Kust saab deaktiveeritud relvi

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

On ikka vaja deklareerida, sest pakke kontrollitakse pisteliselt läbivalgustamise tulemuste kohaselt. Selline suur metallikolakas, nagu relv, on aga röntgenikiirte ees ilmselt vägagi hästi nähtav.
Seadused on ka EL raames riigiti erinevad. :cry:
Toon ikka selle samuse tääkide näite, missugune endal juba üle elatud. Sa võid seda meil osta ja müüa, kuid väljastpoolt sisse tuua ei või sa seda mitte. Ka võid sa seda osat EL mingis liikmesmaas, kuid Eestisse toomine on ikkagi ilma sellest märku andmata ja vastavaid lubatähti omamata keelatud. :wink:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Tammekas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tammekas »

alustuseks tuleks siis v2lja selgitada , et mis riigist tuua soovid, siis teab edasi, mis ja kuidas .
Eestlased ! Hoidke oma kodu ja kodumaad !
mardo
Liige
Kontakt:

väike mõistujutt

Postitus Postitas mardo »

Lähed hiljem, kui juba pime kõndima. Ja koju saabud rataste ja peeglitega. Ja siis paned kuulutuse ... ostan mittekorras auto x, olgu või rataste ja peegliteta. Vabandust, kui keegi solvus muidugi ...
Kasutaja avatar
Seiu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seiu »

Tänud vastajaile! Ega täna veel konkreetselt midagi tooma ei lähe, lihtsalt olen leidnud huvitavaid lehekülgi ja tundub, et vähemasti teoreetiliselt olex sealt võimalik huvi korral ka midagi osta.
Üx lehekülg näitex selline: http://brpguns.com
Kasutaja avatar
ak47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ak47 »

Mis probleem on ma ei saa aru osadel et peavad igalepoole sõnadesse x-e toppima?Nii raske kirjutada üks täht rohkem ja olekski korrektne sõna.
Kasutaja avatar
west
Liige
Kontakt:

Re: väike mõistujutt

Postitus Postitas west »

mardo kirjutas:Lähed hiljem, kui juba pime kõndima. Ja koju saabud rataste ja peeglitega. Ja siis paned kuulutuse ... ostan mittekorras auto x, olgu või rataste ja peegliteta. Vabandust, kui keegi solvus muidugi ...
:roll: :roll: :roll: ,ainult mina nii loll et ei saa aru millest siin jutt ??
Kasutaja avatar
west
Liige
Kontakt:

Re: Galil - Deaaktiveeritud -

Postitus Postitas west »

Scuall kirjutas:Ei osanud kuhugi rohkem pöörduda. Probleem nimelt selles, et oleks soov soetada deaktiveeritud galil. (Väljamaalt tuleb vägagi kallis). et kas on kellegil infot, kas EKV müüb või mida iganes. Mittetöökorras Galil´e.
Põhimõtteliselt soov saada relv, kas või ilma luku ja salveta.

Galil,i kohta ei oska nöu anda,küll aga olen paar korda müünud sakslaste G3,me.Galil peaks olema selle sakslase kloon.

Hinnad on neil alates 350€ ,350€ on juba vääääga hästi saadud.
Kasutaja avatar
ak47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ak47 »

west kirjutas:
Scuall kirjutas:Ei osanud kuhugi rohkem pöörduda. Probleem nimelt selles, et oleks soov soetada deaktiveeritud galil. (Väljamaalt tuleb vägagi kallis). et kas on kellegil infot, kas EKV müüb või mida iganes. Mittetöökorras Galil´e.
Põhimõtteliselt soov saada relv, kas või ilma luku ja salveta.

Galil,i kohta ei oska nöu anda,küll aga olen paar korda müünud sakslaste G3,me.Galil peaks olema selle sakslase kloon.

Ma arvan et ajad galili ja ak4 sassi.AK4 on on ikka G3 kloon mitte galil G3 kloon.Galil ikka hoopis teistsugune kui G3.
Scuall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Scuall »

Soov mul oleks nimelt teha ,,väike,, airsoftipõhine projekt. Saaksin tugeva korpuse ja unikaalse väljanägemisega relva, seetõttu ei huvitagi, kas siseelundid on relval või mitte, põhimõtteliselt vajan vaid raami.
Kasutaja avatar
west
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas west »

ak47 kirjutas:
Ma arvan et ajad galili ja ak4 sassi.AK4 on on ikka G3 kloon mitte galil G3 kloon.Galil ikka hoopis teistsugune kui G3.[/quote]

Töepoolest mötlesin Ak4 peale aga kirjutasin Galil..kuradi vanadus..
mardo
Liige
Kontakt:

selgituseks

Kuna antud kuulutus tundus konksuga, mida visatakse haidele, et nende sisikond välja kiskuda, siis panin väikse paroodia autovarastega. Kuuldavasti 90-ndatel neid GALIL-e ära ka haihtus...
mardo
Liige
Kontakt:

mul on gaasiga töötav CLOCK http://www.hobby-style.ee/index.php?mai ... ductID=635 ja elektriline H&K http://www.hobby-style.ee/index.php?mai ... oductID=41 , äkki räägiksid, kuidas saab tavarelva toimima plastikkuulidega, mille kalliber ei sobi, puudub sobiv salv, aku, laadimine, päästik .... ja veel kui vaadata originaalset airsofti hinda, mis pole väike ja siis veel, kui leiad oma AK4 kusagilt ( kas nii lemmik relv, mis väärib küünlaid ) siis mis, edasi~!"#
mardo
Liige
Kontakt:

parandus Galil, mitte AK4
Kasutaja avatar
Seiu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seiu »

Eelkõnelejaga täitsa nõus. X-vastu pole mul midagi, aga mõned kirjutavad ü-asemel Y, ja mis veelgi hullem, jatavad tapitahtedel tapid ara!? See on juba kuridegu ja vastavatel instantsidel tulex siin sekkuda!!!
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

ak47 kirjutas:Mis probleem on ma ei saa aru osadel et peavad igalepoole sõnadesse x-e toppima?Nii raske kirjutada üks täht rohkem ja olekski korrektne sõna.
Kirjavahemärkide (näiteks "koma") kasutamist ei tohi üldse soovitada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline