Kapten Trumm kirjutas:Borja kirjutas:Kassma olen ainus, kellele tundub, et nii Suur-TALLINNas kui Ida-VIRUMAAL levib see
china virus meil sisuliselt juba kontrollimatult // on väljunud kontrolli alt - mistap on ka coronadetektiivide tegevus seal juba suht mõttetu

Ei ole ainus.
See on kontrolli alt väljas (detektiivinduse toimimiseks) juba hetkest, mil nakatunute arv ööpäevas kolmekohaliseks muutus.
Regioonis on mingi 15 000 jälgimisele kuuluvat inimest, kuidas neid efektiivselt ohjatakse mingi kümnekonna detektiiviga, jääb segaseks.
Tegelikkuses muidugi ei ohjatagi, parimal juhul saad oma automaatsõnumid ja kes neid järgib ja kes mitte, on suuresti juhuse küsimus.
Palun, et päris suur osa nendest isolatsioonis istujatest käib lihtsalt tööl edasi ja liigub ringi.
Minu tütar nt sai selle lähikontaktse sõnumi nädal hiljem, õnneks perearst andis pikemata ise analüüsi saatekirja, ootamata ära TA teavitust.
TA märgib lähikontaktseks neid, keda nakatunu ise ütleb. Kui ütleb, et kontakte polnud (elan üksi metsas), siis nii on.
Ehk siis kokkuvõtvalt - asi on ammu viiruse poolt maha joostud, lihtsalt ametlikult tehakse head nägu edasi ja mängitakse, et kõik on hästi.
Perifeerias ilmselt see asi täitsa toimib, aga Harjus ja Idavirus mitte.
Ei ole ainult kümmekond koroonadetektiivi. Seda tööd teevad inimesed ka muudest ametitest.
Minule helistati näiteks järgmine päev PPAst , Terviseameti nimel.
Soomes on Helsinkis asi täiesti käest ära. Sõber sai lennujaamas töötades diagnoosi,
nüüd üle nädala möödas ega keegi pole ühendust võtnud, kuigi arst on ettekande teinud
ja sõber ise helistanud erinevatesse ametitesse, et lähikontaktsetest teatada.
See objekt lennujaamas küll suleti, aga alltöövõtjatest lähikontaktsed tõsteti
lihtsalt teistele objektidele ja asi moos.
Soome terviseametist öeldi lihtsalt, et pole teieni jõutud ja tõenäoliselt ei jõutagi.
Mina olen isiklikult veendunud, et Soome numbrid on oluliselt ilustatumad kui meie omad.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi