Kes millega parajasti tegeleb
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Tere
Kõik panevd kirja midagi. Lisan ka enda poolt paar trattattaaad (väljend).
Kolme mudeli värvimine on ootamas järjekorda: JS-2, Stug IV, Tiger I. Kokkupanemisel on: T-34/76 ja Opel Blitz. Sedasi mitut asja teha on tiba lõbusam ja lahedam.
Aga, kas kellelgi ei ole pakkuda mõnda kompressori laadset atribuuti! Pole oluline, kas on töökorras või komplektne! Või mõnda tuttavat, kellel oleks midagi sellist, kaasaskantava naelaõhupüstoli oma?
Kõik panevd kirja midagi. Lisan ka enda poolt paar trattattaaad (väljend).
Kolme mudeli värvimine on ootamas järjekorda: JS-2, Stug IV, Tiger I. Kokkupanemisel on: T-34/76 ja Opel Blitz. Sedasi mitut asja teha on tiba lõbusam ja lahedam.
Aga, kas kellelgi ei ole pakkuda mõnda kompressori laadset atribuuti! Pole oluline, kas on töökorras või komplektne! Või mõnda tuttavat, kellel oleks midagi sellist, kaasaskantava naelaõhupüstoli oma?
Paavli uulitsas on miski hulgiladu mänguasjadele,paremat kätt ca 400m ristmikust,seal oli nii väikseid kompressoreid kui ka surulufti balloone,värve ka päris viisakas valikus.Ja mudeleid hunnikus,revelli ja mingi muu firma ka.Tõsi küll,viimane külastus sinna jääb eelmisse aastasse 

Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
-
- Liige
- Kontakt:
Siin kusagil keegi riputas mingi skeemi ülesse kodukootud pritsist. Õhupuhumiseks peaks piisama ka sellest toidupoe autotarvete letis müüdavast "Allride" 12 voldisest kompressorist, millega kumme pumbata.Surmaingel kirjutas:Tere
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Õhuvool pole ühtlane jah. Samuti jääb survest vajaka. Ja "lisaboonusena" lärmab see pisike kompressor lausa uskumatult kõva häälega.... Autorehvi variant on igastahes parem. Sai isegi kunagi mõeldud et puurib veljele kaks auku. Ühe otsa pistab aerograafi ja teise otsa külge jalgpumba. Kui survest väheks hakkab jääma siis tiba pumpa ja voila..
Olen sellist varianti ka töös näinud. Omaniku sõnul sai päris pikalt aerograafiga vehkida enne kui juurde tuli pumbata. Hea ökoloogiline lahendus , ei võta elektrit, ei lärma ja hoiab ka jalalihaseid vormis
Olen sellist varianti ka töös näinud. Omaniku sõnul sai päris pikalt aerograafiga vehkida enne kui juurde tuli pumbata. Hea ökoloogiline lahendus , ei võta elektrit, ei lärma ja hoiab ka jalalihaseid vormis

-
- Liige
- Kontakt:
ja jah, ettepanekuid on siit-selat kuuldud hulgim
see õhukummi variant on kehva! õhk ei tule sealt jah kogu aeg ca. 2 at rõhuga. ma ise olen aretanud siiani 25 kg gaasiballooniga, millel otsas reduktor skaalas 0-5 at. selle viga on ka see ,et algul, poole mudelini on asi tibens, peale seda hakkab lödistama, surve kaob. maht õhul puudub. saad kokku pressida pea 20 at, kuid....!
kui aus olla, siis fossiil rääkis miskitest rontidest oma suures! garaazis?
aga see 12V kompressor kipub laiali minema! või olen ma sattunud miskite imeloksude peale? asjalikud pidid olema aint need maastikuautode 12 voldised amordikate kompressorid, lööb kuni 6 at.
see tank on pärit Kaasanist, Venemaalt.
see õhukummi variant on kehva! õhk ei tule sealt jah kogu aeg ca. 2 at rõhuga. ma ise olen aretanud siiani 25 kg gaasiballooniga, millel otsas reduktor skaalas 0-5 at. selle viga on ka see ,et algul, poole mudelini on asi tibens, peale seda hakkab lödistama, surve kaob. maht õhul puudub. saad kokku pressida pea 20 at, kuid....!
kui aus olla, siis fossiil rääkis miskitest rontidest oma suures! garaazis?
aga see 12V kompressor kipub laiali minema! või olen ma sattunud miskite imeloksude peale? asjalikud pidid olema aint need maastikuautode 12 voldised amordikate kompressorid, lööb kuni 6 at.
see tank on pärit Kaasanist, Venemaalt.
Tegin mõned klõpsud oma mudelitest ja tegelastest. Mehi ei saanudki päris lõpuni viimistleda vajalike värvide puudumise pärast. Keegi võiks omaltpoolt ka mõne pildi lisada. Vaadates netis leiduvaid pilte, tunnen ennast ikka tõelise amatöörina
Minu pildid:
http://www.zone.ee/battletheme/Masinapark/

Minu pildid:
http://www.zone.ee/battletheme/Masinapark/
Kui on probleem, tõmba lõuga
-
- Liige
- Kontakt:
Täitsa kiftid. Pole midagi kosta. Mehikesed nõuavad jah värvi näkku ja hõbedasi nööpe 
Tegelikult keha/näo värvimiseks soovitaks ikkagi revelli 35? (oli vist 35) hankida, kui teist tiba toonida ka on tulemus päris kena. Nööpide / pannalde jaoks subib suurepäraselt geelipliits
edit: Revelli näidis kah
http://www.hot.ee/jossmetsast/guard

Tegelikult keha/näo värvimiseks soovitaks ikkagi revelli 35? (oli vist 35) hankida, kui teist tiba toonida ka on tulemus päris kena. Nööpide / pannalde jaoks subib suurepäraselt geelipliits
edit: Revelli näidis kah

http://www.hot.ee/jossmetsast/guard
Jaa, päris asjalikud teised, eks värvimist nõuavad jah, mul endal paar asja värvi ootel, kuidagi ei saa suurt kiiret pealt ära, et prits pihku haarata
Hetkeseis:

See isend ootab värvimist.

Siin on vaja veel uued kanistrid valada, kast ja labidad korda teha ja siis värvima. Tuleb suur katsetamine, kuna varem ei ole laigulist kamo pritsiga teha tulnud, ikka vaid need hallid ja rohelised.

Aga selle elukaga läheb kauem - bensupaak on hetkel pooleli, ka käiguosa rattad, kardaaniristid ja seisupiduri ketas on veel valmis treimata.
Urmas.

Hetkeseis:

See isend ootab värvimist.

Siin on vaja veel uued kanistrid valada, kast ja labidad korda teha ja siis värvima. Tuleb suur katsetamine, kuna varem ei ole laigulist kamo pritsiga teha tulnud, ikka vaid need hallid ja rohelised.

Aga selle elukaga läheb kauem - bensupaak on hetkel pooleli, ka käiguosa rattad, kardaaniristid ja seisupiduri ketas on veel valmis treimata.
Urmas.
Eeii, nii hull see lugu ka just ei ole - kuigi tegelikult on ikka piisavalt hull kah..., asi on selles, et sai ette võetud kunagi Fort -i poolt toodetud ZIS-42. Kuid suurem osa juppe on seal parajalt jubedad, alates raamist ja kabiinist ja lõpetades rataste, paakide, laternate ja muu pudi-padiga. Aga osa detaile on üsna arvestatava kvaliteediga, nagu näiteks roomikkäiguosa raamid, mis vastavad joonistele peaaegu täpselt. Nii ma siis võtsingi Zvezda ZIS-5V ja aretan selle ja Forti ZIS-42 juppide baasil enam vähem vastuvõetavat varianti.
Urmas.
Urmas.
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline