Üldiselt on poed kinni ja kaubavalik väike.
https://www.hs.fi/talous/art-2000008682850.html
sammalhabe kirjutas:Tõesti, uskumatu efektiivsus!
Nii väikse eelarvega riik suudab üle maailma s**** väänata.
kaugeltuuriv kirjutas:Huvitav oli video sellest ehituspoest,noo tõeline laku letti poliitika juba,mis viis mind mõttele,et ka firmade varustajad,kes kasutavad ehituspoodide kette on nüüd supi sees.Ei ole materjale,ei saa tööd teha.Tegemata töö eest aga ei maksta,mis jällegi paneb palgaga venitama,palgaga venitamine ajab aga töölised närvi.Kas mul on õigus?
kaugeltuuriv kirjutas:Huvitav oli video sellest ehituspoest,noo tõeline laku letti poliitika juba,mis viis mind mõttele,et ka firmade varustajad,kes kasutavad ehituspoodide kette on nüüd supi sees.Ei ole materjale,ei saa tööd teha.Tegemata töö eest aga ei maksta,mis jällegi paneb palgaga venitama,palgaga venitamine ajab aga töölised närvi.Kas mul on õigus?
Jah. Täna tuleb maksta osa võlakirjade intressi (kupongi) summas ca 117 mln USDi, mis on tegelikult tagasihoidlik summa. Veel tuleb märtsis tasuda juba teiste võlakirjade intresse 615 mln USDi eest ning 4. aprillil ka võla põhiosamakset (ühes teises teemas arvatakse, et riigilaene ei tulegi maksta tagasi) summas 2 mld USDi. Nii et toredamaks asi aiva läheb.kaugeltuuriv kirjutas:Nagu ma aru saan,siis kuu aja jooksul peale tärmini kukkumist on see hall periood,mille jooksul saab veel arveldada.On mul õigus?
muruniiduk kirjutas:Majandus üks paras doomino on. Lihtsalt nuppude kukkumine võtab kauem aega kui tavamängus. Siinjuures ongi huvitav see, et ilmnevad probleemid täiesti ootamatutest kohtadest, võta kasvõi näiteks see kuullaagrite probleem, mis eile ühes videos jutuks tuli.
Asjad mis justkui alguses tunduvad täiesti triviaalsed, võivad majanduses lõpuks tekitada suuri probleeme.
_dumbuser_ kirjutas:See kuullaagrite teema oli küll asi mille peale mitte keegi ei suutnud tulla.
alari kirjutas:_dumbuser_ kirjutas:See kuullaagrite teema oli küll asi mille peale mitte keegi ei suutnud tulla.
Kiire googli otsing näitas, et tegelikult siiski on ka venemaal kuullaagrite tootjaid.
Venemaa maksis intressid dollarites.
Maksekorralduse järgi peaks välja makstama nendelt vene riigi külmutatud dollarites olevatelt reservarvetelt.
https://goodwordnews.com/russia-makes-bond-payments-now-ball-is-in-us-court-finance-minister-rt-business-news/