Kokkusaamised

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Re: Kokkusaamised

Postitus Postitas Seersant Steiner »

paluks aadressi ja kellaaega kuhu tulla
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

Aga mis kell?
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Laud on kinni iseenesest poole seitsmest, aga keegi ei keela ka varem kohale ilmuda ;) Aadressi leiab suhteliselt hõlpsasti veebist.
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Õhta oli imelik- keegi ei suvatsenud laenata raha natuke 2.5€
et oleks saanud ka natuke midagi maitsta peale paari viilu juustu. Kuna esimene palk tuleb alles jaanuaris siis oleks tagasi maksnud :crying:
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Vaata, seersandisaks, Oskar Lutsu „Kevades” riputas Toots internaaditoa lakke oma palitu, saapad ja mütsi ja kinnitas mehikese rinnale tähekese: „Palun... ". Aga kui laiskus ja rumalus ruulivad, siis soolikatel ongi ette nähtud koriseda. Oleksid Sa viitsinud Kevade raamatukogust lauale nõuda, üles otsinud ajaloolise lause ja selle siin kirja pannud, oleksid võinud end jõulude puhul (imede aeg ikkagi :wink: )tasuta vennaihu täis parkida ja õlut peale rüübata. Aga nüüd... :dont_know: omad vitsad ja nii edasi.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

jah. ma saan aru, et oleks küsitud siis, et "millise sisuga telegramme saatis Suur Kombinaator öösiti Põrandaalusele Miljonärile?"

seersandile teen välja ühe õlle iga õige vastuse eest ! eestikas !
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Lemet
Liige
Kontakt:

:lol: Kas teised võivad kah Koreiko auhinnale kandideerida, Šura? Ehh, klassika, igihaljas...
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Seersant Steiner kirjutas:Õhta oli imelik- keegi ei suvatsenud laenata raha natuke 2.5€
et oleks saanud ka natuke midagi maitsta peale paari viilu juustu.
Jah, nagu ma ka mainisin, siis kui inimene on nii laisk nagu näha on, siis ei aita mina enam põhimõtteliselt. Rõhk sõnal enam.
Ja jälgides su käitumist nii teenindajaga kui muidu, siis pean kahjuks avalikult tõdema, et mats oled sa ka. Niiet imelikku pole siin midagi.. tark inimene vaatab peeglisse, muul juhul ei muutu suurt midagi ma kardan.

Kk
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

ei, teistele kahjuks seda võimalust ei paku, sest see oleks labane õllede jagamine siis :D

aga seersandile esimene õige vastus, mille eest tal õlu jääb saamata:

"Laadige apelsinid tünnidesse! Vennad Karmazovid."
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

ma ei saa ARU mis k.... asja te räägite ! Mis Lutsu kevade! te olete imelikud inimesed kõik Aga vahet pole
! Jätke mind rahule :rip:
Lemet
Liige
Kontakt:

Mnjaaa.... :wall: seersandiärra pole ilmselt oma elus sihukese asjaga nagu raamat kunagi kokku puutunud. Isand Hertsog võib nüüd oma õllede pärast peris julge olla- krahvinnadest ja veel kahvatutest pole herr Steiner ilmselt õhkagi kuulnud. Tiigist rääkimata. Imekspandav muidugi, et tänapäeval kooliharidust nuusutanu jaoks "Lutsu kevade" sihandne müstifikatsioon tundub olevat. Aga harime siis rahvast(mis siin ikka häbeneda peale sellist postitust, nagu siit kõneisikult tuli)- tsitaat ise, mida oodati, mis oleks taganud jõuludeks priske kõhu- ja peatäie ning mille Kentuki lõvi (tea, kes see nüüd küll olla võis, seersandiärra?) riietest tehtud kogule rinnale kinnitas.

„Palun minu surmas mitte ketagi südistada. Posin ennast üles et raha põle.”
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

ma tean ja ma olen lugenud kevatet aga mis kurat on ta seotud teemaga kokkusaamised tr.. küll
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Seersant Steiner kirjutas:ma tean ja ma olen lugenud kevatet aga mis kurat on ta seotud teemaga kokkusaamised tr.. küll
vt. igasugune toetus või laen tuleb välja teenida, niisama ei anta tänapäeval midagi. Lihtsale nuputamisküsimusele õige vastuse andmine oleks taganud sulle nii õlle kui suupiste, kuna sa aga näitasid välja kui mats sa tegelikult oled, siis miks peaksid kellegi rahakotirauad sinu jaoks valla minema?
Anton - horridoo!
Lemet
Liige
Kontakt:

Seersant Steiner kirjutas:ma tean ja ma olen lugenud kevatet aga mis kurat on ta seotud teemaga kokkusaamised tr.. küll
Koputage ja teile tehakse lahti...ja koputatakse vastu pead majarahu rikkumise eest(tsitaadi päritolu küsimine oleks ilmselt taas herneste seina vastu heitmisega võrdne). Eriti taiplikele seersant-mudelistidele selgituseks, viimaste poognate sisu seotus teemaga "Kokkusaamised"...
Kui seersandiärra demonstreerib kirjandusklassika eeskujulikku tundmist ja tähendab siia üles, mida Toots Kevades sellise olukorra kohta mannekeeni rinnale sildiga üles tähendas, edastatakse isand Jossile Metsast mõningane toetussumma pühas ürituses osalemiseks...
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

vahet pole palun lõpetage mu mõnitamine ära ja ma ei ole selline iga päev nagu ma eile olin !
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline