Kliimamuutustest

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
isonts
Liige
Kontakt:

Re: Kliimamuutustest

Postitus Postitas isonts »

Kriku kirjutas: 30 Okt, 2025 15:27
isonts kirjutas: 30 Okt, 2025 13:09Leppige ikka enne kokku omavahel, et kas ikka saab ilma siga kasvatamata seda taimetoitu ja biokütust...
Muidugi saab, maagaasist tehtud lämmastikväetisega :mrgreen: .
Siis pole jälle mahevärki....
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maksipoiss »

isonts kirjutas: 30 Okt, 2025 13:09 Samas tundub minule, et teadustööd tehakse suuresti selleks, et see kraad endale kätte saada. Üks ahv tõestab, et siga ei peaks sööma ja see on kuidagi kahjulik kliimale ning tervisele ning ütleb, et on vaja rohkem juurikat, rohelist ja teraleiba sisse ajada. Suhteliselt tuntud päris doktor kirjutab, et tervislikum on süüa rasvast seapekki.
See on teaduse tegemine vastavalt tellimusele :)
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Kriku kirjutas: 30 Okt, 2025 7:52
vanahalb kirjutas: 29 Okt, 2025 23:18 Mina lugesin seda osa küll mis Novaatoris oli ära toodud.

Mis statistika ja analüüs?
Ahto Lobjaka tasemel oled siis: https://www.militaar.net/phpBB2/viewtop ... 02#p915802 .
Kas Novaator oli siis doktoritööd valesti refereeritud?
Ja ääremärkusena - ma ei sõimanud vastset doktorit. Juhtisin ainult tähelepanu paarile nüansile mida oponendid kaitsmisel ilmselt ei teinud ja resümeerisin et see on teadusliku kommunismi kategooria töö. Religiooni teema põhimõtteliselt.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Millistele nüanssidele sa tähelepanu juhtisid ? Peale selle tembeldamise teaduslikuks kommunismiks ja religiooniks, mis on ilmselt oma peaga mõtlejale nii selge et minusugune loll aru ei saa.
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Ongi religioon. Ega siis Kliima Greta ainuüksi ilusate silmade eest Helsinki Ülikooli, justnimelt usuteaduskonna audoktoriks ei saanud. (Krt, telefon parandas selle uduteaduskonnaks) . Ikka masside haaramine ja hulkade kaasamine.

Aga nüansid mida märkisin: mingit keskmist eestlast pole olemas. Inimesed on erinevad ja erinevatel eluetappidel vajavad eri toitu. Neid ajupestud veganeid on tilgutite alla veetud ja doktori stiilis katlanormidega on koonduslaagrites eksperimenteeritud küll ja veel. Pole vaja jalgratast leiutada.

Ma ei tea kust see 3000+ kcal kogus võetakse. Ma arvutasin ükskord enda tarbimist ja suvel oli see pidevalt alla 2000. Muidugi ma end tööga just ei tapa. Doktori õuduseks tarbin justnimelt rasvast liha ja muud raskesti seeditavat toitu et toidukordade arv väike oleks. Eelmisel pühapäeval näiteks ei söönudki midagi sest laupäeval enne magamaminekut lahendasin 240 g sealiha konservi ära. Sellest jätkus 36 tunniks. Kas ma keerasin nüüd kliima tuksi ja see mis Jamaikal juhtus on minu süü?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist