi Volgogradi oblasti kuberneri Botšarovi perekonnanime ja presidendi residentsi kohta Botšarovis, ei ole president tegelikult kunagi meelelahutust pakkunud. Õhtul oli Putin väga väsinud ja nõrk ning arstid ravisid teda. Pärast järjekordset ravikuuri ei ole president veel taastunud ja veel ei ole selge, kas ta kunagi taastub. Viimane ravikuur oli väga raske ja arstid on senise prognoosi suhtes ettevaatlikud. Kuid kõigest hoolimata kutsuvad otsustusvõimetu diktaatori hämaruses võiduloorid, kuigi surmaga, välja.
NGolf
Liige
Postitusi: 3073
Liitunud: 16 Juul, 2013 11:48
Asukoht: Sakala
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas NGolf »

Venemaa presidendi Vladimir Putini ja julgeolekunõukogu sekretäri Nikolai Patruševi tüli, mida me eelmisel nädalal kajastasime, jätkus reedel. Patrušev keeldus osalemast julgeolekunõukogu alaliste liikmete operatiivkoosolekul, mida korraldas president.

Patruševi seisukoht on põhimõtteliselt arusaadav, Putin lubab Dmitri Patruševi sujuvalt presidenditoolile liikumisega käivitada suure transiidi, kuid ei taha kategooriliselt oma lubadusi täita. Julgeolekunõukogu sekretär on kaotamas lootust ja kannatust, ilmselt mõistes, et teda on petetud, ning eelmisel nädalal pöördus ta oma kaebustega otse presidendi poole, andes täiendavaid lubadusi. Tüli toimus ilma tunnistajateta, kuid vestluse järgne meeleolu ja karmid sõnad üksteise lähikondlastele mõlemalt poolt räägivad sellest, mis toimub.

Veel üks intriig on arenemas FSB direktori tooli ümber. Aleksandr Bortnikov on juba ammu palunud oma tagasiastumist ja teisel päeval lubas Putin selle taotluse rahuldada, pakkudes soovitusi järeltulija leidmiseks. Bortnikov pakkus välja Sergei Koroljovi, keda Putin oli veel hiljuti eelistanud, kuid Koroljovi kandidatuuri toetab aktiivselt ka Nikolai Patrušev, ja hiljutiste sündmuste valguses on see pigem negatiivne. Lisaks on Juri Kovaltšukil oma kandidatuur FSB direktori ametikohale ja ta veenab presidenti kuulama tema soovitusi.

Kovalchuk, hoolimata oma headest suhetest Patruševiga, olles teada saanud presidendi ja julgeolekunõukogu sekretäri vahelistest pingetest, üritab mängida olukorra teravdamisega, veendes Putinit, et ta ei läheks kaasa julgeolekuteenistustega ja nimetaks oma isiku ametisse. Samal ajal arutatakse siseministeeriumi juhi ametist vabastamist. Vladimir Kolokoltsevi toetas Patrušev situatsiooniliselt, koondades oma kuju ümber julgeolekutöötajate koondise, kuid viimasel ajal on Putin muutunud Kolokoltseviga üha enam rahulolematuks, mida ta on korduvalt rõhutanud.

Nädalavahetusel pidas Putin kohtumise julgeoleku- ja sõjalise bloki juhtkonna esindajatega, kus Patrušev samuti keeldus osalemast. Kui tüli kestab kuni presidendi pöördumiseni föderaalassamblee poole, võivad lahendused olla kõige radikaalsemad ja seda mõlemal poolel.
NGolf
Liige
Postitusi: 3073
Liitunud: 16 Juul, 2013 11:48
Asukoht: Sakala
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas NGolf »

Putini telefonivestlus Aleksandr Lukašenkoga ei toonud Venemaa liidrile muud kui rohkem peavalu. Lukašenka keeldus leebelt peaaegu kõikidest Putini taotlustest ja keeldus pealegi täitmast paljusid oma varasemaid lubadusi.

Nii teatas Aleksandr Lukašenka kindlalt, et juhul, kui otsustatakse Venemaa vägede rünnakut Ukrainale Valgevene territooriumilt, ei takista ta seda, kuid ei saa kuidagi aidata. Valgevene pool ei täida ka tellimust, et õmmelda Venemaa sõjaväe jaoks sõjaväe vormiriietust. Lukašenka lükkas tagasi Putini isikliku ettepaneku tulla lähiajal Venemaale kohtumisele. Ja isegi vastuseks Venemaa presidendi tavapärastele ähvardustele mitte anda raha, oli Lukašenka vastus nõrk, öeldes, et ta teeb asjad enda jaoks halvemaks. Telefonivestluste tulemusena otsustati teatada väiksemad üritused hilisemaks ajaks.

Putinile teatati, et Lukašenka mitte ainult ei suhtle aktiivselt Hiina juhtkonnaga, vaid oli hiljuti kohtunud ka vahendajaga, kes aitas Valgevene isehakanud liidril luua kontakte Läänega. Väidetavalt valmistab Lukašenka 9. maiks ette amnestiat sadadele poliitvangidele ning see peaks olema esimene samm mitmete sanktsioonide tühistamise suunas.

Venemaale kehtestatud sanktsioonid omakorda muretsevad Putinit veelgi enam. Hiljuti toimunud videovestluses Venemaa keskpanga esimehe Elvira Nabiullinaga küsis president pooleldi naljaga pooleks: "Noh, kas oleme oma majandusega täiesti p***ses? Varsti? Või peame veel vastu?" Mille Nabiullina vastas: "Vladimir Vladimirovitš, ma ei tea, kuidas on lood pe**ega aga pi*dets on käes septembris."
NGolf
Liige
Postitusi: 3073
Liitunud: 16 Juul, 2013 11:48
Asukoht: Sakala
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas NGolf »

Putin pidas töökohtumise Moskva linnapea Sergei Sobjaniniga. Kohtumise ametlik osa oli praktiliselt sama, mis privaatne osa. Sobjanin rääkis presidendile, kuidas "kosmoselaevad kammitsevad Bolšoi teatri laiust", samal ajal kui Putin kuulas tähelepanelikult ja esitas rumalaid, enamasti täpsustavaid küsimusi. Vaatamata presidendi ebamugavale ja mitte alati sujuvale suhtumisele Moskva linnapea suhtes, peab Putin nüüd Sobjaniniga flirtima ja peab seda ka tegema.

Isiklikus, kaameravälises vestluses vihjas president Sobjaninile väga läbipaistvalt, et peaministri ametikoht võib peagi vabaneda ja et Moskva linnapea on üks esimesi kandidaate, tingimusel, et ta täidab mitmeid tingimusi ja on täiesti lojaalne. Pealinna linnapea on selliste lubaduste ja lubadustega juba ammu harjunud. Kunagi veel ei ole sellised vihjed presidendilt tegelikku ellu üle kandunud, kuid isegi hoolimata oma 100% lojaalsusest on Sobjaninil olnud häbi, ja seda enam kui üks kord. Kui palju Moskva linnapea Putini lubadusi seekord otseselt ei uskunud, ei ole selge, kuid selge on see, et tal ei puudu lojaalsus režiimile ja presidendile isiklikult.

Sobjanini tulevase saatuse üle peetud aruteludes oma lähiringkonnaga nägi Putin teda mõnikord tõsiselt järeltulijana, kuid sellised vestlused olid pigem selleks, et teada saada oma vestluspartneri reaktsiooni sellistele väljavaadetele. Sobjanin ise ei ole aastate jooksul suutnud presidendi sõpradega lähedale pääseda ega täielikult ühte presidendi ümber olevatest mõjuvõimulistest gruppidest siseneda, kuigi ta oli mõnda aega Tšemezoviga lähedane, kuid see lähedus algas Moskva linnapea lahkumisega presidendi umbusaldusest ja lõppes lõpuks teise umbusaldusega. Kuidas Sobjanin käitub poliitilise ebastabiilsuse korral koos protestiliikumistega, on veel lahtine, kuid on selge, et palju sõltub Moskva linnapea otsustest. Niikaua kui Putin usub Sobjanini, üsna tõenäoliselt asjata.
NGolf
Liige
Postitusi: 3073
Liitunud: 16 Juul, 2013 11:48
Asukoht: Sakala
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas NGolf »

Eile andis Venemaa presidendi Vladimir Putini välimusega mees noortele teadlastele üle presidendi innovatsioonipreemia, seejärel rääkis nende samade noorte teadlastega, seejärel kohtus ja pildistas end nendega, pidas ulatusliku teadus- ja haridusnõukogu koosoleku ning lisaks kõigele sellele kohtus ta ka Afganistani küsimust käsitleva julgeolekunõukogu sekretäride mitmepoolse konsultatsiooni osalejatega. Sellise tempo juures edestab presidendi asetäitja varsti Putinit teadlikkuse ja paljudes protsessides osalemise poolest

Venemaa president Vladimir Putin ise pidas kohtumise julgeolekunõukogu alaliste liikmetega ainult videokonverentsi teel. Pärast põhiosa jätkus kohtumine väikestes rühmades. Nad arutasid olukorda eesliinil ja mitmeid sellega seotud teemasid. Presidendile teatati, et seoses pealetungi taasalustamisega mitmel rindelõigul viimase viie päeva jooksul on vene väed kandnud suuri kaotusi nii inimressurssides kui ka varustuses. Putinile teatati ka probleemidest varustusega ja võimest anda lahinguväljal haavatudele esmaabi. Venemaa Föderatsiooni relvajõudude peastaabi hinnangul on mobilisatsiooni järgmine etapp hädavajalik, et säilitada pealetungi kavandatud tempo. See ei ole sugugi esimene üleskutse presidendile, mille sõjaväelaste bloki juhtkond on esitanud seoses vajadusega mobilisatsiooni järgmise täiemahulise etapi järele. Aruande järel andis Putin käsu mobiliseerida kolmkümmend tuhat inimest 4. märtsiks, ilma et protsess oleks ametlikult pühitsetud. Vastuseks, et maiks oleks vaja kümme korda rohkem, vastas president: "Otsustame hiljem." Ja lõpetas koosoleku.

Putin on suur fänn probleemide lahendamisel viimasel minutil, kui need ei ole varem ise lahendatud. Probleemid kuhjuvad nagu lumepall ja üha rohkem inimesi presidendi ümber mõistab, et enamikku neist probleemidest ei suudeta lahendada ning keegi ei tea, kuidas lahendada süvenevat kriisi süsteemis, kus kõik sõltub ühest väga otsustusvõimetust inimesest.
NGolf
Liige
Postitusi: 3073
Liitunud: 16 Juul, 2013 11:48
Asukoht: Sakala
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas NGolf »

Putin on oma duubliga töötanud nii hästi, et selliseid trikke kadestaksid kõik professionaalsed illusionistid, sealhulgas David Copperfield ja Amayak Akopian. Eile pidas Vladimir Putinit meenutav mees strateegilise algatuse agentuuri nõukogu koosolekut, kohtus lennundussektori esindajatega ja andis isegi riiklikke auhindu tsiviillennunduse 100. aastapäevale pühendatud galaõhtul üle.

Venemaa president Vladimir Putin ise pidas kaks ametlikku kohtumist strateegiliste algatuste agentuuri juhi Svetlana Tšupsheva ja transpordiminister Saveljeviga ning tegeles muidu tähtsamate asjadega. Nii pidas president kohtumise sõjaväelaste bloki juhtkonnaga, et arutada olukorda rindel, ning sai taas kord kinnitust sõjaväe juhtkonnalt, et see Venemaa pealetung ei pruugi olla nii edukas, kui ta lootis. Ilma üldise mobiliseerimiseta ja piisava hulga relvastuseta, mida lihtsalt ei ole ja mida ei ole ette näha, ei saa olla mingeid käegakatsutavaid võite. Presidendile on taas kord tehtud ettepanek mitte raisata ressursse ja keskenduda juba okupeeritud territooriumide kaitsmisele. Putin keeldus selliste ettepanekute arutamisest ja väljendas veendumust, et ta saavutab oma eesmärgid ja sihid edukalt. Nagu tavaliselt sellistel juhtudel, lahvatas ta rõvedustesse ja ähvardustesse.


Pärast kohtumist sõjaväelastega kuulas president aruannet olukorrast välismaale põgenenud endise FSO ohvitseriga, kes oli Medvedevi turvamees ja kes nüüd väljapressib Medvedevit lubadustega "müüa" meediale tema valduses olevaid videoid, kus FSO ohvitserid viivad läbi uskumatuid trikke, et Medvedevit joomahullusest välja saada - nad peksavad teda, topivad tema pea WC potti, sülitavad talle näkku ja muidu mõnitavad Putini julgeolekunõukogu aseesimeest. Endine turvamees nõuab vaid kakskümmend miljonit dollarit krüptoraha ja lubab hävitada kõik ja unustada kõik, mida ta on näinud. Nagu presidendile teatatakse, ei saa veel midagi teha väljapressija kõrvaldamiseks, ta on kättesaamatu ja ilmselt peab talle maksma.
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7204
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Siin oli jutuks see,kas SRV kindral on Ukraina trollide toodang või mitte.USA-sse lahkunud Evgenia Albatz,kes on seal külalisproffessor ja põgenes just enne oma arreteerimist sinna eelmise aasta sügisel ütles intervjuus Evgeni Kiseljovile,et tema on reaalselt ka kohtunud kindraliga,kelle nime ta julgeolekukaalutlustel loomulikult ei õelnud.
Mees o n nüüd põgenenud Venemaalt,konkreetselt ütles naine,et mees põgenes eelmise aasta suvel,kui ta jalgealune hakkas kuumaks minema.Tegemist pidavat olema endise vastuluure osakonna töötajaga,kellel tõesti on kindrali pagunid ning kes nähtavasti tema oletusel vastutas Kremli töötajate jälgimise eest.
Ta arvas,et kindralil on siiani sidemeid Venemaal,keda ta ka kasutab.
NGolf
Liige
Postitusi: 3073
Liitunud: 16 Juul, 2013 11:48
Asukoht: Sakala
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas NGolf »

Putin pidas nädalavahetusel kohtumise sõjalise bloki juhtkonnaga. Peab ütlema, et kohtumise eelõhtul teatati presidendile, et peastaabis räägiti irooniliselt ja pilkavalt Vladimir Putinit meenutava mehe visiidist Ustjanski puidutöötlemiskompleksi reedel, 10. veebruaril. Peastaap hindas reedesel ringkäigul presidendi huvi koonuste ja kändude vastu ning otsustas, et Putin kavatseb sellega relvastada Vene armee järgmiseks suuremahuliseks rünnakuks AFU positsioonide vastu, sest muid relvi ei ole oodata ja riigipead ennast nimetatakse nüüd sõjaväe juhtkonnas "Šiškiniks". Putin ei ole väga enesekriitiline ja talle ei meeldinud sõdurite huumor, nii et ta pidas kohtumise tõsise ärrituse all.

President noomib sõjaväelist juhtkonda Ukraina pealetungi algfaasi ebaõnnestumise eest, juhtides tähelepanu sellele, et kõik plaanid on nurjunud, oli taas heldelt ähvardustega ja loomulikult kasutas kohtumisel osalejate suhtes kirevaid kõnekäände. Putin noomib otseselt sõjaväe juhtkonda inimeste asjatu säästmise ja absoluutselt ebaõnnestunud relvade säästmise eest, samas kui president tõi näite Wagneri sõjaväe PMC-dest ja kiitis Prigožinit ennast kui pädevat juhti.

Kohtumisel osalenud sõjaväelased kinnitasid Putinile, et nad parandavad olukorra ja lubasid järgmise kümne päeva jooksul presidenti "oluliste tulemustega" rõõmustada. Putin nõudis kategooriliselt tulemusi 21. veebruariks, vastasel juhul lubas ta "paljud asjad uuesti läbi vaadata" ja lõpetas kohtumise sellega.

Rääkides nädalavahetusel oma lähiringi inimestega, teatas Putin taas, et lähitulevikus tehakse otsuseid julgeoleku-, sõjalise ja majandusbloki personali kohta. Enne oma pöördumist föderaalassamblee poole peab Putin mitu kohtumist nii isiklikult kui ka videolingi kaudu. Nende hulgas, kellega president kavatseb kohtuda, on ka tema vennas Viktor Medvedtšuk.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Postitusi: 9122
Liitunud: 14 Aug, 2008 15:40
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas Kilo Tango »

NGolf kirjutas: 13 Veebr, 2023 12:40 ... ja riigipead ennast nimetatakse nüüd sõjaväe juhtkonnas "Šiškiniks"....
Ei raalinud lahti. Ehk keegi aitab, milles huumor.
YRO
Uudistaja
Postitusi: 22
Liitunud: 12 Mär, 2022 8:23
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas YRO »

Mingis liikvel olnud klipis näppis vp käbisid hiiglasuures konteineris.
https://twitter.com/generalsvr_en/statu ... Dayq4MEUrg
Tomka
Liige
Postitusi: 62
Liitunud: 26 Dets, 2016 14:54
Kontakt:

Re: General SVR

Postitus Postitas Tomka »

Kilo Tango kirjutas: 13 Veebr, 2023 13:43
NGolf kirjutas: 13 Veebr, 2023 12:40 ... ja riigipead ennast nimetatakse nüüd sõjaväe juhtkonnas "Šiškiniks"....
Ei raalinud lahti. Ehk keegi aitab, milles huumor.
...ringkäigul presidendi huvi koonuste ja kändude vastu... See vist peaks olema tõlkes ...huvi käbide ja kändude vastu. Sealt ka see nimi Šiškin - Käbike.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline