Nali
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Nali
https://www.ohtuleht.ee/melu/1128323/ga ... -mokalaata
Minu usk Eesti jätkusuutlikkusse ja üldse inimkonna helgesse tulevikku sai tugeva löögi ja langesin sügavasse depressiooni.
Minu usk Eesti jätkusuutlikkusse ja üldse inimkonna helgesse tulevikku sai tugeva löögi ja langesin sügavasse depressiooni.
Õhtulehe, Kroonika, Objektiivi, Vanglaplaneedi, Eesti Eest, Makroskoobi jne muu prügiväärse lugemisel ning läbi seedimisel peakski antidepressandid/rahustavad eliksiirid vist käeulatuses hoidma.Erureamees kirjutas: ↑05 Apr, 2025 6:05 https://www.ohtuleht.ee/melu/1128323/ga ... -mokalaata
-
- Liige
- Kontakt:
Yellowstone sarjast, kodumaises kastmes
Keila-mees ülbab pärnaka ees -- tra mul 20 hektarit metsa raisk !
Pärnakas paneb vastu - Tra, mul nii suur põld et hommikul hakkad autoga sõitma ei jõua õhtuks teise servagi.
Keila-mees - nahh, mul kah üks selline auto.
Keila-mees ülbab pärnaka ees -- tra mul 20 hektarit metsa raisk !
Pärnakas paneb vastu - Tra, mul nii suur põld et hommikul hakkad autoga sõitma ei jõua õhtuks teise servagi.
Keila-mees - nahh, mul kah üks selline auto.
-
- Liige
- Kontakt:
Delfi unustasidNAFO ep kirjutas: ↑05 Apr, 2025 10:09Õhtulehe, Kroonika, Objektiivi, Vanglaplaneedi, Eesti Eest, Makroskoobi jne muu prügiväärse lugemisel ning läbi seedimisel peakski antidepressandid/rahustavad eliksiirid vist käeulatuses hoidma.Erureamees kirjutas: ↑05 Apr, 2025 6:05 https://www.ohtuleht.ee/melu/1128323/ga ... -mokalaata

Delfi lugemine on soovitavalt giljotiini all
aga tegelikult IMHO on Delfi meedia (ja Ekspress meedia)kvaliteet kohati sutike paremaks läinud. Kahtlasi peibutusartikkleid siiski jagub, aga päris valeinformatsiooniga ei liialdata nii sageli.

-
- Liige
- Kontakt:
Ma ei pidanud silmas mitte "kvaliteetajakirjandust" vaid rahvamasse, kes sellisele meelelahutusele pühenduvad ja teine saalitäis veel ootel.
-
- Liige
- Kontakt:
Tuletagem endale meelde, et 50% rahvastikust on alla keskmise IQga. Pidades seda meeles, loksuvad paljud uskumatud asjad iseensest paika.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Ilmselt on see suhtarv siis taandatav ka milnet'i kasutajaskonnale...davidsoniharald kirjutas: ↑06 Apr, 2025 14:21 Tuletagem endale meelde, et 50% rahvastikust on alla keskmise IQga. Pidades seda meeles, loksuvad paljud uskumatud asjad iseensest paika.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Iseenesestmõistetavalt. Ain't keskmine on teises kohas.Walter2 kirjutas: ↑06 Apr, 2025 16:03Ilmselt on see suhtarv siis taandatav ka milnet'i kasutajaskonnale...davidsoniharald kirjutas: ↑06 Apr, 2025 14:21 Tuletagem endale meelde, et 50% rahvastikust on alla keskmise IQga. Pidades seda meeles, loksuvad paljud uskumatud asjad iseensest paika.
Kremli troll.
Danald tegutseb jälle https://x.com/drefanzor/status/1908300900135010314
kas meil siin keegi minister, vist keksis, et tema golfiväljakul häbisse ei jääks...
kas meil siin keegi minister, vist keksis, et tema golfiväljakul häbisse ei jääks...

JD Vance saab nüüd kirjutada Hillbilly Oodi või Pastoraali Eleegiale järjeks.
Joppenpuhh küll.
Juba määrivad 2025 jõule pähe

Juba määrivad 2025 jõule pähe

Eesti Ettevõtete Jõulupidu 2025 ootab teid!
Kallid ettevõtjad ja meeskonnad! On aeg planeerida aasta kõige oodatumat sündmust – Eesti Ettevõtete Jõulupidu 2025.

-
- Liige
- Kontakt:
Õige, varsti on ju Jaanipäev! 2026. aasta Jaanipäev.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist