"Nädalas 15 eurot toidule: ega see mingi elu ei ole!"
http://pluss.postimees.ee/4228825/nadal ... gn=fb_post
Jne. Ma peaaegu ei suutnud sealt edasi lugeda ja pidin ennast selleks sundima......siis juba teiseks päevaks oli kõrini nii tatrast kui ka hommikusest tööle toidu kaasategemisest. Kõige tipuks magasin hommikul sisse ning nagu kiuste viis töö mind lõunaks, kui nälg juba silme eest mustaks võttis, restorani. Söögilõhnades kadus igasugune üllas soov ajakirjanduse nimel eksperimendist kinni pidada, mistõttu tellisin endale 5,85 euro eest pasta, endal süütunne rinnas pitsitamas
Pasta võib muidugi ära unustada, kui ökonoomdieeti hakata pidama, sest - ja edasi räägib härra Kapten

KUS ON MUNAD?
KUS ON RIIS?
LILLKAPSAS - kus siin on kalorid selle kilohinnaga? Või vitamiinid pärast kuumtöötlemist.
SALATIKASTE?
PURGIMAIS?
(Tsillikastmest ja rohelistest oliividest ma ei räägigi, need teevad juba eraldivõetuna kuuendiku eelarvest ehk pmst ühe päeva söögiraha)
Ja ei ole siin midagi imestada ega vinguda. Mina söön tatart nädalakese järest ja ei köhata kaa - aga seda katsejänestamist oli piinlik lugeda.
Ma räägin päriselt.
Nädala toidukorv
Kurvalt peame nentima, et taimetoitlus meile kalliks maksma tuleb (ja selgeltnäha kahjulikuks osutunud on) ja mitte igaühele taskukohane 15 euro eest nädalas...Toode Pood/toidukoht Hind
Kilo tatart Maxima 1,14
Kaks kilo kaerahelbeid Maxima 1,24
Purgimais Optima Linja Maxima 0,59
Salatikaste Rimi 0,89
Lillkapsas Rimi 1,25
Pealinna peenleib 490g Rimi 0,53
Kilo makarone Maxima 0,73
Tšillikaste Rimi 1,99
Rohelised oliivid Maxima 0,55
Kaks purki ube tomatikastmes Prisma 1,1
Pasta restoranis Vapiano 5,85
Võileib tanklas Olerex 2
Kokku 17,86
Miks ometi inimene ettevalmistamata peaees taimetoitlusesse tormab, isegi aru saamata, mida ja miks ta seda teeb...
Sibulat ja peakapsast ei pea sina kartma mitte, sest see kasulik nii tervisele kui rahakotile on, ja ülalkirjeldatud (kalli) konserveeritud jama võib rahulikult riiulile jätta.
Ma ei saa ikkaveel rahu ja kirjutan lisaks siia vahele, lihtsalt võrdluseks - me räägime numbritest 1000 (tuhat) krooni kuus söögi peale, millega inimene välja ei tulevat.
Siis niikaugele me oleme jõudnud. Ja suutmatus tanklatest või restoraandest isegi testperioodil möödakäia näitab ikka tarbimisharjumust!
Selles sööklakaas, kui see alles tattoili nime kandis, (ja olereks on samasugune) ma pole mittekunagi käinud - ei söömas ega tankimas, sest süüa ja tankida on kallis ja ma ei kannata, kuida minu kui "täpne raha näpuvahel tankija" ajast viinerit keerutati ja pikalt-laialt arutati mingeid nendepoolt pakutavaid uudistooteid ja eiteamida veel, välja arvatud üks kord, kui ma sikliga südaöösel olin pmst surnuks külmunud ja kuuma kakaod ja pappkaste läksin sinna konsumeerima, ja restoraanides ma ei käi juba põhjusmõtteliselt.
P.S.
FTP Fucs tuli mulle täna ütlema, et tema 3 (kolme) euroga Maksimarketi soojatoiduletist 2 (kaks) korda söönuks saab... No kuulge!

Vähe sellest - julges veel ütelda, et ka mina seda teen..

https://youtu.be/cVyDqY56yL0?t=1199
Käesolevaga luban tõestada sellesarnaste väidete täiuslikku aluselisusetust ja toimetatada tunnismaterjalid avalikkuse ette ehk siia samma teemasse.
FTP Fucs võib hakata juba häbenemist harjutama
P.S.S.
Muideks kes veel ei teadnud, mis peitub saladusliku tähekombinesooni "FTP" taha, siis see tähendab "Fucstäitsapoiss"
P.S.S.S. (Manurhinile)
See oli nüüd ales hiljuti, kui käisin kohalikus gaasikontoris küsimas, et kas neid pisikeseid punased täita saab, ja sain möönduva vastuse.
Kas enne või pärast nende "hallide" tulekut, ei mäleta.