Kremli troll vooglaid

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
ahto42
Liige
Kontakt:

Re: Kremli troll vooglaid

Postitus Postitas ahto42 »

NAFO ep kirjutas: 02 Dets, 2024 0:01
ahto42 kirjutas: 01 Dets, 2024 23:43
AMvA kirjutas: 01 Dets, 2024 22:47
Eks näljane räägib ikka leivast
just
Ja kindlasti kütab leppa ja kuuske koos, kuigi teda on hoiatatud.
Kui keegi ta kibestumisele viitab, tuleb muidugi kohtukutse https://www.delfi.ee/artikkel/87936181 ... see-satiir
Ja see kõik annab jälle ainest per*e piipus kaamera ees uusi videosalvestusi vorpida. :shock:
Ju siis ikkagi on midagi inimesega juhtunud, et sellest söögi alla ja peale peab koguaeg rääkima. Meenub juba see " Ära löö last" kampaania eestvedaja. Teada saime ju alles hiljem, kellega päriselt tegemist oli.
muhgel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas muhgel »

Veel konservatiivseid võrdlusi
Veel konservatiivseid võrdlusi
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Varro Vooglaid

Saab kindlasti olema järjekordne huvitav intervjuu Tucker Carlsonilt. Eriliselt nauditav on aga see, kui olukorras, kus meedia on ajakirjanduslikust hoiakust massiliselt lahti öelnud (seda tehti ju juba kovidi ajal), ütleb üks mees süsteemi ketikoertele: “Teate, mind ei huvita, ma ei allu survele, teen ikka seda, mida õigeks pean, kuulates ka teist poolt ja lastes ka teise poole seisukohal kõlada. Nii on mind ajakirjanikuks saades õpetatud ja nii ma teen, sõltumata sellest, palju te lõugate, sõimate ja sülitate. Seda enam, et sõja lahenduseks on diplomaatia, mitte rohkem sõda.” Müts maha, nii peabki. Eeskuju paljudele, mitte ainult ajakirjanduses: ei pea süsteemi survestamisele alludes vaikima – tuleb teha seda, mis on õige.
Varro teebki kogu aeg omaarust õiget asja.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Meie lääne puudlid peaks õppima, kuidas tõelised riigimehed intervjuusid annavad :wall:
Eriti kui lahenduseks on "diplomaatia ja rahu", jättes vargsi ütlema, et "rahu" tähendab UKR kapitulatsiooni.
"Tõelised riigimehed" on Orban, Fico, Putin, Kim Junn ja võibolla ka Trump, kui see suudab UKR-t kapituleerima sundida.
Aga miks mitte ka Vooglaid ise, kes tahab vaid rahu, olgu mistahes lipp Toompeal :wall:
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Riigikogusse valitud saadiku Varro Vooglaiu
arvamus
Mitte mingit mõtet ei ole investeerida kaitseväkke, mh soetada juurde relvastust, kui võimu juures on idioodid, Barbie-kompleksiga nartsissistid või äraostetud kaabakad.
Vana Kaabu arvamus ka juurde, et Eestit valitsevad kriminaalid ja pedofiilid.
Siinse grupi ekrekad? Arvate samamoodi?
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Olen nõus varroga, võimu juures on tõesti äraostetud kaabakaid ja nartsissiste. Neid tasuks tal otsida eelkõige tualettruumidest kraanikausi kohalt.
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

No kui Varro ikka kogu aeg hambus on ... siis väljavõte kolmapäevase RK istungi stenogrammis (19:00) aga võiks muud Varro omad ka läbi lugeda... arvutis on see imelihtne ja netis on ka järelkuulatav...
aga fragment siis:

...Sina ise ka, Alar (Laneman), tuled rääkima siin. Ma loodan, et küsimus ei tule sealt leerist, kus seatakse kahtluse alla, mis lipp peaks Pika Hermanni tornis lehvima. Esiteks, mis see siia üldse puutub, see laimujutt? Mis sa seda üles kisud siin? Kas häbi ei ole? Ma võin sulle vastata: erinevalt sinust mind häirib küll see, et siin majas, selle maja fassaadil ja mujal, lehvivad hoopis muud lipud kui sinimustvalged. Mina tahaksin, et Riigikogu fassaadil lehvivad ainult sinimustvalged lipud ja et Valges saalis on ainult sinimustvalged lipud. See, et sinna muid lippe pannakse, mind häirib, aga sind ei häiri, nii et jäta need jutud heaga endale....
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Ühesõnaga, mis sellest siis järeldada ? Et ülikond, vest ja uur matsi ei riku ja "maamehe kõnepruuk" on auasi ?

Muuseas, päris õudne lugu - vanalinnas jalutades leiab igasugu lippe, enamik pole sinimustvalged. Jumal hoia veel selle eest kui lipupoodi satud...
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

Madis Reivik kirjutas: 07 Dets, 2024 17:46 Ühesõnaga, mis sellest siis järeldada ? Et ülikond, vest ja uur matsi ei riku ja "maamehe kõnepruuk" on auasi ?

Muuseas, päris õudne lugu - vanalinnas jalutades leiab igasugu lippe, enamik pole sinimustvalged. Jumal hoia veel selle eest kui lipupoodi satud...
Tegelikult polnud küsimus lippudes. Vastavate järjestikkuste seaduseelnõude vastuvõtmises (mis VV hinnangul on põhiseaduse vastased, nagu ikka, põhjendatud, RK delegeeris oma otsustusõigusi lambist valitsuse kompententsi, antud juhul lihtsustatult - sekkumist sõjalistesse konfliktidesse piiratud ulatuses), seda väidet oponendid ei suutnud ümber lükata ja hakkasid omakorda trollima tuues välja lippude teema jms...

Ja ausalt öeldes, ma vist ise olen ka maailmavaatelt konservatiivne .... minu jaoks on poliitiline vaatenurk välja kujunenud ja ma järgin seda - mitte ei käitu nagu l*ts kes oma elukutse tõtttu (kas poliitkuid tõesti peaks viima samasse kategooriasse maailma vanima elukutse esindajatega, siis võiks IMHO nad kõik koos seina äärde panna) jookseb ühest erakonnast teise muutes drastiliselt oma maailmavaateid ja olles/jäädes samal ajal "rahva esindajaks" häältega mille talle pole mitte andnud rahvas vaid erakond.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Varro on oma lipunduses lihtsalt järjekindel - kui vaenlase lippu Pika Hermanni otsa tõmmata ei saa, siis vähemalt ärgu olgu ka sõprade ja liitlaste lippe kusagil. Tehkem venemeelne riigipööre kasvõi selle vastiku Eesti lipu all, küll hiljem võimul olles selle välja vahetame.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Maailmavaade on tore, dr Sci

Ainult et see teema on vv-st, kelle maailmavaadet me ei tea aga kahtlus on et see on väga rõve (vt teema pealkirja).

Kui nüüd natuke norida, siis millisest "sõjalistesse konfliktidesse sekkumistest" jutt käib ? pane mõni link vms.
Kasutaja avatar
Greta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Greta »

Sho kirjutas: 07 Dets, 2024 20:29 Varro on oma lipunduses lihtsalt järjekindel - kui vaenlase lippu Pika Hermanni otsa tõmmata ei saa, siis vähemalt ärgu olgu ka sõprade ja liitlaste lippe kusagil. Tehkem venemeelne riigipööre kasvõi selle vastiku Eesti lipu all, küll hiljem võimul olles selle välja vahetame.
Seda ta parastavalt ootab jah, ja siis on valus lugeda, et keegi kaitseb tema maailmavaadet siin.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

parkija kirjutas: 07 Dets, 2024 18:43 Mitte , et mulle varro vooglaid või ekre sümpatiseeriks kuid minu mälu ( mis alati pole kõige parem ) järgi pressis oravapartei samasooliste seaduse läbi , eks seal oli teiste erakondade poolthääli ka ,
Akf parkija postituses on väike loogikaviga (või tähelepanematus?) - teised parteid, erinevalt Varrost ja EKRE-st, ei ole ennast positsioneerinud kui traditsionaalsed "vikerkaare" vastased.

Aga võime nüüd selle arutelu lõpetada, sest minu algne postitus oli mõeldud eelkõige põhimõttekindlu(setu)sele viitamiseks.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

vooglaid ignoreerib fakti, et neutraalne Eesti Vabariik ei ole kahjuks võimalik. Kuna see ei ole võimalik, on tema jutt demagoogia, sest võimatu asja kuulutamine ideaaliks ei ole eesmärgipärane.

Teemast hälbivad postitused eemaldatud.
NAFO ep
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas NAFO ep »

Venemaaga tuleb otsida kõikvõimalikke heanaaberlikke suhteid ehk lõppude lõpuks kui hull see Gulag ikka on?

https://x.com/evateemad/status/1865433957635952873?s=46
Viimati muutis NAFO ep, 08 Dets, 2024 15:45, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline