Isiklikult arvan,et naine,kes on sünnitanud 4 last ja nendega vaeva näinud ei kuulu termini alla tibid.Tubli perekond kelle naispool on 4 kodanikku ilmale toonud ja seega teab ta väga hästi,mis tähendab omada peret.Ja see on presidendi juures suur pluss.
Ma saan aru küll Helme fanaatilistest pooldajatest,kes nutavad seda taga,et nende mees läbi ei läinud.Aga tunnistage,et kui teie favoriit sai ainult 16 häält valimiskogus,siis oli see selge lüüasaamine ja sellisel platvormil isikute valimine nagu oli Helme seenior on määratud läbikukkumisele.
Eelnevalt kirjutasin,et president on eelkõige välispoliitiline figuur ja peab omama mingit kogemust teiste riikidega.Selles suhtes ma arvan see tingimus on tema puhul olemas,eelkõige teab ta kuidas toimib Euroopa köögipool ehk siis rahanduse ja majandusega seotud.Jah lobbistid võisid Euroopas olla mitte tema vaateväljas aga ta peaks tundma selle majanduse hetkeolukorda sügavamalt,kui meie siin.Ja just majandus on see,mis otsustab hetkel kogu Euroopas toimuva järgmiseks 10 aastaks.
Ja olen ka Kapten Trummiga nõus,et Kaljurand võiks tagasi minna välisministriks(no Ligi on seal õnnetus,ainuke ja tõesti tema poolt jagatav asi on rahandus,kus oleks ka tema koht),sest tema on väga hästi kursis nii Kremli mängudega,kui ka laiemalt olukorraga Euroopas ja eelkõige USA-s.
Aga see ei ole ainult Kaljuranna teha,see on rohkem seotud algava võitlusega erakonna sees.
Ja nüüd "rindeuudiseid" Kesikute laagrist.
http://www.postimees.ee/v2/3852633/rada ... avad-infot
"Opositsiooni" poolt käib ikka kõva haamerdamine,enam ei varjata,et kindad on käest ära võetud ja Savikas otsese sihiku peal.
http://www.postimees.ee/v2/3852649/yana ... atud-naine
Oh seda seakisa Savika parema käe poolt,see näitab juba,milline vingumine siseselt käib,kui juba avalikult on hakatud musta pesu pesema.
Tavaliselt on Savika strateegia see,et rünnakule vastatakse vasturünnakuga(et varjata veelgi suuremat skandaali),vaadates Toomi kisa tundub mulle,et "opositsiooni" kätte sattunud papretes oli vist midagi rohkem,kui see rahaskandaal.