Saksamaa kaotuse arultlus

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Suletud
Kasutaja avatar
Joonas
Liige
Kontakt:

Saksamaa kaotuse arultlus

Postitus Postitas Joonas »

Tere!

Nagu näeb et seda teemat pole praegu olemas aga ma teen selle.
Nii nagu ütleb pealkiri ma sooviks erinevaid versioone ja põhjuseid miks kaotas natsi saksamaa 2 maailmasõja nii strateegilises kui ka taktilises persvektiivis. Ma avaltaks oma versiooni siis kui teised foorumlased on oma väiteid natuke kirja pannud.

Joonas
Lihtne inimene kellele meeildib ajalugu
oliver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

On arutatud. Aga alusta siis oma versiooniga.
Kasutaja avatar
Joonas
Liige
Kontakt:

Minu versioon oleks järgmine:Ma arvan et asju tehti natuke kiiresti. Esiteks Hitler tahtis vallutada liiga kiiresti kogu Euroopat. Teiseks minuarust ajastati Barbarossa valesti. Kõige parem aeg oleks olnud aprill-mai vahel. Samuti ka see ,et Hitler tahtis ise kogu sõjamasinat juhtida. Eemaldades Walther von Brauchitsch, siis veel Fedor von Bock-i võttis Hitler asja oma kätte aga tal ei olnud minuarust vähimatki oskust kamandada kogu Wehrmahcti oli võimatu kuigi ta sai 7 medalit 1 maailmasõja ajal. Samuti ka strateegilised vead Inglismaa pommitamisel. Seal just pommitati linnu kuid parem mõtte oleks ennem RAF ja siis teha mis taheti. See oleks lühikokkuvõte aga on palju rohkem põhjuseid miks saksamaa kaotas sõja. Aga ma jätkan arvatavasti Reedel või Laupäeval nii et oodake
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

See on "Oleksoloogia" teema - siin rubriigis võiks jalad maa peal edasi astuda!
Kasutaja avatar
Joonas
Liige
Kontakt:

siis võite kustutada
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist