Kusjuures Lelle-Pärnu lõigu puhul oli üks argumente, et kohevarsti tuleb RB, ei ole mõtet sellega jamada

https://www.eesti.ca/hannes-luts-rail-b ... ticle50099
Kusjuures Lelle-Pärnu lõigu puhul oli üks argumente, et kohevarsti tuleb RB, ei ole mõtet sellega jamada
Sa ju teadsid kuidas maksude ja piirangutega asjad tööle saab. Mõtled Pärnu Lennujaama jaoks ka mingi skeemi välja?AndresTy kirjutas: ↑21 Nov, 2024 20:16 Viimased teated Pärnu lennujaama "rindelt" annavad teada, et seal asi puha pekkis. Lennujaam linnale ristiks kaelas. Lennuliiklust ei ole ega tule.
https://www.err.ee/1609510930/parnu-soo ... er-suunata
Ka meil võiks kasvõi ohutuma liikluse nimel, midagi sellist olla
Oot-oot, aga kuidas jääb sinu mitu korda kõlanud väitega, et ehitame asja valmis, küll siis ka kasutajaid leidub?AndresTy kirjutas: ↑21 Nov, 2024 20:16 Viimased teated Pärnu lennujaama "rindelt" annavad teada, et seal asi puha pekkis. Lennujaam linnale ristiks kaelas. Lennuliiklust ei ole ega tule.
https://www.err.ee/1609510930/parnu-soo ... er-suunata
Ohutu liiklus ütlen mina - tihe liiklus ütleb ugandiklubi.... Aga muidu, kui tahad ohtlikku liiklust näha, mis paljuski ohtratest rekadest põhjustatud, siis liigu natuke mööda Tallinn-Pärnu maanteed. Selles suhtes on sul õigus - nii tihedat liiklust, mis vääriks neljarealiste maanteede täies pikkuses väljaehitamist, Eestis tõepoolet pole. Kui tekiks võimalus Eesti maanteid kündvad, müra tekitavad ja fossiilkütuseid arutult põletavad ning õhku saastavad transiiti vedavad rekad rööbastele suunata ei ole see mitte loll piirang. Eriti veel, kui seeläbi langeks ka surve neljarealiste maanteede ehitamise vajadusele.Kus meil see tihe liiklus veel on ? Eesti on paras küla ,kus liigub vähe masinaid . Aga jälle saaks mõne lolli piirangu teha.
AMvA. Ole nüüd tubli poiss ja too välja minu seisukoht nagu tuleks RB kindlasti valmis ehitada! Mitte kuskil siin teemas pole ma sõna võtnud RB ehitamise poolt ega vastu. Olen seisukohal, et juhul kui RB tuleb, siis tuleks Eestit täna mööda maanteid läbiv kaubatransiit, suunata rööbastele. Aga nii tore on ju oma oponentidele mõtteid pähe ja sõnu suhu panna. Aga ma ei pane seda sulle pahaks - pole vist suurt mõtet. Eks selliseid võtteid kasutatakse ikka suht madalal tasemel diskuteerimise juures.Oot-oot, aga kuidas jääb sinu mitu korda kõlanud väitega, et ehitame asja valmis, küll siis ka kasutajaid leidub?
No aga see su väide ongi ju täpselt seesama, lihtsalt veidi teises sõnastuses.AndresTy kirjutas: ↑22 Nov, 2024 9:56 Ole nüüd tubli poiss ja too välja minu seisukoht nagu tuleks RB kindlasti valmis ehitada! Mitte kuskil siin teemas pole ma sõna võtnud RB ehitamise poolt ega vastu. Olen seisukohal, et juhul kui RB tuleb, siis tuleks Eestit täna mööda maanteid läbiv kaubatransiit, suunata rööbastele. Aga nii tore on ju oma oponentidele mõtteid pähe ja sõnu suhu panna. Aga ma ei pane seda sulle pahaks - pole vist suurt mõtet. Eks selliseid võtteid kasutatakse ikka suht madalal tasemel diskuteerimise juures.
Mis siin ikka pikalt mõelda ((huli dumatj, prõgatj nado), tõlge: mida ikka mõelda, hüpata on vaja, (seik ühest veneanektoodist)): Kes tahab TLL-is rattad maha saada, see peab EPU-s vähemalt hetkeks touch downi tegema, või perroonil peatuma või jne jne. Kõik erineva hinnaga. Kes tahab otse TLL-i lennata, seda tabab "esitatava arve kirves". Kogu saadav raha läheb uue rahvusliku just praegu asutamisel oleva "Kilpla Air" käsutusse. Ei pea vist märkima, et loomulikult on nii omanik, kui ka kogu meeskond ja know-how kodumaine, mitmeid kordi erinevaid analoogseid kogemusi ja karastusi saanud ja läbi elanud seltskond....maksipoiss kirjutas: ↑21 Nov, 2024 21:19Sa ju teadsid kuidas maksude ja piirangutega asjad tööle saab. Mõtled Pärnu Lennujaama jaoks ka mingi skeemi välja?AndresTy kirjutas: ↑21 Nov, 2024 20:16 Viimased teated Pärnu lennujaama "rindelt" annavad teada, et seal asi puha pekkis. Lennujaam linnale ristiks kaelas. Lennuliiklust ei ole ega tule.
https://www.err.ee/1609510930/parnu-soo ... er-suunata![]()
Enam kui kord on tulnud tahtmine öelda, et kui teil seal Tallinnas on suured ummikud ja inimestes stressi ja depresiooni tekitavad tunded ja mõned juba kuskil ka õõvastuvad tekkinud maailmahukkasaaamise looduseolukorrast jne jne, vat siis seal Tallinnas kehtestagegi omavahel see automaks, aga jätke ülejäänud Eesti rahule.ugandiklubi kirjutas: ↑22 Nov, 2024 1:31Ka meil võiks kasvõi ohutuma liikluse nimel, midagi sellist ollaKus meil see tihe liiklus veel on ? Eesti on paras küla ,kus liigub vähe masinaid . Aga jälle saaks mõne lolli piirangu teha .
Päris aiaaugujutuga ikka ka pole mõtet välja hüpata (või siis tublit demagoogiavõtet - teema laiaks tõmbamine - kasutada). Kust need Tallinna ummikud nüüd äkki siia sattusid kui jutt on käinud kogu aeg Eestit läbivate maanteetrasside kaubaliiklusest?Peeter kirjutas: ↑22 Nov, 2024 11:38Enam kui kord on tulnud tahtmine öelda, et kui teil seal Tallinnas on suured ummikud ja inimestes stressi ja depresiooni tekitavad tunded ja mõned juba kuskil ka õõvastuvad tekkinud maailmahukkasaaamise looduseolukorrast jne jne, vat siis seal Tallinnas kehtestagegi omavahel see automaks, aga jätke ülejäänud Eesti rahule.ugandiklubi kirjutas: ↑22 Nov, 2024 1:31Ka meil võiks kasvõi ohutuma liikluse nimel, midagi sellist ollaKus meil see tihe liiklus veel on ? Eesti on paras küla ,kus liigub vähe masinaid . Aga jälle saaks mõne lolli piirangu teha .
Tehke omavahel seal mis tahate, vb ka ehk Tartus kesklinna piirkonnas Riiamäest alla-üles ja üle sillasõit, või ehk ka risti ülesõit selles osas vmt, vb ka mingi jupp tänavat ka Pärnus, aga jätke ülejäänud Eesti oma loll-mängudest välja. Täpselt sama teeks ka elektriliinidega (esmajärgus kliimaministeeriumiga): edaspidi varustage end Tallinnas tuule ja päikese käest saaduga, ja kui energiatarbimist piirama hakata, siis omakorda esmajärjekorras alustaks mobiilsest internetist.![]()
Ma tean. Mul jäi lisamata lihtsalt see lause, et sama suhtumise alla tuleks ka see RB panna: Kui kellelgi selle RB asjus katus sõidab, siis ei tohiks seda veel kogu Eestile kukile lükata mingisuguse ülejäänud elu (surnuks)maksustamise ja muiduskeemitamisega ja lihtsalt valetamisega.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline