Dietrich... vastaksin siis ka sinu küsimusele... nimelt kuulutas Mussoliini Berliini-Booma telje välja Milano linnas ja seal ta ka peale oma surma rippus...
kuid kui sa oskaksid mulle ütelda kust leidsid sellise vastuse minu küsimusele siis ehk oskaksin vastata kas vastus on õige... endal mul igatahes vähe teised andmed....
Edu soovides: PATRIOOT
Sõjas ja armastuses on kõik lubatud....( muidugi seda kõikke genfi konvensiooni piires)
vaata seda lehte... see peaks andma natuuke teise vastuse aga loen siiski sinu antud vastuse õigeks....
Nüüd on natukene surnud seis(minuarust) nimelt oli kaks küsimust korraga ja me vastasime Dietrich-iga yksteise kysimustele... niiet palun müüd moderaatoril oma jumalikku õigust kasutades ütelda kes küsib järgmise küsimuse
Ette tänades: PATRIOOT
Sõjas ja armastuses on kõik lubatud....( muidugi seda kõikke genfi konvensiooni piires)
on 8 June 1942, Japanese submarine I-24 travelled at periscope depth about 9 miles south west of the Macquarie light near Sydney.
I-24 surfaced and pointed its deck gun towards Sydney. Commander Hanabusa gave his target instructions to gunnery officer Yusaburo Morita. His orders were to aim directly at the Sydney Harbour Bridge. As they travelled in a north west direction towards the coast, Morita fired his deck gun across the bow of I-24. He fired 10 shells within 4 minutes. The shells came down in the following eastern suburbs:-
Rose Bay
Woollahra
Bellevue Hill
Ette tänades: PATRIOOT