Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
krossipart
Liige
Kontakt:

Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Postitus Postitas krossipart »

***Kui teemasse tulla, siis ostke allahinnatud leiba, lõigake ribadeks, veeretage soolas ja küüslaugupurus ja praadige õliga - saab täpselt needsamad ülehinnatud "leivakesed".
***Huvitav mis oleks sama koguse leivakesekeste kodusel teel valmistamise omahind? Kas tuleb ikka soodsam kui poest osta? :write:

Tulen teemasse ja mu külapoes on lausa 75% allahindlusega võimalik osta leiba-saia.. Oletame, et algne kg hind oli 1 eur näiteks.. Lihtne arvutus, mis hinnaga ostsite. Edasi soola hind+küüslaugupuru hind. Pritsite õliga jms (kasutangi sellist retsepti). Õliprits oli hinnaga 3.50, õli 1eur liiter... Ja ahju.. Lisandub küttepuude hind... :dont_know:
Mul on võimalus seanahka vedada, ehk tapamajast notsu nahka saada suht tasuta, mille maitseõlis fritüürin...
tsivi_list
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas tsivi_list »

Rebane11 kirjutas: 31 Okt, 2025 14:09 Suur kohuke on seega kohu. :scratch:
Ja suur raasuke on raas.
avrnbr
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas avrnbr »

tsivi_list kirjutas: 31 Okt, 2025 17:56 Ja suur raasuke on raas.
No mina olen elus suurt Raasukest näinud ja raasu ei meenutanud mitte üks raas.
Kentsakas jutt ilmselt tundub, aga täpsustada ka ei kannata, vähemalt avalikult mitte. :oops:
krossipart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krossipart »

avrnbr kirjutas: 31 Okt, 2025 18:14
tsivi_list kirjutas: 31 Okt, 2025 17:56 Ja suur raasuke on raas.
No mina olen elus suurt Raasukest näinud ja raasu ei meenutanud mitte üks raas.
Kentsakas jutt ilmselt tundub, aga täpsustada ka ei kannata, vähemalt avalikult mitte. :oops:
Ok lugesin ja mõistsin et teemad naljanurk-igavikulised ütlemised ja toiduteemad väheke sassis.. :?
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Jaanus2 kirjutas: 31 Okt, 2025 9:20 Leivake, saiake, pealuu sees on ajuke... Vanasti oli moskva sai, täna on saiake, sest vene keeles on bulotška ja ega eesti keeles saa ometi teisiti olla.
Vanasti olid laatadel peremeestele head hobuste hinnad, täna on meil hinnad hobustele, autodele jne., sest vene keeles on tšenõ na ja ega siis eesti keeles saa teisiti olla.
Kui teemasse tulla, siis ostke allahinnatud leiba, lõigake ribadeks, veeretage soolas ja küüslaugupurus ja praadige õliga - saab täpselt needsamad ülehinnatud "leivakesed".
Sellist Eestit, kus kus kasutatakse sellist koledat russitsismi nagu: saiake, mina küll kaitsma ei hakka! Surmanuhtlus tuleks taastada!
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

AndresTy kirjutas: 01 Nov, 2025 11:18
Jaanus2 kirjutas: 31 Okt, 2025 9:20 Leivake, saiake, pealuu sees on ajuke... Vanasti oli moskva sai, täna on saiake, sest vene keeles on bulotška ja ega eesti keeles saa ometi teisiti olla.
Vanasti olid laatadel peremeestele head hobuste hinnad, täna on meil hinnad hobustele, autodele jne., sest vene keeles on tšenõ na ja ega siis eesti keeles saa teisiti olla.
Kui teemasse tulla, siis ostke allahinnatud leiba, lõigake ribadeks, veeretage soolas ja küüslaugupurus ja praadige õliga - saab täpselt needsamad ülehinnatud "leivakesed".
Sellist Eestit, kus kus kasutatakse sellist koledat russitsismi nagu: saiake, mina küll kaitsma ei hakka! Surmanuhtlus tuleks taastada!
Ja-jaaaa, ja siis tuleb järgmine ja hakkab seletama, kuidas tema küll ei kavatse hakata kaitsma raudteejaama või muud raudteeobjekti. Vat kui kutsutaks rongijaama või rongiteed valvama, siis oleks kohe iseasi! Kohvikus Moskva saiake ei sobi, aga vat Dallase saiake sobib küll.
Železnaja doroga, želznodorožnõi vokzal versus trainstation. Vedurijuhi nimetame ümber rongijuhiks, või parem siis juba kohe veel pehmomaks- rongionu või siis ka rongitädi.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

A mul on küsimus tartlastele. Kuskohas Alo TV playlist on ?
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

Oli jälle juttu Tartumaa ümbruse jahimeestega. Juttu ka sigadest. Metssigadest. Ütles, et siin meiekandis on mets metsseast tühi. Et (kas) varsti läheb punasesse raamatusse....
Kasutaja avatar
ostius
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ostius »

Eks see sõltub jahipiirkonnast. Meil jälle on metssigu nii et ei jaksa ära küttida. Aga põtru pole, sest karud on vasikad nahka pannud. Mis järelduse me sellest teeme? Rohujuuretasandi põhjal suurt pilti ei näe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: metsataat ja 1 külaline