Meelsus Venemaal

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
Kasutaja avatar
wk2
Liige
Postitusi: 2697
Liitunud: 22 Aug, 2014 17:16
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas wk2 »

Kasutaja avatar
ruger
Liige
Postitusi: 19614
Liitunud: 04 Juul, 2009 12:29
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas ruger »

Orkide oligarhid hakkavad FSB huvisfääri selliste juttudega sattuma
This leaked recording is insane. Russia’s famous music producer and Putin shill Iosif Prigozhin and ex-senator Farkhad Akhmedov criticizing Putin and his inner circle.
He refers to Putin’s inner circle as “washed-up lowlifes” who act as if they are “gods”
https://twitter.com/OlgaNYC1211/status/ ... 5898700801
And the latest on this. After issuing denials and saying the 33-minute recording is fake, Kremlin shill Iosif Prigozhin, now admits some parts are real. Meanwhile, Istories confirmed the authenticity and reported that FSB is preparing to take measures
https://twitter.com/OlgaNYC1211/status/ ... 1778549762
Prigozhin blames AI while more excerpts of the recording mock the Russian ‘army.’ There is none
https://twitter.com/OlgaNYC1211/status/ ... 7144262657
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7208
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Jääme ootama,siis millas kodanik Ahmetov ja kodanik mitte Wagneri Prigozin kogemata libisevad treppidel või on liiga lähedal avatud aknale või satuvad hullumeelsuse küüsi ja kukuvad lähedasi ning ennast tapma või tobedalt maitsevad seda teed margiga Putler eriline:)Unustasin veel kätekreemi a la UK special ning niisutatud trussikud Navalnõi stiilis.
aksel90
Liige
Postitusi: 761
Liitunud: 17 Jaan, 2013 2:47
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas aksel90 »

Valgevenes saadi hull rets kätte:

https://www.err.ee/1608931595/minskis-p ... joonistuse

Lisandväärtust pakub loole lisatud pilt, millelt võimalik imetleda vene müüriladumise kõrgstiili.
AndresTy
Liige
Postitusi: 966
Liitunud: 07 Mär, 2019 13:27
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas AndresTy »

Päris hea lugu venelaste olemusest ja meelsusest:

https://www.err.ee/1608931529/aimar-ven ... rotesteeri
Venemaa on üks individualistlikumaid ühiskondi, mida ma olen oma elus näinud. Vahest paneb õlgu kehitama väide, et tänu õigeusule on meile Venemaa näol tegemist kollektiivse mentaliteediga. Ei ole. Tavalist venemaalast ei huvita peale tema kitsa sugulaste ja sõprade ringi mitte midagi. Heaks illustratsiooniks sellele on rohked kaadrid liiklusõnnetustest, milles auto alla jäänud inimestest astutakse lihtsalt üle.
Omasid ei jäeta, mu eesel! IRW-IRW
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Kasutaja avatar
isakene
Liige
Postitusi: 1074
Liitunud: 29 Jaan, 2009 1:04
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas isakene »

Heaks illustratsiooniks sellele on rohked kaadrid liiklusõnnetustest, milles auto alla jäänud inimestest astutakse lihtsalt üle.

Vaidlen vastu. Venelane läheb üldjuhul liiklusõnnetuses appi. Pigem on kannatanu ignoreerimine tiheasustuses hiinlaste ja muude asiaatide teema.

Kes tahab, vaatab ise ja otsustab, üks paljudest vene pardakaamerakanalitest. https://www.youtube.com/@russiancrashchannel6171
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Kasutaja avatar
ugandiklubi
Liige
Postitusi: 1114
Liitunud: 10 Juun, 2004 15:02
Asukoht: Tartu või Sinimäe
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas ugandiklubi »

Heaks illustratsiooniks sellele on rohked kaadrid liiklusõnnetustest, milles auto alla jäänud inimestest astutakse lihtsalt üle.
Olles palju venemaal sõitnud ütleks ,et aidatakse rohkem kui euroopariikides , eriti ükskõiksed on sakslased.
Madis Reivik
Liige
Postitusi: 3353
Liitunud: 20 Dets, 2019 13:30
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas Madis Reivik »

Sakslane ilmselt teab et politsei jt on juba teel.

"Vene hing" ongi alati valmis kangelastegudeks - need peavad olema reeglina enesetapjalikult lollid - a la "hüppas pea ees vette ja päästis jää alt sinna kukkunud lapsukese". Vot muzhik... aga keegi ei küsi mida krt see lapsuke jää peal tegi ja miks sillalauad juba 30 aastat mädanevad ;)

Kokkuvõttes, ajalugu näitab et "vene hing" pole sittagi väärt.
Lemet
Liige
Postitusi: 19944
Liitunud: 12 Apr, 2006 15:49
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas Lemet »

Olles palju venemaal sõitnud ütleks ,et aidatakse rohkem kui euroopariikides , eriti ükskõiksed on sakslased.
See pole ükskõiksus, sakslane lihtsalt teab, et ADAC tuleb kutsumisel kiirelt kohale. Ja sama kärmelt reageerib ka politsei. Vähemalt kiirteedel.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
paadikapten
Liige
Postitusi: 307
Liitunud: 06 Juul, 2005 14:34
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas paadikapten »

Oleneb ma ei tea millest. Olen tuttavatelt kuulnud erinevaid lugusid. Nii selliseid, kus mindi hädalisele appi. Kui ka selliseid, kus hädaline või vigastatud inimene kõigepealt väärtkraamist tühjaks tehti. Oli paar lugu, kus peale röövi oimetuna maha jäänud ohvri kallal veel "järelnoppimist" harrastati, näiteks võeti kingad või jope.
Ja eks sedagi esineb võibolla igal pool. Meilgi on olnud juhtumeid, kus avariipaigale jõudsid esimestena pätid. Ja ega nemad kannatanutest ei hoolinud, läbi tuhniti nii autovrakk kui ka vigastatud inimeste taskud.
Vaatame siis, mis siin toimub...
mart2
Liige
Postitusi: 5194
Liitunud: 22 Juun, 2014 19:52
Asukoht: Põlvamaa
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas mart2 »

Mul sõber teenis aega Moskva oblastis sõjaväestatud tuletõrjes 78 kuni 80.
Meeskonnad olid segakomplekteeritud, sest noored kustutasid, vanemad tassisid vara majast välja ja rabistasid aias õunu ning vanakesed "sorteerisid" maja ees väljatassitud vara!
Vot sellised lood... :cry:
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7208
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Tuubis on hakanud liikuma sõjakurjategija Girkini ja tema sõprade video.Lisaks esimesele kriminaalile on seal see futuristist Tsargradis esinev tola ja siis mingi sõjakorrespodent,meenutas seda Matrjoška Erilise abil põrgusse lennutatud kriminaali aga pole kindel.Neil kõigil seal sellised paistes näod koos habemega.
No vot,Girkin tuututas,et kohe kohe,kui midagi ei muutu kaotame sõja,too Tsargradi tola kutsus üles kõiki Venemaa au kandvaid silovike olema valmis liberaalse riigipõõrde vastu ning vajadusel võtta enda kanda "Venemaa päästmine",kolmas pätt rõhutas,et kas kõik või mitte midagi,sellise Stalini loosungiga-Kodumaa on hädaohus.
Viimati muutis kaugeltuuriv, 06 Apr, 2023 23:59, muudetud 1 kord kokku.
Pärtel
Liige
Postitusi: 494
Liitunud: 16 Sept, 2005 11:50
Asukoht: Lõuna - Eesti
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas Pärtel »

Veremaal lahvatanud usutüli. Nimelt tahavad mingid ametnikud läbi suruda mošee ehitamist Moskvasse. Kohalikud õigeusklikud korraldasid selle vastu meeleavalduse (enamus sellises mobilisatsioonieas mehed). Sellele tegid vastuavalduse UKR nö naperedavoi st eesliinil, olevad kadõrovlased, kes lubasid Moskvasse minna ja korra majja lüüa. Ja sellele omakorda vastasid, samuti kuskil eesliinil, olevad mobikud, kes lubasid omakorda õigeusklike kaitsma minna. Lausa südantsoojendav oleks näha, kui kadõrovlased ja õigeusklikud omavahel neid arveid klaarivad, jättes ukrainlased mängust välja. Lugu ise algab videos 2:45 juures: https://www.youtube.com/watch?v=z_0mh8DajVk. Kadõrovlaste avaldus on siin: https://mobile.twitter.com/nexta_tv/sta ... 7982667777
soul
Liige
Postitusi: 2898
Liitunud: 12 Nov, 2005 22:59
Asukoht: Lõuna
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas soul »

2 miljoni ametliku peal viidi läbi meelsuskontroll, neist 33 tuhat osutus kahtlasteks. Ühtne Venemaa puhastas enda ridasid, kasutades tehisintellekti.
https://www.vedomosti.ru/politics/artic ... otrudnikov
Власти провели «мониторинг эмоционального состояния» и поведения сотрудников федеральных ведомств, пишут «Ведомости» со ссылкой на участников семинара вице-губернаторов по внутренней политике 29–31 марта. Охват «исследования» составил 2 млн человек.

По словам источников, «несоответствия служебному поведению» и «оппозиционные настроения» были выявлены у 33 тысяч чиновников. Как правило, такие факты обнаруживались в социальных сетях и, например, заключались в подписке на сторонников Алексея Навального.

Власти начали контролировать «эмоциональный климат» в федеральных госорганах после начала войны в Украине — с весны 2022 года. За мониторинг отвечают заместители руководителей ведомств, говорит один из источников. Сейчас «замполиты» есть в 31 федеральном госоргане, но в планах администрации президента охватить как минимум 56. Большая часть таких сотрудников — гражданские.



В январе «нелояльных» россиян решила вычистить из базы своих сторонников «Единая Россия». Это коснулось тех, кто не поддерживает войну в Украине. База насчитывает порядка 13 млн человек. Для ее чистки использовали искусственный интеллект, который анализировал записи людей в «Одноклассниках» и «ВКонтакте».

До этого из сторонников «Единой России» исключали тех, кто ставил лайки оппозиционерам, в том числе Навальному. В конце января сообщалось, что партия власти увидела риски «сепаратистских настроений» и «межэлитного диссонанса» перед выборами губернаторов и заксобраний осенью 2023 года.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Postitusi: 19614
Liitunud: 04 Juul, 2009 12:29
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas ruger »

xuilole jäeti Kremlis plaksutamata....
No one applauded Putin after he finished his speech at the ceremony of ambassadors presenting their credentials in the Kremlin.

Putin waited for applause as he finished talking but none came.
https://twitter.com/Gerashchenko_en/sta ... 7992519683
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist