Eestis õlininade hulgas kahjuks üsna levinud väärarusaam. Kel seda arusaama pole, neid ma ka õlininaks ei nimeta.
Eduka praktika aluseks ongi tugev teooria, kuskile maale asendab seda mõistagi praktiline kogemus, aga üsna piiratud ulatuses ja seda praktilist kogemust hangitakse tavaliselt läbi rämedate koolirahade (rikutud mootorite antud juhul).
Kui auto mootor on konstrueeritud 0W-20 õli silmas pidades, siis on 2 varianti, kas uskuda teooriat (vedela õliga mootor koostatakse väiksemate tolerantsidega) ja sinna ei pruugi paksem õli pääseda - või teha praktikat ja kallata 10W-40 sisse, p**** need teoreetikud, küll mina tean paremini.
Kumma valite
Mina näiteks ei laseks taolist mehhaanikut oma auto ligidalegi, kes hakkab selle peal eksperimenteerima (loe kogemusi omandama), vajalikke algteadmisi omandamata. Seepärast ei maksta teooriasse ülbelt ja üleolevalt suhtuda nagu siin paar tegelast harrastab. Ja veelvähem uskuda AI-d, kes korjab oma "teadmised" kokku ka neti lollustest.
Lisanditest: kes on oma elus lapanud õige õliga sõitnud LSD difrit, see ilmselt saab aru, kuipalju üks tilk lisandit muudab sama 80W-90 õli niipalju libedamaks, et jupid ei püsi enam peos.