Autotehnikateema
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Autotehnikateema
Veeery bad practice.
V.a. kui sul just vana passat pole kus horisontaalne esiklaasipragu tuli juba standardvarustusena kaasa.
V.a. kui sul just vana passat pole kus horisontaalne esiklaasipragu tuli juba standardvarustusena kaasa.
-
- Liige
- Kontakt:
Mul auto katuse all ja lume osas olen nõus ja ei pea rookima. Kuid klaasid jääs siiski..davidsoniharald kirjutas: ↑11 Okt, 2025 12:37 Ma soovitan autot katuse alla parkida. Klaasid ei külmu kunagi ära ja lund ei pea ka rookima.

Katusealusel autol jätad ukseklaasid veidi praokile, et niiskus välja tuuldub ja temperatuurid mõlemal klaasipoolel enam-vähem samad oleks. Testitud.
-
- Liige
- Kontakt:
Tänud ja mainisin.. Eks klaaside jäätumine iki seoses, palju autos niiskust on, mis klaasile jäätub temp muutustes..

Kellele mis. Minule meeldib webasto. Ei mingit muret. Aastaid erinevatel liikuritel. Hommikul vajutad nuppu, jood kohvi ära ja lähed sooja autosse
-
- Liige
- Kontakt:
Elektrikaga peavalu pole. Äpist paned, mis kell sõita tahad ja istud sooja autosse.
-
- Liige
- Kontakt:
Eks läheb utoopiasse, kuidas autoklaasid jäävabad hoida..

Lihtne vastus..Osta auto, mille klaasid ei jäätu...

Praktika võib olla ju veery bad, aga aastaid toimis. Üsna uus peugeot oli, vaksapikkuse horisontaalse klaasipraoga aga sellele ei mõikand sugugi. Saigi seetõttu julgelt kasutatud, et klaasivahetus tuleb nagunii. Aga pragu edasi ei läinud ja koos selle praoga sai ta ka lõpuks müüdud.Madis Reivik kirjutas: ↑11 Okt, 2025 15:42 Veeery bad practice.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kangelaspioneer ja 8 külalist