Donald Trump JÄLLE president
- Würger 190G
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president
Vaatasin BBC pealt jooksis see riba,kus veel allkirjastamist ei kinnitatud tunnike tagasi.Nüüd on riba ära kadunud.
Kas tõesti on Kellyl juba esimene tööpäev selline mõju,kui on,siis peale kolme oma liitlase kaotamist Valges Majas on Donald tõesti karpi pandud.
Tegelikult on Kongressi algatusel tehtud seadusega meil tegemist epohhi omava asjaga,samasuguse analoogse seaduse teatavasti Nõuka riigi jaoks võttis 70-nendate lõpus vist vastu tollane Kongress,mis piiras tehnoloogia ekspordi otse ja kolmandate -teiste riikide kaudu.See oli ka põhjuseks,miks näiteks Nõuka riik jäi kiirenevate sammudega maha arvutite arengus ning Läänel andis olulise eelise tehnoloogilises võidujooksus.
Põhimõtteliselt võivad osad Saksa firmad karjuda aga nagu ka siis,siis see asja ei muutnud.
-
- Liige
Dona nobis pacem!
No vähemalt keegi tundis ennast puudutatuna. Aitäh!Kriku kirjutas:...
Sain siis nüüd ka teada, et kes ei ulu koos "huntidega" ehk ei vaata koos liberaalse meediaga Trumpi vaid negatiivses valguses, on samastatud kogu maailma alusväärtuste vastu sõdiva arvamusliputajast revolutsionääriga. Selge, nüüd on kogu maailma toimimine paika pandud. Aga päris liidriks end siiski ei pea, isegi Sinu üle 7000 arvamuse siin üleilma kuulsate arvajate foorumis jääb minusugusele kaugelt püüdmatuks unistauseks vaid...

Ma saan aru, kui siin on võetud Trumpi suhtes ette negatiivne hoiak ja kõik kes midagi positiivset tema tegevuses näevad võrdsustatakse üksikute hulludega, kuid kui ma olen midagi valet väitnud, siis lükka see ümber, kui saad. Ma soovitangi tungivalt säilitada Trumpi uudiste puhul kaine meel, tutvuda algallikaga, selle poliitilise kallutatusega, lugeda ka teisi allikaid ja siis kujundada oma seisukoht. Muidu võibki ühesuunaliste uudiste lõksu langeda.
Trump kirjutab alla, Trump ei kirjuta alla, Trump kirjutab alla pika hambaga, Trump kirjutab alla lühikese hambaga, Trump kirjutab alla vasak kulm veidi kortsus jne. Oh jah... Aga kui ELi juhid Venemaaga äri ajavad ja Putinit võõrustavad, ei ole kusagil juttu venemeelsuses. Ja mis te tahate, et kui USA Põhja-Koreaga sõtta läheb, istuks meie naabruses maksimaalselt ülesärritatud Venemaa? Tulge maa peale! Iga asi omal ajal. Pakilisemad, globaalsemad küsimused ennekõike!
Me oleme NATOS, aeg oleks juba veidigi enesekindlust kasvatada ja saada üle sellest kõikehalvavast "Venemaa hirmust". Hirm ei aita, NATO aitab, loodame. Muu meie kisa-kära meid ei aita. Ise kütame end üles ja toidame oma Venemaa-foobiat. Lõpuks hakkamegi igal pool tonti nägema. Tuleb kallale, siis tuleb, siis sõdime.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Selle lugesid sa enda jaoks küll ise välja. Ükski su akf midagi sellist kirja pannud ei ole.krizz kirjutas:Sain siis nüüd ka teada, et kes ei ulu koos "huntidega" ehk ei vaata koos liberaalse meediaga Trumpi vaid negatiivses valguses, on samastatud kogu maailma alusväärtuste vastu sõdiva arvamusliputajast revolutsionääriga.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Paistab, et see juhtus Trumpil kogemata, tema tahtis sama tulemuse saamiseks ju müüri ehitada.krizz kirjutas:Kui tõhusalt Trump on töötanud näitab seegi, et ilma müüri ehitamata langes illegaalide sissetungimine märgatavalt.
Esimese kohta ei tea midagi, aga sõjaväest pole ta kedagi minema saatnud. Usa kindralid teatasid nende twitteri sõnumite kohta, et sealt nemad käske ei saa ja vajavad käske käsuliini pidi. Lisaks olevat esimesele trumpi sõnumile (After consultation with my Generals and military experts, please be advised that the United States Government will not accept or allow......) järgnenud 9 minutiline paus, mis olevat pentagoni närviliseks ajanud, sest keegi ei teadnud, et mis sealt edasi tuleb.Positiivne on ka pervertide koolidest ja sõjaväest välja saatmine.
Nii et sinu välja toodud suurimad saavutused küll ei näita, et Trump tegeleks planeerimise ja läbi rääkimisega. Pigem on tegemist joppamisega või millegi üsna lihtsaga.
Obama on kristlaneMuidugi ka Omaba alustatud USA islamiseerimisega on nüüd lõpp.

Ise ta lubas, et ta teeb väga väga suuri tegusid esimese 100 päevaga, mis ta võimul on. Praegu on ta president olnud umbes 200 päeva.tegelikult on Trump liiga vähe aega võimul olnud, et temale mingeid lõplikke hinnanguid anda. Elame-vaatame. Algus on paljulubav.
Nojah, Trump ju on nato suhtes skeptiline, see ei tee asja paremaks. Pigem annab putinile julgust juurde.Me oleme NATOS, aeg oleks juba veidigi enesekindlust kasvatada ja saada üle sellest kõikehalvavast "Venemaa hirmust". Hirm ei aita, NATO aitab, loodame.
-
- Liige
- Kontakt:
Noh eks ta oli pika hambaga selle pärast,et ta mängiti Kongressis üle.Sanktsioonid olid ju kokku kirjutatud kolme patuse kohta ja ei oleks saanud anda allkirja vaid Iraanile ja P-Koreale ja samas Venemaa välja jätta.See oleks olnud selline skandaal,juba kasvõi selles valguses,et nüüd juba on saanud avalikuks ka tema osalus oma poja missioonis Vene mõjuagentide juurde valimiskampaania ajal.Martin Peeter kirjutas:ERR.
http://www.err.ee/610801/trump-allkirja ... de-seaduse
Allkirjastas, aga pika hambaga.
Ja siis oleks kindlasti juba lauale lekitatud Donaldi majandusseosed Venemaal ning sellele järgnevat usaldushääletuse algatamist ei taha Donald mitte ilmaski endale kaela saada.Pigem kannab ta kahjumeid Venemaa ärides,lootuses Valges Majas vastu pidada,sest alati on ekspresidendid teeninud peale karjääri lõppu korralikku pappi ja elanud hästi.
Donald,kui oleks tahtnud olla omas agendas kinni,ei pidanuks tülli minema mõjuvõimsa luureseltskonnaga,neil on pakun kaustade kaupa Donaldist materjale juba paarkümmend aastat.
Nüüd ta teeb täpselt seda aga,mis luureseltskond võimaldab tal teha.Olen kindlamast kindel,et Kelly sööb ka selle Bannoni majast välja.
Vaatasin Medvedjevi reaktsooni,Kreml paneb ikka täiesti avalikult juba kilde selle kohta,et Trump on nõrguke ja jookseb Kongressi järel.Eks Putin keeras vindi üle(kogu need reklaamitablood Donaldi õnnitlemiseks ja see Lavrovikese kohtumine Valges Majas,kuhu isegi ameeriklasest tõlki ei lastud) ning nüüd saavad USA julgeolekustruktuuride eestvedamisel vastu hambaid.
-
- Liige
No DT paistab ikka väga kurb olema, et Venemaale sanktsioone rakendab.
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 5633129472
http://www.err.ee/610978/trump-suhted-v ... -kongressi
Nii, et pole selle DT osas miski selge.
Muidugi on siin variant, et asjaomane püüab hea ja kurja politseiniku rolle jagada moel, et võtta endale hea ja jätta seadusandjaile kuri. Mis pole meile just parim variant, sest täitevvõim on see, kelle pädevuses on otsustada meile häda korral appitulek. Isegi see, kui palju Zapadi ajaks meile lisajõude tuuakse, oleneb tegevvõimust. Ja kui täitevvõim kahjatseb suhete madalseisu, siis see võib ka oma mõju omada.
Selge on aga ka see, et DT positsioon siseriiklikult on praegu nõrk. Obamacare´i ta tühistatud ei saanud, müüri pole ehitama hakatud. Aga samas majandusel läheb hästi (nagu ka Eesti majandusel Keskerakonna juhitud valitsuse ajal praegu.)
Mis on tegelik olukord selle Trumpi ja Kremli vahel, ei tea keegi. Ning seegi pole hea.
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 5633129472
http://www.err.ee/610978/trump-suhted-v ... -kongressi
Nii, et pole selle DT osas miski selge.
Muidugi on siin variant, et asjaomane püüab hea ja kurja politseiniku rolle jagada moel, et võtta endale hea ja jätta seadusandjaile kuri. Mis pole meile just parim variant, sest täitevvõim on see, kelle pädevuses on otsustada meile häda korral appitulek. Isegi see, kui palju Zapadi ajaks meile lisajõude tuuakse, oleneb tegevvõimust. Ja kui täitevvõim kahjatseb suhete madalseisu, siis see võib ka oma mõju omada.
Selge on aga ka see, et DT positsioon siseriiklikult on praegu nõrk. Obamacare´i ta tühistatud ei saanud, müüri pole ehitama hakatud. Aga samas majandusel läheb hästi (nagu ka Eesti majandusel Keskerakonna juhitud valitsuse ajal praegu.)
Mis on tegelik olukord selle Trumpi ja Kremli vahel, ei tea keegi. Ning seegi pole hea.
Dona nobis pacem!
Trumpi fännid, aeg on roosad prillid eest võtta! Ameerika Ühendriigid ajavad välispoliitikat, mida president ei soovi , aga on sunnitud!
Kas lähima 3 aata jooksul näeme USA presidendi ametist mahavõtmise ära???
Kas lähima 3 aata jooksul näeme USA presidendi ametist mahavõtmise ära???

(Üli)koolitamata,aga lugeda kirjutada mõistan.
Aga muidugi. Selgeltnägija Vanga ju ennustas, et Obamast saab viimane (oma ametiaja lõpuni istunud?) USA president.teeline35 kirjutas: Kas lähima 3 aata jooksul näeme USA presidendi ametist mahavõtmise ära???
Keda siis veel uskuda kui mitte selgeltnägijat?!

http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... 49#p474649
Saan aru, et ksf alari vastandab ennast pidevalt Trumpifännidele.
Kes ei ole Trumpifänn?
Pole ju mõtet väidelda siin teemas, kui meil on mõiste osas selgusetus. Sama absurdne on näiteks selgitada astronautide tegevust, juhul kui meil poleks MINGIT ETTEKUJUTUST, kes need astronaudid on ja kui me ei teaks, kas astronaudid tegutsevad kaevandustes või põllumajanduses või kuskil mujal.
Kes on Trumpifänn?alari kirjutas:Midagi Trumpifännidele
Saan aru, et ksf alari vastandab ennast pidevalt Trumpifännidele.
Kes ei ole Trumpifänn?
Pole ju mõtet väidelda siin teemas, kui meil on mõiste osas selgusetus. Sama absurdne on näiteks selgitada astronautide tegevust, juhul kui meil poleks MINGIT ETTEKUJUTUST, kes need astronaudid on ja kui me ei teaks, kas astronaudid tegutsevad kaevandustes või põllumajanduses või kuskil mujal.
Ajaleht Washington Post sai oma valdusse president Donald Trumpi telefonikõnede üleskirjutused 27. ja 28. jaanuarist.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=79087812
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=79087812
Järjekordselt on kallutatud meedia poolt tehtud valik ning avaldatud on ainult osa telefonivestlustest.Trumpi vestlus Austraalia peaministri Malcolm Turnbulliga läks kuumaks, kui hakati arutama pagulaste ümberpaigutamise kokkulepet, mis sõlmiti USA eelmise presidendi Barack Obama administratsiooni ajal.
USA nõustus eelmisel aastal vastu võtma Naurus ja Paapua Uus-Guinea Manuse saartel kinni peetavaid pagulasi, kellest enamik on pärit Iraanist.
„Ma palun teid kui head sõpra,“ ütles Turnbull Trumpile. „See on tähtis asi. Meile on tõesti, tõesti tähtis see säilitada.“
„See on loll kokkulepe,“ kuulutas Trump ja teatas: „Ma olen maailma kõige suurepärasem inimene, kes ei taha inimesi riiki lubada.“
Trump väitis, et demokraadid kaotasid 2016. aasta presidendivalimised selliste lollide kokkulepete pärast.
Lõpuks andis Trump siiski järele: „Ma ütlen, et mul ei ole muud valikut, kui austada oma eelkäija kokkulepet. Mina arvan, et see on kohutav kokkulepe, vastik kokkulepe, mida mina poleks kunagi sõlminud. See on Ameerika Ühendriikide jaoks häbistav… Mul on sellest kõrini.“
Seejärel teatas Trump, et on rääkinud sel päeval mitmete maailma riigijuhtidega.
„Vaadake, ma rääkisin Putini, Merkeli, Jaapani Abega, Prantsusmaaga ja see on minu kõige ebameeldivam kõne, sest ma olen teiega aus,“ lausus Trump. „Putin oli meeldiv kõne. See on naeruväärne.“
Siis jätkas Trump Austraalia pagulaste teemal.
„Kas keegi teab, kes need inimesed on? Kes nad on? Kust nad tulevad? Kas neist saavad viie aasta jooksul Bostoni pommipanijad? Või kahe aasta jooksul? Kes need inimesed on?“ küsis Trump Turnbullilt.
„Ma vihkan nende inimeste vastuvõtmist,“ jätkas Trump. „Ma garanteerin teile, et nad on pahad. Sellepärast nad praegu vangis ongi.“
„See ei ole sellepärast, et nad on pahad inimesed,“ püüdis Turnbull vastu vaielda.
„Kas Austraalia saab anda mulle garantii, et kui meil on mingeid probleeme… teate, seda öeldi Bostoni pommipanijate kohta. Öeldi, et nad on imepärased noored mehed.“
„Nad olid venelased,“ vastas Turnbull. „Nad ei olnud nendest riikidest.“
„Nad olid kust iganes nad olid,“ ütles Trump.
Bostoni maratoni pommimehed Tamerlan ja Džohhar Tsarnajev olid sündinud Kõrgõzstanis ja üles kasvanud Tšetšeenias.
Vaevalt, et demokraadid on LOLLID. Sellised otsused on arusaadavalt ebapopulaarsed ja alandavad valimistel populaarsust. Kuid siiski tehakse sihilikult selliseid LOLLE otsuseid. Mis on eesmärk? Miks olid need lollid otsused nii hädavajalikud, et riskiti isegi presidendivalimiste kaotamisega? Miks tehakse ka Eestis lolle otsuseid? Miks on Eestis hädavajalik osta kiirustades aegunud konstruktsiooniga käsirelvi, mis 30 ja rohkema aasta jooksul mõjutavad kaitsevõimet? Relvahangetega tegelevad samuti lollid nagu olid lollid ka USA-s Obama administratsioonis?Trump väitis, et demokraadid kaotasid 2016. aasta presidendivalimised selliste lollide kokkulepete pärast.
-
- Liige
- Kontakt:
Veel ringleb ka tekst selle kohta,mida vesteldi Mehhiko presidendiga.See on muidugi lausa tragikomõõdia,Trumpi põhitees on seal,et räägi ajakirjandusele sama,mis mina(a la,et oled maksmisega nõus),me siis omavahel muidugi teame,kuidas tegelikult asjad on,temal on lihtsalt vaja olla USA silmis kõva mees,kes sundis naabreid oma tingimusi täitma,muidu ta näeb välja oma sõnade sööjana.
Mehhiko president saatis ta diplomaatiliselt pikalt,seletades ametlikult,et Mehhiko seisukoht oli ja on,et nemad ei maksa sentigi.
Lause selle kohta,et Putin oli parim,isegi ei vaja kommentaare,sest tollal veel ei olnud Donald võetud nii Kongressi,kui luurega tegelevate isikute poolt kahvlisse.Oli ju siis veel mesinädalad ja ka see Flynn ametlikult veel nõunik.
Küsimus on aga,kes lekitas.....kas lahkunud meediajuht Spicer,Valges Maja eks.administraator Pribus või
paistab selle tagant sisejulgeoleku kõrvad.Kui viimased,siis ma enam oma toolis nii kindel ei oleks,sest selgelt minnakse Donaldi skalbi kallale.Meenutab mulle vorsti lõikamist jupi kaupa,a la meil on veel materjale juhuks,kui sa keeldud vabariiklaste poolt kokkulepitud poliitikat jätkama.
Selline naljaks asi tuli mulle pähe,et kui asepresident käis Eestis,siis justkui mees harjutas seda,et olla mingi hetk postil nr.1.
Mehhiko president saatis ta diplomaatiliselt pikalt,seletades ametlikult,et Mehhiko seisukoht oli ja on,et nemad ei maksa sentigi.
Lause selle kohta,et Putin oli parim,isegi ei vaja kommentaare,sest tollal veel ei olnud Donald võetud nii Kongressi,kui luurega tegelevate isikute poolt kahvlisse.Oli ju siis veel mesinädalad ja ka see Flynn ametlikult veel nõunik.
Küsimus on aga,kes lekitas.....kas lahkunud meediajuht Spicer,Valges Maja eks.administraator Pribus või
paistab selle tagant sisejulgeoleku kõrvad.Kui viimased,siis ma enam oma toolis nii kindel ei oleks,sest selgelt minnakse Donaldi skalbi kallale.Meenutab mulle vorsti lõikamist jupi kaupa,a la meil on veel materjale juhuks,kui sa keeldud vabariiklaste poolt kokkulepitud poliitikat jätkama.
Selline naljaks asi tuli mulle pähe,et kui asepresident käis Eestis,siis justkui mees harjutas seda,et olla mingi hetk postil nr.1.
kaugeltuuriv kirjutas:Lause selle kohta,et Putin oli parim,isegi ei vaja kommentaare,sest tollal veel ei olnud Donald võetud nii Kongressi,kui luurega tegelevate isikute poolt kahvlisse.Oli ju siis veel mesinädalad ja ka see Flynn ametlikult veel nõunik.
Kui lugeda tähelepanelikult, siis tegelik olukord on ju risti vastupidine. Trump väidab ju, et naeruväärne on olukord, kus kõige ebameeldivam kõne on Austraalia peaministriga. Kõne on isegi ebameeldivam, kui oli kõne Putiniga, sest ....Seejärel teatas Trump, et on rääkinud sel päeval mitmete maailma riigijuhtidega.
„Vaadake, ma rääkisin Putini, Merkeli, Jaapani Abega, Prantsusmaaga ja see on minu kõige ebameeldivam kõne, sest ma olen teiega aus,“ lausus Trump. „Putin oli meeldiv kõne. See on naeruväärne.“
„Mina arvan, et see on kohutav kokkulepe, vastik kokkulepe, mida mina poleks kunagi sõlminud. See on Ameerika Ühendriikide jaoks häbistav… Mul on sellest kõrini.“
Iraanis pole enam ammu mingit sõda, seega võiks kõik need Iraanist pärit pagulased koju tagasi saata. Igasugu rahvusvahelistes kokkuleppetes, mis pagulaste kohta käivad, peetakse pagulaste all silmas ikkagi sõjapõgenikke, mitte majandusprussakaid või kurjategijaid, keda nende kodumaal "taga kiusatakse". Seega on Trumpi seisukoht ju igati loogiline - USA-l pole tegelikult mingit põhjust suvalisi iraanlasi vastu võtta, seda enam, et nende tegelikku tausta ja kavatsusi ei tea keegi.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline