Erureamees kirjutas: ↑26 Nov, 2024 7:31
See nagu viitab, et oli tegemist mingi tuunimise või testimisega?! Või annab Almaz- Antey komplekti insenere iga süsteemiga kaasa? Igatahes, seltsimehed, nii jätkata! See on päris hea nali kui see nali ei ole.
mart2 kirjutas: ↑26 Nov, 2024 10:35
Isiklikult arvan, et enam ei jagu hooldavat personali, sest vormikandajd on püssidega rindel (ning akf Peeter turvaliselt kodus!).
Üldiselt käibki kompleksi ostuga (vmt) kaasas ikka suur ports erinevaid tehnilisi osiseid, mis on samas ka võimalik paralleelselt tubaste sõlmedena võimalikud ka paigutatuna abimasinatele. Käsitleme siin sii ZRK-de tuletoetuse masinaid lähemalt. Ja neid on väga erinevaid. Osad on nn "lahingumasinad" (*1), st pean silmas, et need on masinad, mis on vajalikud vahetuks lahingtegevuse tagamiseks. Siis on osad (*2), mis on vajalikud tehniliseks teenindamiseks nn MTO-škad, st igatsugu "tehnoabid"-"tõbid"-vmt, mis on vajalikud hädapäraste kiirkohendamiste/remontide jaoks. Siis on "(täiend)õppeprotsessi teostamise/abistamise/treenimise autod (*3). Ja peale seda on veel lisaks spetsiifilised metroloogiateenistuse autod (*4). Need on spetsiaalselt selle kompleksi jaoks, milleks nad koostatud on, varustatud spetsiaalse erineva mõõte- ja häälestustehnikaga. Nendega töötavad spetsialistid tegelevad kompleksi osiste olulisema remondi, häälestamise ja kalibreerimisega. Ma olen neid masinaid omal ajal näinud, kuna meil oli just selline ümber- ja väljaõppekeskus, kus olid kompleksid justnimelt niimoodi, et kogu polgu koosseis alates reamehest kuni polgukomandörini saaksid vastavalt oma positsioonile vajaliku ülevaate kompleksi kui terviklahenduse toimimisest. Ilmselgelt ei ole kõik need sõlmed igas patareis või divisjonis või polgus olemas, vaid ikka vastavalt reglemendile. Kalibreerimis-metroloogiateenistuse masinad on ikka tähtsama taseme "rembati" rida enne, kui masin ikka juba tehasesse remonti läheb. Meil olid need masinad näidistena olemas, aga samas meie, st õppekeskuse remrotal olid nn kinnistatuna koos lahingolukorras kaasa liikuva meeskonnaga ainult kolm MTO-škat (*2) koos generaatoritega. Täpselt nagu nimetusele "remrota" lahingolukorras ette nähtud. Ülejäänud olid lihtsalt "T" tähisega igatsugu manti. Ka minul oli "lahingukoht" ühel neist autodest. Aga kas mind oleks vb kohe üle viidud (*4)-nda auto peale või juurde nn abimasinaks-koos-kogu-personaliga, vat seda ei oska ma isegi arvata. Aga (*4)-ndate juures ma "jalutasin", st käisin (*2) ja (*4) alluvuse vahel justkui "edasi-tagasi", st mind anti vajadusel (*4)-le tööde jaoks appi, ja vahetult minu töölaua kõrval oli kohe eraldi meie remrotas "metroloogiateenistuse kabinet", mis oli küll justkui remrota hoonete hallata ja valvata, aga millel oli eraldi meist oma ohvitserist ja praporist talitus. Remrota ülem oli starlei või kapten, aga teenistuse ülem oli juba alates majorist. Selle majoriga sain ma kah hästi läbi (tänu oskustele). Meie õppekeskuses oli remrotas kõik ametipostid täidetud, või siis 99%, aga nagu oli meil lisaks kolm kadreeritud polku, nii oli ka metroloogiateenistus meil kadreeritud ja koosneski ühest majorist ja ühest praporist, kes siis teinekord suure rivistuse ajal meie remrota juurde end sisse seadsid, ega muidu neid nn riviteenistuses küll näha iialgi polnud, ikka kuskil asjatamas. Ja mina täitsin siis kas koos nendega või ka vajadusel-võimalusel üksinda metroloogiateenistuse tööülesandeid, kuna rohkem neil ju koosseisus kedagi kohal polnudki. Eks tänu sellele kõigele (ja ka eelpool kirjutatule) määratigi mind remrotast ainsaks kellel oli antud luba viibida Tor-i juures. Igas selles etapis siin *-ga märgitud autode-sõlmede osas võisid olla ootamatult kaasatud tsiviilisikud, tegelikult küll tootja-tehase spetsid, aga üldjoontes olid nad siiski omi töid teostamas juba suuremas ja tähtsamas rembaasis, kuhu probleemsed või uuendusi saavad masinad edasi kokku suunati, kui "tavalised" polgualluvusega remrotade jaoks töö liiga spetsiifiliseks läheb.
Ilmselgelt, kui ikka juba väljagi lekib, et Almaz-Antei spetsidele pihta saadi, ju siis ikka juba mingi tähtsam remondibaas seal litaka sai.
Lisatud:
.....et tehasest paari spetsi kohalevedamine on lihtsam kui aparaadi tassimine spets remondibaasi ja tabati hetkel kui oli kohal pädevaim osa kes midagi ka jagab selle masina hingeelust ja tema lappimisest.
Kui juba tehase-esindajateni asi läheb, siis on masin juba ammu defekteeritud armee-spetside poolt remrota tsemel ja sealt edasi suunatud rembati (kaugemale tagalasse), sealgi defekteeritud ja jäetud siis järgmist "taset" ootama. Et kas jääb sinna nn "tehase-väljasõidubrigaadi" ootama, või läheb tagasi tehasesse. See on väga lihtsustatud arvamine, et venelastel ei ole altpoolt alates kuni armee-rembaasini struktuuris kohapealset defekteerimisvõimekust ja iga pisiasjagi saabub defekteerima/hooldama/remontima tehase esindaja. (Ma juba kirjeldasin, kuidas süsteem toimub)