Elu pärast teenistust
Re: Elu pärast teenistust
Vesterisel väidetavalt alibi: https://www.err.ee/1608101689/vesterine ... ndel-alibi
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Ainult kaamerate kuupäev/kellaaeg üksi ei päde, liiga lihtne muuta. Aga kui mõne mitte temaga seotud ettevõtte kaamerad teda fikseerisid ja ka tunnistajad olemas, siis on alibi ok.Kriku kirjutas:Vesterisel väidetavalt alibi: https://www.err.ee/1608101689/vesterine ... ndel-alibi
Minu jaoks on aga näiteks elementaarne ja samas kahtlane, et alibile on varem mõtlema hakatud. "Nutikas" juristilaadne toode ei ole ju praeguse (avaliku info järgi otsustades) kõige pädevam jurist tegelikult. Õpikukäitumine.
professional retard
Hmmh, arvestades milliseid lifehack-e ta puuküürnikest lahtisaamiseks ja armeest kõrvaleviilimiseks jagab, siis usun küll, et millekski kriminaalseks valmistudes ka alibi peale mõtleb. Kaameratega trikitamise ja mobiiltelefoni mahaunustamise väljamõtlemine ei nõua just erilist taibukust. Pisut raskem on leida munadega tunnistajaid, kelle närv küsitlemist vastu peab. Aga peale kaamerate nagu miskist muust alibist ju ei räägitagi? Kas firmas kedagi tööl polnud kui ta kaamerate ees käis?
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Üldiselt kahtlen, et medaliteni asi läheb. Ja antud subjekt ilmselt asub ka vaidlustama.
Tegelikult suutis PPA ka lati alt läbi joosta, taolist juhtumit pidanuks ikka 48 tundi menetlema, mitte 12 tunni järel vabastama.
Ja mitte minutitki vähem.
Selliste juuksekarva peenestajate vastu aitab väga hästi suhtlus nendega samas keeles.
Tegelikult suutis PPA ka lati alt läbi joosta, taolist juhtumit pidanuks ikka 48 tundi menetlema, mitte 12 tunni järel vabastama.
Ja mitte minutitki vähem.
Selliste juuksekarva peenestajate vastu aitab väga hästi suhtlus nendega samas keeles.
Viimati muutis Kapten Trumm, 08 Veebr, 2021 16:05, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kui mõelda selle puuküürniku teemaliste soovituste peale, siis lolli inimesega siin tegu siiski pole, ütleks, et keskmisest leidlikum vennike.Some kirjutas:Hmmh, arvestades milliseid lifehack-e ta puuküürnikest lahtisaamiseks ja armeest kõrvaleviilimiseks jagab, siis usun küll, et millekski kriminaalseks valmistudes ka alibi peale mõtleb. Kaameratega trikitamise ja mobiiltelefoni mahaunustamise väljamõtlemine ei nõua just erilist taibukust. Pisut raskem on leida munadega tunnistajaid, kelle närv küsitlemist vastu peab. Aga peale kaamerate nagu miskist muust alibist ju ei räägitagi? Kas firmas kedagi tööl polnud kui ta kaamerate ees käis?
Sestap tasub üheksa korda mõelda ja üks kord lõigata.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kahjuks on piisavalt lolle, kes tema eest on nõus ka selliseid nõmedaid ründeaktsioone tegema, nii et alibi saamine on pisiasi.
Nagu vanasõna ütleb - Kiida lolli ja loll poeb ahju!
Nagu vanasõna ütleb - Kiida lolli ja loll poeb ahju!
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kas ma olen ainuke, kes veel arvab, et Irja Lutsari ja selle kakaloopimise case'i vahel on seos? 

Vähemalt politsei paistab sama arvavatKapten Trumm kirjutas:Kas ma olen ainuke, kes veel arvab, et Irja Lutsari ja selle kakaloopimise case'i vahel on seos?

- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Politseivideos natuke nurgeliselt jalgu loopiv (ja nägu varjav) tüüp on kasvult/rasvalt VESTERISEga sarnane. AV käib oma käimisproteesiga küllaltki loomulikult ja olen teda näinud isegi tantsupõrandal aeglast (paaris)tantsu tantsimas. Seega võib politseivideos olev tüüp vabalt olla AV ise - aga see pole tõestatav.
Arvan ka, et alibi küse oli VESTERISEL juba varem valmis mõeldud - niisama kui ka sobivsarnane "kehadublant" välla vaadatud. Vbolla "kehadublandi" sarnasus (+ nurgelisevõitu kõnnak) oligi taotluslik - no lihtsalt minu arvamus.
Igatahes on tolle "kehadublandi" tabamine nüüd PPA jaoks auküsimus
Arvan ka, et alibi küse oli VESTERISEL juba varem valmis mõeldud - niisama kui ka sobivsarnane "kehadublant" välla vaadatud. Vbolla "kehadublandi" sarnasus (+ nurgelisevõitu kõnnak) oligi taotluslik - no lihtsalt minu arvamus.
Igatahes on tolle "kehadublandi" tabamine nüüd PPA jaoks auküsimus

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Mõistlik. Inimese enda välimus jääb tähelepanuta. Ja seal kandis ( kiirabi ) meedikud üsna sarnases välivormis. Jalgade "töö" käimisel ka eksitava iseloomuga.Some kirjutas: Mind üllatas videos ründaja erkkollane jope. Ta nagu tahtnuks ennast kergesti märgatavaks teha.
Korrarikkumine teostatud läbi mõeldult.
T.
-
- Liige
- Kontakt:
Äkki see on ikkagi osa youtube Aruküla Kosmoseprogrammist (Dr. Teet Palving)?
Vale vastus - Venemaa praktikate kopeerimine ei näita keskmisest suuremat leidlikkust.Kapten Trumm kirjutas:Kui mõelda selle puuküürniku teemaliste soovituste peale, siis lolli inimesega siin tegu siiski pole, ütleks, et keskmisest leidlikum vennike.
Sestap tasub üheksa korda mõelda ja üks kord lõigata.
professional retard
Vene mendi seebikad näitavad selliseid "skeeme" juba aastaid... Ole mees , plõksi kanaleid ja võta shnitti.Mudakoon kirjutas:Ta ei mõelnud seda välja , Idariigis on see ammu olemas.Kriku kirjutas:
Muide, see nipp, kuidas puuküürnikust vabaneda, oli tal siiski päris andekas. "Delfi" ei kajastanud seda õigesti. Ta mõtles välja, et kui omanikul on keelatud üürnikku jõuga välja visata, siis mitte miski ei keela samale pinnale veel kedagi majutamast
Loodame , et jääb ainsaks nipiks , mida meie ühiskonda "integreerida" on võimalik , muidu oleme otsaga 90-ndate alguses tagasi varsti.

See kes peale korralikku kaklust veel rusikatega vehib ,on tõenäoliselt võitja.....
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Mina nt sellist trikki ei teadnud. Küllap ma siis ei vaata piisavalt vene mendi seebikaid, mida lugupeetud kaasfoorumlased vaatavad.
Kuigi ma olen üürilepingutega ja üürnike probleemidega tegelenud, ühe vara isegi müünud ja mind on üritatud kohtusse hageda kah.
Kuigi ma olen üürilepingutega ja üürnike probleemidega tegelenud, ühe vara isegi müünud ja mind on üritatud kohtusse hageda kah.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline