"Slip" on õige, mina olin see kes hoogu läks.
Autotehnikateema
Re: Autotehnikateema
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Lamellivärdjatel läheks päris raskeks, kui me ristmikke ja fooritaguseid ei karestaks.tsivi_list kirjutas: ↑31 Okt, 2025 16:31 Naastuvärdjad juba krõbistavad, lõhuvad teid ja tänavaid, reostavad müra ja peenosakestega.
Kle jutupaun, tule sõida jää ja veega kaetud kruusateel, kõik ei ela keset linna.tsivi_list kirjutas: ↑31 Okt, 2025 16:31Ammu pole selliseid talvi, et üldse talverehvi vaja oleks. Tuleb õppida sõitma, mitte lõhkuda naastudega teid!
Bonis nocet, quisquis pepercerit malis.
Kormoran, veremaa Nokia tehases toodetud odavbrändi rehvid sealsetele "väiksematele rahvaautodele, viletsatel teedel sõitmiseks, kus "pehme rehv" on mõnus.
Kas rehvide koormusindeks ja mootori vääne oli ikka vastavuses rehvide otstarbega?
Kas need, kes kurdavad "pehmete külgede" üle üldse teavad, mis asi on "rehvi koormusindeks" ja kuidas seda kasutatakse?
Võimas mootor, agressiivne sõidustiil ja hea "vihmarehvi" saab isegi tuhande kilomeetriga siledaks sõita.
Daytoni (naelteta) talvekad olid ühed visa kulumisega "lõbusad" rehvid.
7 aastat aastaläbi auto all ja mustrit oli 2/3 alles.
Kõvad kui piljardikuulid ja isegi 50kW mootor suutis neid asfaldil vilistama panna.
Markeeringu järgi võis nendega talvel sõita aga mõistlik selline tegevus ei olnud.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
-
maksipoiss
- Liige
- Kontakt:
Ketid autosse ja Murphi seaduse järgi ei lähe siis neid vaja (hetke hind 17eur).maksipoiss kirjutas: ↑02 Nov, 2025 9:52Ja seda veel Lõuna Eesti küngaste vahel. Tegelikult saab kuidagi hakkama, tuleb parempoolsed rattad teepeenral hoida, seal on reeglina parema pidamisega pinnast.
Nende pealepanekut tuleb muidugi enne Sinutorust õppida ja tasasel pinnal harjutada.
https://www.k-rauta.ee/p/rattakett-yc18 ... lupasearch

Tegelikult olen neid sihipäraselt kasutanud ainult üks kord ja sedagi suvel, kus äkilise paduka järel muutus savine nõlv libedaks ja inimene ei saanud suverehvidega autoga enam tee peale.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline