Vene propagandasõda Eesti vastu

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta

kas Venemaa teeb meile liiga?

vägagi
133
58%
natuke
29
13%
tavalised nääklused
59
26%
ei
9
4%
 
Hääli kokku: 230

stilett
Liige
Postitusi: 1510
Liitunud: 02 Veebr, 2006 11:39
Asukoht: Läänemaa
Kontakt:

ND...

Postitus Postitas stilett »

Sashale!

Kui ma oma postituses, panin "ND" järel küsimärgi, siis ma ei teinud seda mitte sellepärast, et ma ei teaks, mida need subjektid endast kujutavad ja kes nad on. On tulnud-kahjuks tulnud suhelda ühe fruktiga sellest seltskonnast, kes end "ND" sulgedega ehib. Sellist šovinistlikku, kõike eestlaslikku vihkavat juttu annab edasi öelda. Härra Žirinovski oli selle kõrval poisike. Kusjuures omab noorsand Eesti kodakondsust. Ühesõnaga: "Sa oled mind ju sünnitand ja üles kasvatand..." Ja eks tõesti on Eesti oma liberaalse kodakondsuspoliitikaga sünnitanud ja kasvatanud tõelisi kodumaa patrioote!
Kui ND on ainuke positiivne nähtus kogu selle tsirkuse käigus, kas on positiivne ka see nähtus, mis toimus tänu Lihula mälestusmärgi mahavõtmisega? Kodanikuinitsiatiiv missugune! Tükk aega oli vastik ja häbi televiisorit vaadata. Kas ükskõik, mis kodanikuinitsiatiiv on teretulnud? Või on teretulnud, need initsiatiivid, mis kaitsevad pronksmeest?
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Postitusi: 39982
Liitunud: 28 Juul, 2005 15:35
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Leidsin juhuslikult interneti peldikuseina sisust tõelise pärli

1939 a tingimusteta kapituleerumisest venele on viimane teinud olulised järeldused oma välisluure-poliitika kujundamisel Eesti ja Balti riikide(st Läti ja Leedu) suunal:
1)Vene infosõja kõige olulisem eesmärk peab olema Eesti ja Balti riikide elanikkonna mõtteviisi hoidmine samal tasemel kuhu nõukogude okupatsiooniajal välja jõuti ja mida siinjuures kinnitavad ka enamus Delfi kommentaare - oleme nõrgad, eksisteerime vaid teiste armust, vene vastu ei saa niikuinii ja seetõttu on armee üleüldse mõttetu!
2)Eeltoodud orjalik mõtteviis peab ära hoidma armee tulejõudu ja prestiizi oluliselt suurendavate relvasüsteemide-hävituslennukid , tankid, jalaväe lahingumasinad- hankimise ja rakendamise tulevikus
3)Eesti peaks tema elanike valdava osa mõtteviisi järgi olema kuidagi eriline riik, kes on pidevalt ebastabiilses seisundis - nii väike, kujutage ette hävitaja ei jõua õhkugi tõusta kui juba riigipiir paistab, arvab mõni tugitooliteoreetik.

Täiesti erinevalt Delfi enamikkommaritest arvas aga Eesti armee tulevikust maailmakuulus sõjateoreetik Edward Nicolae Luttwak - Eestil on eriline geopoliitiline asend, mis esitab meie riigikaitsele märksa kõrgemad nõuded võrreldes Sweitsi või Hollandi või Taaniga(ja isegi nendel on tankid ja hävituslennukid!). NATO art 5 käivitub meie jaoks alles seejärel kui maailma üldsus on aru saanud, et seisame enda eest relv käes. See relv peab aga omama ka piisavat tulejõudu(hävituslennuk, moodne tank, raketikompleks...) et suudaksime mõned päevad vastu pidada kuni saabub olukorda muutev otsustav abi liitlastelt! NATO on meile öelnud ju korduvalt, et praegune olukord kus järgemööda teised klubi liikmed meie õhuruumi turvavad on ikkagi ajutine lahend ja ei saa kesta lõpmatuseni - see on Nato huvi. Vene huvi on, et praegune olukord kestaks lõpmata kaua, at least, seni kuni neil avaneks sans taas võib-olla ajaratast käänata neile soodsas suunas??
Kasutaja avatar
Sasha
Liige
Postitusi: 659
Liitunud: 14 Juun, 2005 16:38
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: ND...

Postitus Postitas Sasha »

stilett kirjutas:Kas ükskõik, mis kodanikuinitsiatiiv on teretulnud? Või on teretulnud, need initsiatiivid, mis kaitsevad pronksmeest?
Teretulnud on kõik kodanikuinitsiatiivid, loomulikult. Me oleme elanud sellises ühiskonnas, kus mitte midagi ei toimunud "ise enesest". Kõik toimus käsu või tungiva soovituse järgi. Ja iga juhtum, kui inimene otsustab et ta ei toksi enam niisama klaviatuuril vaid võib ka ise teha midagi, sest "kui mitte mina, kes siis veel seda teeb" -- iga selline juhtum on kiitmist väärt. See tõestab, et oleme vabad inimesed.

Mäletad, siis foorumis oli juttu, et Uno Laht peaks ammu kohtualuse rollis olema? Nagu oleks teada mitmed tema süüst tõestused jne. Ma küsisin tolajal, miks siis keegi kõvarääkijatest ei tee midagi -- asi paistab lihtne olevat: jääb ju vormistada hagiavaldus ja viia prokuratuuri. Ei. Jäidki kõik oma tugitoolide juurde.

Tuletan meelde, et ND sündis kui ausammas mitmekordselt taheti rüüstata. Eesti pealinna kesklinnas, kohe Kapo peakorteri aknade all. Ja politsei avalikult tunnistas, et ei saa midagi teha ning ei teinudki midagi. Keegi kodanik Liim rääkis "Kahvlis" saatejuhile Võrnole "nagu eestlane eestlasele", et lõhkub ausammast jne jne. Ja mitte poliitikud ega ühiskonnategelased ei teinud sammugi selleks et see hüsteeria peatada. Ja kui vene Delfi kommenteerijad on omavahel leppinud kokku, et tulevad Tõnismäele ja seisavad seal öö läbi valvel, see loomulikult oli ehtne kodanikuinitsiatiiv. Rahulik, kusjuures. Rumal, naiivne, mis kohe oli muutunud politikaanide mänguks. Aga siiski positiivne -- sest kuidas teisiti nimetada seesama hetk, kui interneti plätserdaja tõstab tagumiku toolist ja hakkab tegutsema? :)
Kasutaja avatar
okaloka
Liige
Postitusi: 309
Liitunud: 13 Okt, 2006 14:51
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas okaloka »

tänud kptn Trumm! Teen sellele tekstile natuke redigeeringuid ja panen selle nii suurelt kui võimalik edaspidi oma igale e-mailile alla mis igasugu listidesse jm lähevad. kurat! see jama peab ära lõppema - kõik halavad muudkui kuidas 3 minutiga eesti ära võetakse, ja kui küsid kus on allikad siis on MÖK MÖK. nii närvi ajab et krt... hoia ennast vägisi vaos kohe et sealsamas mökitajale üle laua kõrri ei hüppaks.

ja teistele paneks ka südamele - LEVITAGE VASTUPROPAGANDAT nii nagu jaksate.

kui keegi on juhuslikult sotsioloog ja uurinud mõningaid mõjumudelite uuringute teemalisi artikleid, siis saate aru mis tasemel on asi välja mõeldud. ei - müts maha muidugi FSB tõbraste ees - vähemalt keegi nende hulgast on korraliku sotsioloogilise haridusega.
Pauk või paar peab ikka olema - kasvõi selleks et 50 aastat hiljem avada debatt teemal "okupatsioon".
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Postitusi: 558
Liitunud: 17 Okt, 2004 17:52
Asukoht: Eestimaa,Läänemaa
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

kuule sasha,sul on seal see pööning ikka kövasti pörutada saanud.
ütle,miks peaks linnavalitsus aitama okupantidel viinajoomisorgijat korraldada???

puutin vöiks ka ju siis aidata saksamaa veteranidel korraldada pidusi ja kooskäimisi.SEE OLEKS SAMA ABSURDNE JA NÄITAB SINU,KUI VENELASE,MÖISTMATUST JA NEGATIIVSET TAHET ARU SAADA ÜLDSE MILLESTKI.

saksamaal ei tohi veteran avalikult auga söjas välja teenitud raudristiga kanda,köik peab olema denatsifitseeritud ja seda omal kodumaal,sina tahad,et endised okupandid siis lällaksid.
liiga kaua on see palagan ja pöliselanikku,kes on sellesama okupandi pärast muust maailmast eraldatud,jalge alla tallatud ja tagakiusatud,tapetud,solvav.

vötke oma laibad,see pronksjunn ja tallake venemaale.lihtsalt minge ära.nii on köigile parem.
ja muidugi,Postimees ju kirjutas,et see on avalik saladus,et sellised liikumised a´la ND on ju venemaa poolt rahastatud.
ma vöiks ka neid rahastada - ainult siis,kui nad kinni istuks vöi siit välja saadetakse.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
stilett
Liige
Postitusi: 1510
Liitunud: 02 Veebr, 2006 11:39
Asukoht: Läänemaa
Kontakt:

....

Postitus Postitas stilett »

Sasha kirjutas: "Ja kui vene Delfi kommenteerijad on omavahel leppinud kokku, et tulevad Tõnismäele ja seisavad seal öö läbi valvel, see loomulikult oli ehtne kodanikuinitsiatiiv. Rahulik, kusjuures. Rumal, naiivne, mis kohe oli muutunud politikaanide mänguks. Aga siiski positiivne......"

Ja 1940 aastal tulid samamoodi-rahulikult, rumalalt ja naiivselt Pikk tänav 19 ette sm Ždanovile lehvitama...

Ja hoidku Jumal, kui ajalugu peaks korduma tulevad samuti-rahulikult, rumalalt ja naiivselt....
Kasutaja avatar
Sasha
Liige
Postitusi: 659
Liitunud: 14 Juun, 2005 16:38
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas Sasha »

Vana Löukoer, sa ju esindad siin ainult end. Mitte eestlasi. Ja mitte nende parimaid poegi. Sul on sama palju õigust (või öigust, kui sulle on nii arusaadavam) rääkida kõikide eestlaste eest kui minul. Sina soovid saata mind Eestist välja, aga see on sama tulemuslik, kui ma pakuksin seda teha sulle endale. Perspektiivitu.

Teiseks. Ei hakka sind vaevama Eesti Vabariigi põhiseadusliku korra aluste ja omavalitsuse valimiskorraga tutvustamisega. Lühidalt: linna valitsemine on tallinlaste asi. ;)

Kolmandaks. Minul kui venelasel või minul kui enam-vähem normaalsel inimesel on peaaegu piiramatu tahe kõigest aru saada ja mõista. Aga kuskil on piir, kus ma tagasihoidlikult ootan, et ka minu arvamus loeb ja kus mind kuulatakse vahetult sündmuste käigus. Mitte alles siis kui välisonud oma vitsadega on teinud eesti politikaanidele pepud punaseks ja kaine mõistus tuleb neile pähe tagasi. Pole mõtet mingit vastupropagandat Venemaa vastu korraldada, kui oma venelastega ei suuda asjad selgeks rääkida.
Kasutaja avatar
Sasha
Liige
Postitusi: 659
Liitunud: 14 Juun, 2005 16:38
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: ....

Postitus Postitas Sasha »

stilett kirjutas: Ja 1940 aastal tulid samamoodi-rahulikult, rumalalt ja naiivselt Pikk tänav 19 ette sm Ždanovile lehvitama...
Tuletan meelde, et rahulikult, rumalalt ja naiivselt tulid inimesed ka Lauluväljakule juunis 1988. ;)
stilett
Liige
Postitusi: 1510
Liitunud: 02 Veebr, 2006 11:39
Asukoht: Läänemaa
Kontakt:

...

Postitus Postitas stilett »

Sashale!
Jama küll, et Lauluväljakule tulid!? Nüüd tuleb Eestis elada. Kahetsed ilmselt?
Loomulikult, pole sul vahet, kas tegemist oli 1940 või 1988 aasta sündmustega.
Kasutaja avatar
Sasha
Liige
Postitusi: 659
Liitunud: 14 Juun, 2005 16:38
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: ...

Postitus Postitas Sasha »

stilett kirjutas:Sashale!
Jama küll, et Lauluväljakule tulid!? Nüüd tuleb Eestis elada. Kahetsed ilmselt?
Loomulikult, pole sul vahet, kas tegemist oli 1940 või 1988 aasta sündmustega.
Esiteks. Ma elaksin Eestis ükskõik mis võimu all. Kui kahetsen, siis ainult maailmakorralduse ebatäiuslikkuses. :)

Teiseks. Vahe on kindlasti olemas. Aga sa mind oled küsinud kodanikuinitsiatiivist ja ma sulle seletasin, mis ma sellest arvan. Selline initsiatiiv võib olla "õige" või "vale", aga see on inimeste reaalne tegu, vabatahtlik ja siiras samm. Sa rebid mu sõnad kontekstist, loeme veel:
kui vene Delfi kommenteerijad on omavahel leppinud kokku, et tulevad Tõnismäele ja seisavad seal öö läbi valvel, see loomulikult oli ehtne kodanikuinitsiatiiv. Rahulik, kusjuures. Rumal, naiivne, mis kohe oli muutunud politikaanide mänguks. Aga siiski positiivne -- sest kuidas teisiti nimetada seesama hetk, kui interneti plätserdaja tõstab tagumiku toolist ja hakkab tegutsema?
caudillo
Liige
Postitusi: 141
Liitunud: 18 Dets, 2006 21:39
Kontakt:

Postitus Postitas caudillo »

Kunagi oli ühes teises foorumis kasutaja nimega Asunik, kes samamoodi mullitas sellist juttu välja.. :roll:
Pro patria, pro liberate, pro grex!
Martään
Liige
Postitusi: 266
Liitunud: 10 Nov, 2004 16:40
Kontakt:

Re: ....

Postitus Postitas Martään »

Sasha kirjutas:
stilett kirjutas: Ja 1940 aastal tulid samamoodi-rahulikult, rumalalt ja naiivselt Pikk tänav 19 ette sm Ždanovile lehvitama...
Tuletan meelde, et rahulikult, rumalalt ja naiivselt tulid inimesed ka Lauluväljakule juunis 1988. ;)
Oot oot, mida sa nüüd oma aruga väita tahad?
Kas seda et 1940 tulid inimesed omal initsiatiivil zdanovile lehvama, või seda et 1988 ajas mingi nähtamatu jõud eestlasi lauluväljakule okupatsiooni lõppemist nõudma?

Paistab, et mõni ei saanud stiletti (täiesti õigustatud) irooniast aru ning tõsimeeli usub, et see 1940 "astumine" oli Eesti rahva poolt toetatud.
stilett
Liige
Postitusi: 1510
Liitunud: 02 Veebr, 2006 11:39
Asukoht: Läänemaa
Kontakt:

...

Postitus Postitas stilett »

Paistab, et tõesti ei saadud minu irooniast aru.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Postitusi: 558
Liitunud: 17 Okt, 2004 17:52
Asukoht: Eestimaa,Läänemaa
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

ja jaaaa,Sasha.su ajalugu on jummalast öige.inimesed ootasid vene armeed 1939.a. lillede,orkestrite ja naised pakkusid end neile..toimusid eestlaste toetavad meeleavaldused nliidu okupatsiooni ja kultuura sisse toomise suhtes.

möned ei tahtnud muidugi aru sellest saada,nimetame seda kodanlikuks täikrae pundiks,mingid maaomanikud,ettevötjad jne..varsti aga anti neile piletid siberisse ja nad lahkusid vabatahtlikult.ülejäänud mehed astusid vabatahtlikult moppi ja pögenesid neetud fashistide eest töö-ja puhkelaagritesse ...siis nad said öiguse oma korpuse luua ja läksid ja peksid,otse leningradist ,läbi narva ja sinimägede kuni tallinnani need ülejäänud,keda nöuka kord ei jöudnud ümber kasvatada ja saksa armeesse astusid (önneks oli neid vähesed ja me häbeneme neid siiani,sest nad olid pimedusega löödud),tagasi saksamaale ja nii kuni berliinini.
pärast neid muidugi karistati,aga minimaalselt.
ja siis veel need möned bandiidid,kes metsa jooksid,noh,nendega polnud ka midagi teha.nad surid metsades ja hiljem anti neile amnestia koos priipääsmega talvisesse kuurordisse siberi töö-ja puhkelaagris.

millegipärast kippus 1988 aga noorem generatsioon unustama eesti rahva vabat tahet astuda nliitu ja hakkasid mässama.peaasjalikult olid need jätsied,punkarid ja eluheidikud.nii nad said oma riigi,aga korralikel eestlastel jätkus oidu säilitada oma vabastajate mälestusmärgid mida nüüd jälle mingid skinnid ja punkarid tahavad maha käristada.

ma arvan,et see on see ajalugu,mida sa sooviksid,et eestlased omaks vötaks ja usinalt kordaks.

kui sa nimetad rahvaomaalgatuslikku initsiatiivi 1940 eestlaste omaks,siis vöin ma sulle kinni maksta padruni,millega end maha lased.
tankide,södurite ja petseri purjus venelaste ja mönel eestlasest tallalakkuja toel läbi viidud hale üritus on täielik häbiplekk.

ja initsiatiiv läbi viia BALTI KETT,kas oli ka mingi tobe initsiatiiv,mis juhuslikult on guinessi rekodrdi omanikuks saanud ja kus osalesid miljonid baltlased,kas see on ka mingi arusaamatus??

ma arvan,sasha,et sa peaksid löpetama vene tv kanalite uudiste vahtimise ja ükskord arusaama,miks meie,pölisrahvas,nii praegu käitume?
ja mis puutub sellesse äraminekusse,siis mina,kui pöliselanik,ei pea siit lahkuma,ma ei lehvita arvamusega,mis on sinusugusel sisse juurdunud staalini ajaloost.sina ikka peaksid lahkuma.tösiselt.sest eesti kodaniku nimetust sa küll väärt pole.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
Kasutaja avatar
Sasha
Liige
Postitusi: 659
Liitunud: 14 Juun, 2005 16:38
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas Sasha »

Noorhärrad, lugege siiski tähelepanelikult, mida ma kirjutasin. :) Mul pole keeruline ka kolmandat korda korrata, aga pingutage ikkagi natuke ja lugege ära.

1. 1940 a. sündmustel osa Eesti inimestest osales täiesti vabatahtlikult. Pole mõtet seda eitada -- see on ju kergelt tõestatav. Teie ütlemised pigem näitavad, et teil endal on suhteliselt udune ettekujutus tol suvel toimunust. :)

2. Enam-vähem tõestatud on see, et ND sündis vabatahtlikult. Meeldivad nad meile või mitte, tuleks nõustuda et mitte kõik millega me nõus ei ole, on vaenlaste välisluure või eriteenistuste kaval tegevus.

3. Uskuge või mitte, mind absoluutselt ei koti teie arvamus minust. Teie võite alati loobuda selle foorumi lugemisest või võite kasutada "ignore" nupu mu nime juures.

4. Üleminek kaasvestleja solvamiseks/mõnitamiseks on kindel tunnus, et olete vaidluses kaotanud. Suutmatus oma veendumuste või vaadete eest korrektselt seista paneb kahtluse alla, kas need veendumused on üldse olemas. Samm vasakule või paremale nö "põhijoonest" kõrvale -- ja teil juba pole midagi vastata.

P.S. Araterl, kas ei meenuta sulle need mehed ND foorumist tegijaid? :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist