Kadri Liigi intervjuu

Kõik käimasolevast sõjast
Madis Reivik
Liige
Postitusi: 3321
Liitunud: 20 Dets, 2019 13:30
Kontakt:

Re: Kadri Liigi intervjuu

Postitus Postitas Madis Reivik »

Püha taevas ...

Ok, vastan rahulikult.

--------
" - "Olen temaga nõus, et selleks ei ole vajadust, kõik saavad juba niikuinii aru, milline Venemaa on ja mida ta teeb. Ja minu meelest nad saavad sellest aru juba 10 aastat" - see on ju täiesti ekslik. "

Kontekst oli ju see et Venemaa "häid kavatsusi" ei usu enam keegi !!

"Mõni Venemaa-asjatundja on ausalt teatanud, et poleks midagi sellist, nagu praegu sünnib, uneski näha ja on oma Venemaa-teadmistes eksinud. Kas Kl on midagi sellist tunnistanud?"

Millises vormis peab see tunnistus olema ?? Kas "Jah, ma alahindasin seda, mil määral on Putini mõtted isolatsioonis viibides muutunud ebaratsionaalseks. Ja ma alahindasin seda, mil määral Vene enda eliit Putinit enam ei mõista ega tea."
Kas see loeb või peab seda tegema patukahetsuse vormis Raekoja platsil ?

"Kaljulaiu Venemaa-sõiduga seotu. Ilmselt oli Kaljulaid KL-le sümpaatne, aga praegu võiks juba tunnistada, et see sõit oli viga. On KL midagi sellist tunnistanud?"

KL ei ole ju vastutav Kaljulaiu tegemiste eest ega tema palgaline suuvooder ?

"piirilepingu käsitlemine. KL peab siin vajalikuks midagi Eesti poolt teha, et "minna edasi". Nagu praegu on selge, pole Eestis ka kõige parema tahmise juures minna selle teemaga kuhugi mujale kui sinna, kuhu Venemaa näitab. KL-i "edasiminev" sisukoht oli kindlasti ekslik. Kas Kl on seda tunnistanud? "

Praegu on selge. Aga SELLE INTERVJUU AJAL ei olnud selge. Tagantjärgi ei saa muuta vanu intervjuusid ja esseesi - vaid kirjutada uusi.

Äkki loed
https://www.err.ee/1608902684/kadri-lii ... litaarseks
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 1 külaline