https://www.err.ee/1608507125/ken-marti ... oroonapass

loomake kirjutas:Ja kuidas koroona passide ja piirangute kaotamine võiks koroona leviku ja tõsiste juhtude hulka leevendada?
hillart kirjutas:Üllatav on selline riigivõimu õõnestava artikli ilmumine riiklikus ERR-s. Mis toimub? Õõnestajad? Riigivaenlased? Putini agendid?
https://www.err.ee/1608507125/ken-marti ... oroonapass![]()
Ei, lihtsalt jama. Vaktsineerimine ei ole inimkatse.hillart kirjutas:Mis toimub? Õõnestajad? Riigivaenlased? Putini agendid?
Kes vastupidist väidab, on loll või antivaxi troll.
hillart kirjutas:Mis saab siis, kui nüüd mingil momendil tulebki välja, et see vaxiidee, millist sa tões ja usus teeninud olid ning kõiki selles kahtlejaid mutta trampisid, oligi üks suur-suur bluff? Kukub kogu su sisemaailm kokku ja lähed suitsiidile, kui kergema vastupanu teele, kuna ei suuda enam sellise sisemise konfliktiga edasi elada, või - keerutad end taas sõnaosavalt välja?![]()
(1945. aastal, sõja lõpupäevadel, ei suutnud paljud sakslased, NSDAP liikmed, kes tõsimeeli ja ausalt uskusid partei ideid ning ka nende ideede järgi elasid, taluda oma "maailma" kokkukukkumist ja valisid vabasurma, selmet sisevastuoludes edasi elada. Aga oli ka neid, kes olid suutelised päevapealt värvi vahetama ja paari kuu möödudes võis endine NSDAP mingi funktsionäär juba esineda, kui igipõline demokraat või töörahva õiguste eest võitleja.)
Aga kas sul pole kunagi kas või korraks peast läbi käinud mõte, et hoopis sina ise oled see oma tuliste ning emotsionaalsete sõnavõttudega see loll ja vaxitroll? Ja seda vaatamata sellele, et sa päris tõsimeeli oma asja ajad ja sul sealjuures mitte vähimatki kahtlust oma ideede õigsuses ei ole. Mis saab siis, kui nüüd mingil momendil tulebki välja, et see vaxiidee, millist sa tões ja usus teeninud olid ning kõiki selles kahtlejaid mutta trampisid, oligi üks suur-suur bluff? Kukub kogu su sisemaailm kokku ja lähed suitsiidile, kui kergema vastupanu teele, kuna ei suuda enam sellise sisemise konfliktiga edasi elada, või - keerutad end taas sõnaosavalt välja?
Vaktsineerimine ongi "võluvits" mis arenenud lääneriikidel on võimaldanud piiranguid lõdvendada või neid likvideerida. Kuid samal ajal peame kaaluma hoopis piiranguid, et ummistunud meditsiinisüsteemi jätkusuutlikus tagada.
Seetõttu soovitab ka dr Popov suunata võimalike piirangute teraviku just vaktsineerimata inimeste suunas.
Te võite naaera/nutta/jalgadega trampida, kalgid numbrid räägivad oma keelt - med süsteemi ülekuumenemise vastu tuleb hakata otsustavalt vaktsineerimata inimeste kontakte piirama kuniks on saavutatud enam-vähem sama haiglasse sattujate suhtarv.
Kapten Trumm kirjutas:Muideks ka, olen ise ära proovinud. Olen kolme doosiga vaktsineeritud (olen tervise poolest riskigrupp) ja hetkel istun oma 10 päeva täis kodus. Minu haigus piirdus kahe päeva köha ja 37.1 palavikuga. Järelikult näe, toimib.
Hillart, panedki sedasi oma maine vetsupotist alla, taolise jama produtseerimisega?
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist