Autotehnikateema

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Re: Autotehnikateema

Postitus Postitas Madis Reivik »

Veeery bad practice.
V.a. kui sul just vana passat pole kus horisontaalne esiklaasipragu tuli juba standardvarustusena kaasa.
krossipart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krossipart »

davidsoniharald kirjutas: 11 Okt, 2025 12:37 Ma soovitan autot katuse alla parkida. Klaasid ei külmu kunagi ära ja lund ei pea ka rookima.
Mul auto katuse all ja lume osas olen nõus ja ei pea rookima. Kuid klaasid jääs siiski.. :dont_know: Eks klaaside jäätumine iki seoses, palju autos niiskust on, mis klaasile jäätub temp muutustes.. Õnneks kahjuks mul poolkaubik nimega Doblo ja Vevor puldist tööle (või timer) ja "tuba" soe+klaasid puhtad.. Kaasa kasutab autos niiskuseemalduse absorbente (mingid pakikesed). Ma ei ütleks, et need toimivad.. PS! Meil kodus ei ole premiumautod esiklaasisoendusega. :)
avrnbr
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas avrnbr »

Katusealusel autol jätad ukseklaasid veidi praokile, et niiskus välja tuuldub ja temperatuurid mõlemal klaasipoolel enam-vähem samad oleks. Testitud.
krossipart
Liige
Kontakt:

avrnbr kirjutas: 11 Okt, 2025 17:06 Katusealusel autol jätad ukseklaasid veidi praokile, et niiskus välja tuuldub ja temperatuurid mõlemal klaasipoolel enam-vähem samad oleks. Testitud.
Tänud ja mainisin.. Eks klaaside jäätumine iki seoses, palju autos niiskust on, mis klaasile jäätub temp muutustes.. :)
Illike
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Illike »

Kellele mis. Minule meeldib webasto. Ei mingit muret. Aastaid erinevatel liikuritel. Hommikul vajutad nuppu, jood kohvi ära ja lähed sooja autosse
krossipart
Liige
Kontakt:

Illike kirjutas: 11 Okt, 2025 17:16 Kellele mis. Minule meeldib webasto. Ei mingit muret. Aastaid erinevatel liikuritel. Hommikul vajutad nuppu, jood kohvi ära ja lähed sooja autosse
Infoks mokaotsast.. Vevor on Webasto hiinakas (koopia). :)
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Elektrikaga peavalu pole. Äpist paned, mis kell sõita tahad ja istud sooja autosse.
krossipart
Liige
Kontakt:

Some kirjutas: 11 Okt, 2025 17:53 Elektrikaga peavalu pole. Äpist paned, mis kell sõita tahad ja istud sooja autosse.
Eks läheb utoopiasse, kuidas autoklaasid jäävabad hoida.. :dont_know: Kõikidel omad võimalused ja lahendused. :)
Lihtne vastus..Osta auto, mille klaasid ei jäätu... :D Lihtsad vastused vahel tekitavad lisaprobleeme, mida ette ei oska arvata.. :wink:
Rebane11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebane11 »

Madis Reivik kirjutas: 11 Okt, 2025 15:42 Veeery bad practice.
V.a. kui sul just vana passat pole kus horisontaalne esiklaasipragu tuli juba standardvarustusena kaasa.
Praktika võib olla ju veery bad, aga aastaid toimis. Üsna uus peugeot oli, vaksapikkuse horisontaalse klaasipraoga aga sellele ei mõikand sugugi. Saigi seetõttu julgelt kasutatud, et klaasivahetus tuleb nagunii. Aga pragu edasi ei läinud ja koos selle praoga sai ta ka lõpuks müüdud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kangelaspioneer ja 8 külalist