Privaatsus on kallis
Re: Privaatsus on kallis
Kuulasin/vaatasin uuesti üle ja juttu oli siiski ka trahvidest kiiruseületamiste eest- neid jällegi mingi parkimiskontrolör ei näe mitte kuidagi. See ei olnud üldse kuulajakirja põhiteema, fookus oli mujal ning neid trahve mainiti ainult korraks. Isiklikult mul ei ole kahtlust, et tegu on ajaviiteks kuulsuse järgi nuhkiva ametnikuga.
MuPo ei ole juba ammu-ammu enam trahve teinud.toomas tyrk kirjutas: ↑14 Okt, 2025 18:58 Tallinnas teostab enamuse parkimistrahvide määramistest MuPo. Riigipolitsei võib ju ka, kui parkimine eirab selgelt parkimiskorda ning on liiklust ohustav. Aga see on harv. Kuidas tasulised parklad trahve majandavad - isiklikult ei tea.
Kes ka kuidas saab vaadata MuPo määratud trahvide registrit - hea ülesanne õiguskantslerile.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
See süsteem, et eraparklad saavad Transpordiametist kätte seal leiduvad omaniku/kasutaja andmed, on juba mõnda aega. Sellele eelnes miski kohtulahend, kus öeldi, et on küll õigustatud andmeid saama.
Europark näiteks pruugib kliendipositiivset lähenemist - kui oled jätnud tasumata või parkimise kioskis regamata, siis tehakse sulle ettepanek maksta 14 päeva jooksul 15 eurot vabatahtlikult või 60 eurot, mida hakatakse ka sisse nõudma. Ma pole õigusvaidlust tühise summa pärast pidanud ostarbekaks, olen alati piirdunud selle 15 euroga.
Europark näiteks pruugib kliendipositiivset lähenemist - kui oled jätnud tasumata või parkimise kioskis regamata, siis tehakse sulle ettepanek maksta 14 päeva jooksul 15 eurot vabatahtlikult või 60 eurot, mida hakatakse ka sisse nõudma. Ma pole õigusvaidlust tühise summa pärast pidanud ostarbekaks, olen alati piirdunud selle 15 euroga.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist