Sõja eest välismaale.
Re: Sõja eest välismaale.
Sinu arvamus selles küsimuses on lihtsalt ignorantne. Seda saab parandada lugedes ajaloo-alast kirjandust, mida meil õnneks on heas kvaliteedis ilmunud. Alustada võib ka keskkooliõpikust.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Lemet, nii laia joonega ikka väita ei saa. Kui riik sõltub teisest riigist, siis on ta halvemal juhul protektoraat ja Soome ei olnud isegi seda minu arvates. Okupatsioon tähendab ka okupeeriva riigi sõjaväe kohalolu rohkem kui mõnes baasis - Kuuba näiteks ei ole okupeeritud, kuigi seal on USA sõjaväebaas.
Soome viki väidab, et Ryti (ja võib-olla siis ka teised? andrus) sattus selle ohvriks:
https://www.nationalww2museum.org/war/a ... nt-charter
https://www.nationalww2museum.org/war/a ... nt-charter
Mmm...oi mulle meeldivad sellised dotseerivad väited. Et siis kadunud ajaloolane Hannes Walter oli samuti ignorantne ja oleks pidanud keskooliõpikuid lugema??? Sest tema on väitnud täpselt samu asju. Või tegelikult refereerin küll mina tema räägitut.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Lihtsam seletus: sa ei saanud temast lihtsalt päris hästi aru. Aga üldiselt muidugi on ükskõik, kes jama ajab. Ega jama sellest vähem jama ole. Palun nüüd teema juurde tagasi.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist