Demograafia
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Demograafia
Pendel peksab vastu vastasseina:
Lõiguke hipsterimaailmast, raporteerib Delfi:
https://annestiil.delfi.ee/artikkel/120 ... t-vahetama
Ka usub ta, et egoistlik oleks arvata, justkui peaks laps(ed) tingimata sinu eest vanaduses hoolt kandma. „Ma loodan, et kolmas pensionisammas toob mulle vee lauale, kui olen nii vana ja väetike. Nii, nagu peakski ühiskond toetama oma rahvast, sõltumata nende perekonnaseisust.“
----------------
Raudne ebaloogika. Ehk siis, las teiste inimeste lapsed tassivad talle vett ja vahetavad pamperseid. Veel parem, teiste rahvuste ja rasside lapsed. Siis ei ole egoistlik.
Ka usub ta, et egoistlik oleks arvata, justkui peaks laps(ed) tingimata sinu eest vanaduses hoolt kandma. „Ma loodan, et kolmas pensionisammas toob mulle vee lauale, kui olen nii vana ja väetike. Nii, nagu peakski ühiskond toetama oma rahvast, sõltumata nende perekonnaseisust.“
----------------
Raudne ebaloogika. Ehk siis, las teiste inimeste lapsed tassivad talle vett ja vahetavad pamperseid. Veel parem, teiste rahvuste ja rasside lapsed. Siis ei ole egoistlik.
Seda on hea teada, et valitsusel on prioriteedid paigas.
Sest tõepoolest, kuigi abielu on mõeldud lollidele, eesmärgiga paigutada naised nende seaduslikule kohale rusika ja pliidi vahel, ei tohiks seda keelustada ka inimestele, kes laste kasvatamiseks soovivad vastavat seaduslikku kesta. Järgmiseks tuleks religiooni ja laste huvides mõelda ka reptiloidide ehk gentlemanide ehk õrnade meeste seadustamisele, et nad siis Jeeßuse kombel saaksid nõuda, et lapsukestel lastaks nende juurde tulla. Lisaks sigitamisele vajavad lapsed ju ka kasvatamist.
Ning valitsuse teine eesmärk peab loomulikult olema kulude vähendamine, kõiksuguste toetuste, sihtasutuste nuumamise ja katuserahade jaotamiste lõpetamine. Kui raha ei ole, ei pea mitte makse tõstma vaid mõttetuid kulutusi vähendama.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
-
- Liige
- Kontakt:
Riigi tasemel saab lastest mõelda kui majanduslikust investeeringust tulevikku, aga üksikisiku tasemel on see veidi kummastav ja ka puhtpraktiliselt väga riskantne lahendus. Kui ikka tõsiseks mureks kes vanaduses sinu pamperseid vahetab, siis on kahtlemata laste tegemise ja kasvatamise asemel kõvasti kindlam kulutada auru oma varalise seisu kindlustamisele, et saaks antud mure lasta proffidel lahendada.Madis Reivik kirjutas: ↑14 Aug, 2023 19:54 Pendel peksab vastu vastasseina:
----------------
Suurpered on mõttetud , hea teadaKui raha ei ole, ei pea mitte makse tõstma vaid mõttetuid kulutusi vähendama.

Mis lapsi nad kasvatavad? Surrogaatlus on Eestis keelatud.ei tohiks seda keelustada ka inimestele, kes laste kasvatamiseks soovivad vastavat seaduslikku kesta.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
No ei ole mõtet õigustada, isegi kui Sa Isamaa toetaja oled.Smith kirjutas: ↑14 Aug, 2023 11:40 Ei ole. Küsimus on selles, et ei oodatud ära TÜ eetikakomisjoni otsust. Selliseid uuringud on sihtkapital teinud ka varem mitmeid,
lihtsalt see aasta muutus seadus. Täiesti ülespuhutud, mõttetu jura. Demograafiaga tegeleda ei tohi, immigratsiooni päästab meie
rahvusriigi. Parvel Pruunsild kulutagu parem raha helikopteri peale, nagu Oleg Gross, mitte ärgu vaevaku oma pead rahva tuleviku pärast,
satud põlu alla. Tarmo Soomere võiks ka ühiskondlikult nüüd risti lüüa ja tühistada- valge heteromees uurib sündivust![]()
https://www.delfi.ee/artikkel/120223946 ... atut-kahjuAsser: Esitasin Raul Eametsale täna avalduse töölepingu erakorraliseks ülesütlemiseks.
Argumendid: esiteks on sõlmitud näilik tehing sihtasutusega, näidates ülikooli selle uuringu algatajana, kus ta seda tegelikult ei ole. Sellega on petetud sihtasutusele rahvastikuregistrist andmed välja, milleks muidu õigust ei ole sihtasutusel. Lisaks on ta SA nõukogu liige, millega rikkus toimingupiirangut. Kogu see dokumentide pakett on jäetud ülikooli andmebaasidesse kandmata, teisiti öeldes on seda varjatud ja seega pole meil enne selle avalikuks tulekut ka võimalik sellest teada saada. Raul Eamets pole uuringu algataja antud juhul. Taotlus on tehtud eetikakomiteele, kuid menetlus seisab alles ees, mistõttu toimus kogu tegevus eetikakomitee loata.
Raul Eamets on teadlikult, sihilikult eiranud lepingu sõlmimise keeldu, mis on talle meie juristi, õigusnõuandja poolt öeldud maikuus, et sellist lepingut pole võimalik teha.
Bonis nocet, quisquis pepercerit malis.
Ega selliseks sünnitakse, mitte ei saada. Mul on siiani allergia nende vastu. Vikipeedia:
1983. aastal valiti ta TRÜ Komsomolikomitee ideoloogiasektori juhataja asetäitjaks loengulise kasvatustöö alal.[6] 1986. aastal andis TRÜ Komsomolikomitee talle soovituse NLKP liikmekandidaadiks saamiseks.[7] Eamets alustas tööd Tartu Riiklikus Ülikoolis 1987. aasta septembris poliitilise ökonoomia kateedri stažöör-uurijana.
Bonis nocet, quisquis pepercerit malis.
Kas sina arvad, et mida rohkem kasutuid ülalpeetavaid, seda parem?

Rahvast on liiga palju, järjest vähemad teevad ära järjest rohkem tööd, ülejäänud vajavad ülalpidamist. Nende ülalpidamiseks kasvatatakse riigiaparaati ning muid kulukaid sihtasutusi, kus kasutud ülalpeetavad meeleäraheitlikult endale olemasolu mõtet otsivad ning töötavaid asju katki parandada üritavad.
Loomulikult lastekodulapsi, kelle lollid on toanurgas või suurperedes valmis teinud ning siis sinist suitsu välja ajama hakanud. Igale probleemile on ju olemas toimiv lahendus. Miks peaks lapsi arengumaadest sisse vedama, kui saab kohalike lastekodude koormust vähendada?Smith kirjutas: Mis lapsi nad kasvatavad? Surrogaatlus on Eestis keelatud.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
https://naistekas.delfi.ee/artikkel/120 ... itte-saada

Propagandat tuleb aknast ja uksest“Ma ei ole kunagi olnud kuigi suur laste fänn,“ tunnistab naine. „Ma pole kunagi lapsi tahtnud ning tunnen ennast nende keskel ebamugavalt ja kohmakalt.“ Ta lisab: „Mu mees on neljalapselise perekonna vanim laps. Tema õlule jäi nooremate õdede ja vendade eest hoolitsemine ja ehk osalt ka seetõttu tunneb ta, et ei soovi kantseldada ka enda lapsi.“

"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Oi, nüüd tahaks Eametsa toetuseks sõna öelda. Kui ma tudeng olin, oli vähemalt 3 meest, kelle loenguid eelistasin õllesaalile. Need olid Varblane, Arrak ja Eamets.Welber kirjutas: ↑14 Aug, 2023 21:17 Ega selliseks sünnitakse, mitte ei saada. Mul on siiani allergia nende vastu. Vikipeedia:1983. aastal valiti ta TRÜ Komsomolikomitee ideoloogiasektori juhataja asetäitjaks loengulise kasvatustöö alal.[6] 1986. aastal andis TRÜ Komsomolikomitee talle soovituse NLKP liikmekandidaadiks saamiseks.[7] Eamets alustas tööd Tartu Riiklikus Ülikoolis 1987. aasta septembris poliitilise ökonoomia kateedri stažöör-uurijana.
https://tartu.postimees.ee/7834136/jare ... e-tagamaidEamets on sõlmitud näiliku tehingu sihtasutusega, näidates ülikooli selle uuringu algatajana, kus ta seda tegelikult ei ole. Sellega on petetud sihtasutusele rahvastikuregistrist välja inimeste eraelulised andmed, mille küsimiseks polnud sihtasutusel õiguslikku alust.
Eamets on sõlminud lepingu sihtasutusega, mille nõukogu liige ta ise on. Rikutud on korruptsioonivastasest seadusest tulenevaid toimingupiiranguid.
On jäetud see leping pärast ülikooli andmebaasidesse kandmata ehk seda on varjatud. Seega ei ole meil enne selle avalikuks tulekut seda teada saada.
Raul Eamets ei ole uuringu algatajana taganud, et uuringul oleks ülikooli eetikakomitee kooskõlastus. Kogu tegevust on alustatud ilma eetikakomitee loata. Kui see loend kokku panna, siis Raul Eamets on teadlikult, sihilikult eiranud lepingu sõlmimise keeldu, mis talle on meie õigusnõuandja poolt juba mai alguses öeldud. Ta on rikkunud ülikooli sisekorda, teaduse eetikapõhimõtteid ja korruptsioonivastast seadust.
Ma siiralt imestan, et miks Eamets arvas, et see ei tule kunagi välja.
Ma OLETAN, et kogu sellel lool võib olla eellugusid, mida avalikkus ei tea. Mõni akf arvatavasti teab, aga vaevalt et nad hakkavad sellest avalikku foorumisse kirjutama. Näiteks ma poleks sugugi üllatunud, kui ilmneks, et see regulatsioon, et rahvastikuregistrist saavad andmeid pärida vaid avalik-õiguslikud isikud oma ülesannete täitmiseks, kehtestatigi Pere SK-d silmas pidades.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Raske on mõista, miks sellisel positsioonil olev inimene läheb teadlikult maakeeli öeldes nii lihtsa kelmuse ja vale peale välja oma tööandja suhtes, kes selgesõnaliselt keelas antud lepingu sõlmimise. Tulemust vaadates polegi oluline, milline oli eellugu, kasu on sellest keeruline näha, pigem puhas rumalus.alari kirjutas: ↑14 Aug, 2023 21:51https://tartu.postimees.ee/7834136/jare ... e-tagamaidEamets on sõlmitud näiliku tehingu sihtasutusega, näidates ülikooli selle uuringu algatajana, kus ta seda tegelikult ei ole. Sellega on petetud sihtasutusele rahvastikuregistrist välja inimeste eraelulised andmed, mille küsimiseks polnud sihtasutusel õiguslikku alust.
Eamets on sõlminud lepingu sihtasutusega, mille nõukogu liige ta ise on. Rikutud on korruptsioonivastasest seadusest tulenevaid toimingupiiranguid.
On jäetud see leping pärast ülikooli andmebaasidesse kandmata ehk seda on varjatud. Seega ei ole meil enne selle avalikuks tulekut seda teada saada.
Raul Eamets ei ole uuringu algatajana taganud, et uuringul oleks ülikooli eetikakomitee kooskõlastus. Kogu tegevust on alustatud ilma eetikakomitee loata. Kui see loend kokku panna, siis Raul Eamets on teadlikult, sihilikult eiranud lepingu sõlmimise keeldu, mis talle on meie õigusnõuandja poolt juba mai alguses öeldud. Ta on rikkunud ülikooli sisekorda, teaduse eetikapõhimõtteid ja korruptsioonivastast seadust.
Ma siiralt imestan, et miks Eamets arvas, et see ei tule kunagi välja.
Samas, igal erakonnal võiks mitte seda häbenemata oma nn. sihtasutus olla, las näevad vaeva ja konkureerivad, nii küsitluste, kui uuringutega omavahel.
Selle järgi asi lõhnabki: eelmine aasta samal ajal oleks asi koššer, täna on suurim skandaal Eestis. Tegemist on väga põhimõttelise ja ideoloogilise vastasseisuga.Näiteks ma poleks sugugi üllatunud, kui ilmneks, et see regulatsioon, et rahvastikuregistrist saavad andmeid pärida vaid avalik-õiguslikud isikud oma ülesannete täitmiseks, kehtestatigi Pere SK-d silmas pidades.
See uus regulatsioon sundis Eametsa rikkuma korruptsiooni-, teaduseetika- ja esindusreegleid. Puur möönis Vikerhommikus, et ka küsimustik pole just vastav, mille eestvedaja ta oli. Vabandas Eesti teaduskogukonna ees. Andmed olevat küsitlusfirmas.
Juriidiline osakond päris ikka ei saa dekaani keelata. Kohus otsustab.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist