Huvitav, et kodanik ei tule selle peale, et võiks täiesti vabatahtlikult maski kanda. Kriisi ajal tuleb teha kriisi asju.
Muus osas on see uudis pehmelt öeldes jabur.
Veelgi huvitavam et kodanik ei saa aru kuidas kassasüsteem töötab

Huvitav, et kodanik ei tule selle peale, et võiks täiesti vabatahtlikult maski kanda. Kriisi ajal tuleb teha kriisi asju.
kana tagumik kirjutas:https://www.err.ee/1608403304/ansip-reformierakond-ei-saa-olla-martin-helme-pantvangis
Teab keegi, kas nende väidete kinnituseks mingeid andmeid ka on - küsitlusi näiteks, mille järgi kevadel oli valmidus vaktsineerida oluliselt kõrgem?Ma olen sellele varem korduvalt tähelepanu juhtinud, et kui vaktsiinid hakkavad kogunema, tuleks neid süstida. Alguses öeldi, et mul on valed andmed, kuna ma võtan need ajakirjandusest ja need ei ole õiged andmed. Edasi öeldi, et vahed on väikesed, kohe püüame eesliikujad kinni. No ja lõpuks öeldi, et me oleme Ida-Euroopast, meist polegi midagi rohkemat oodata. Ometi edestasime vaktsineerimiselt oma naabreid soomlasi aprillis-mais pikalt – siis me ei olnud idaeurooplased.
Kui nõudlus oli tohutu kõrge, siis oleks tundunud vaktsineerida. Aga siis öeldi, et soomlased teevad suure vea, kui nad pikendavad esimese ja teise süsti vahet ja panevad rõhu esimestele süstidele, et nad ei saa isegi vaktsineerimise sertifikaati siis välja anda. Aga soomlaste loogika oli lihtne: nendest, kes on saanud esimese süsti, tuleb vähemalt 98 protsenti ka teise süsti järele.
Soomlased teadsid suurepäraselt, et avalik arvamus muutub ja nõudlus väheneb.
Walter2 kirjutas:Huvitav, et kodanik ei tule selle peale, et võiks täiesti vabatahtlikult maski kanda. Kriisi ajal tuleb teha kriisi asju.
Veelgi huvitavam et kodanik ei saa aru kuidas kassasüsteem töötab(no ok - vahest on blondiin..). Ning täiesti arusaamatu on mulle juba pikka aega see, kuidas inimesed omaenda nime alt lasevad ennast vabatahtlikult veega alla kultiveerides lauslollusi sotsiaalmeedias.
Frater Redox kirjutas:https://www.ohtuleht.ee/1048454/kohus-keelas-kaitsevael-vaktsineerimata-kaitsevaelasi-teenistusest-vabastada
Kaitseväelastele jäi praeguse seisuga õigus tööle ennistamisele ja tasu tagantjärele saamisele.
gooligan kirjutas:Üleöö tekkis SAPTK'il ja EKREl aga miskipärast tohutu (sund)vaktsineerimisvastasus ja vaktsineerimisest tehti poliitiline objekt - vaktsineerija toetab valitsust, aga piirangutele ja vaktsineerimisele vastu olija näol on tegu vabadusvõitleja ja kangelasega, kes näitab KK'le sellega oma meelsust.
vanahalb kirjutas:Ma olen maskide suhtes omal arvamusel - niimoodi moepärast ettevisatult on see puhas asendustegevus. Valitsus teab et niisugused oma arvamusega tüübid elavad ka samas riigis ja sellepärast on mask alati olnud soovituslik. Kohustuslik on ta siis kui ei saa hoida üle 2 m distantsi inimeste vahel. Ja siis ongi niimoodi et need kes maski nõustuvad kandma käivad poes kl 17 ja elavad seal tipptunnil üksteise seljas. Vähemus kes põhimõtteliselt maski ei kanna tuleb süüa ostma kl 22. Neid on vähe, suure poe peale hulgub maksimum kümme inimest ja vahed on pigem 20 mitte 2 meetrit. Mingeid politseipatrulle ei pea üleval pidama ega kedagi poest välja lohistama. See on puhas raha mis riigile alles jääb.
Tegemist on siiski esialgse õiguskaitsega, mis ei ole sugugi midagi lõpliku. Kohus antud asjas tuleb hiljem.Frater Redox kirjutas:https://www.ohtuleht.ee/1048454/kohus-keelas-kaitsevael-vaktsineerimata-kaitsevaelasi-teenistusest-vabastadaKaitseväelastele jäi praeguse seisuga õigus tööle ennistamisele ja tasu tagantjärele saamisele.
Borja kirjutas:
..no nagu Eestile kombeks - "pidu katku ajal" päädis advokaatide orgiaga![]()
Tegelt huvitav (ja sügavalt koomiline) ka - et kuda need lamemaalastest desertöörid üldse kavatsevad teenistusse naasta // kaasvõitlejatega õlgõlatunnet arendada![]()
Borja kirjutas:Tegelt huvitav (ja sügavalt koomiline) ka - et kuda need lamemaalastest desertöörid üldse kavatsevad teenistusse naasta // kaasvõitlejatega õlgõlatunnet arendada![]()
moscito kirjutas: Tundub, et see testiteema seekord töötas.
vanahalb kirjutas:Oh, pigem keeras Kaja Kallas oma käpardlikkusega asja järjekordselt tuksi. Kui neid vaktsiine alles ostma hakati oli mitmeid variante. Ka siinses foorumis avaldati kahetsust et ei tehtud otselepingut Pfitzeriga jms. Eesti valitsus raius et kõik saab olema nii nagu Brüsseli juhtnöörid ette näevad (s.t ühishange) ja vaktsineerimine pidi ka hakkama kindlal kuupäeval ja tunnil kui Brüsselist kellukest helistatakse.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline