Kriku kirjutas: ↑09 Nov, 2023 11:06
isonts kirjutas: ↑09 Nov, 2023 10:15Ma ei ole ühtegi kohtuotsust näinud. Ma olen läbi lugenud paar artiklit ajakirjandusest, kui tulid esimesed teated, et teenistusets vabastatud said esimeses kohtuastems võidu. See oli väga ammu ja sisu peast ei mäleta. Kas seal oli selliseid detaile mina ei tea.
Ja sulle ei tundu, et enne selle teema arendamist tasuks ennast esiteks asjaga rohkem kurssi viia?
Kurrssi millega? Kohe kui info tegeväelaste teenistussest vabastamise kohta oli selge, et see otsus on eriliselt loll.See ei olnud ainult minu veendumus. Nagu härra kindral eelnevalt mainis siis suutis ta selle otsusega üllatada isegi Vabariigi Valitsust ja kaitseministeeriumi. Ilmselt sama üllatunud oli lollist otsusest ka kohus ja vaidlust lahendanud advokaadid.
Siin on tuhandeid lehekülgi selelst teemast jahutud. Ma ei ole varem kunagi siin midagi lugenud ja ei taha seda vaidlust sellisel viisil arendada, aga selleks hetkeks kui paber vormistati oli covid juba üle aasta aja ringi lammutanud. Kus kohast tuli teadmine, et inimeste töölt lahti laskmine aitab viiruse vastu võidelda? Mis abinõu see on? Enne paberi allkirjastamist toimetasid kõik peadjalad koos röömsalt ringi ja pärast seda kui kindral allkirjastas toimetasid nad ka kõik röömsalt koos, kuni kindral mingi hetk taipas, et kõik ikka 100% ei vaktsineeri ja peab alustama teenistusest vabastamise kk ettevalmistamist. Siis ka veel tatsasid kõik koos ringi. Mitte nii röömsalt muidugi. Kindral arvas, et paberiga tapab viiruse..
Ilmselt staabis mingi töögrupp talle erinevad tegevusvariandi ette valmistas.
Lõpptulemus on meil näha. Kohus on selle välja öelnud nii esimeses kui ka teises astmes. ? Loll otsus, õige otsus pole oluline. Muidugi on kindral pikk ja sollidne mees, viskab nalja lauataga ja televisioonis. Kes KV rohkem kahju tegi maksumaksjale? Need, kes ei vaktsineerinud või KVJ, kes täna meie sadu tuhandeid kohtus põletab?