vaoinas kirjutas:Peeter kirjutas:
Vat seda mina ka ei usu, ja eriüksusi ei usu (enne kui tõestatakse). Tõenäoliselt on asjad palju lihtsamad, aga seda, et visiir lihtsalt eest kukkus ja aparelli lahti kiskus, vat seda ma ka ei usu.
Khm... see, et allveelaev parvlaeva teekonna blokeeris ja seda tormisel merel peatada üritas ning kogu muu sellega kaasnev konspiratsioon,
millest akf meile vaimustunult pajatanud on, ei ole vist lihtsuse kategoorias just märkimisväärselt kergem juhus, kui autode merre lükkamine, või mis?
Kui ma mingi aastakest 15 tagasi seda Heivat lugesin, siis see oli üks selline noh, kuidas nüüd öelda , no vast "kõige rohkem loogikal põhinev"

. Seal oli ikka igasugust manti kokku kirjutatud, aga ka asjalikke küsimusi, nii mõnegi asja/dokumendi kohta tekkis kahtlus, et kuskil peab olema keegi, kes jupikaupa mingeid salajasemaid pabereid, mida tegelikult lihtrahvas nägema ei peaks, välja lekitab. Silmaringi seisukohast väga põnevad süžeed ja teooriad reas tervete filmiseriaalide jaoks telesse, et vaatajatele etendust ja meelelahutust pakkuda. Aga tuleb tunnistada, et kõik need erinevad teooriad on tekkinud sellest, et on mingi suur vastuolu, või siis suur vaikus, kuigi faktid on reas. Ja kuna mingit vastust pole, siis hakatakse arendama skeemi, millega seda vastuolu põhjendada. Kõik need teooriad on tekkinud sellest, et ametlik uurimine pole andnud vastuseid, vaid hoopis toonud neid juurde, riigid on käitunud väga imelikult, et mitte otse öelda salatsevalt ja igatsugu katseid mingeidki asjaolusid selgitada on suisa riigijõu tasemel takistatud.
Nagu meilgi: 20 aastat vassitakse mingi viimase auto ümber, mida polegi olnud, ja siis äkki kui keeg ütleb, et kurat oli ikka küll, siis leitakse mingi lõssikoorem. Milleks seda siis salastada vaja on, kui kõik nii aus ja puhas on/oli?