PzKpfw VI Tiger asuf e
Pole siis paar päevakest pilte lisanud, aga masin on päris kõvasti edenenud, eile sai masin siis kokku ja ootas värvimist
Nii, täna hommikul siis sai krunditud ja põhitoongi peale kantud, aga no ma ei tea minumeelest see küll oliiviroheline pole, tumedavõitu tundub ja pole kusgilt vaadata ka ,sest mina küll oliivirohelist Tigrit ei leidnud
. Aga eks ta tuleb siis vääga sitaseks ajada ,et toon nii silma ei paistask

Homme siis üritan masina ära lõppetada , roomikud ja teised detailid vajavad veel värvimist ja muud pisiasjad tahvad tegemist

Homme siis üritan masina ära lõppetada , roomikud ja teised detailid vajavad veel värvimist ja muud pisiasjad tahvad tegemist
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
Tere- tere
Poe tädi ja mingi mehikese pikka nõupidamise järel anti mulle näppu humbroli 101 toon
sellest siis ka tooni erinevus aga mis teha, nüüd juba masin värvitud ja kõik
si*ast pidi ka saia teha saama eks ma üritan ka sellest liiga rohelisest tiigrist asja saada 
Poe tädi ja mingi mehikese pikka nõupidamise järel anti mulle näppu humbroli 101 toon
-
Joss Metsast
- Liige
- Kontakt:
Niii mõnigad tunnikesed tööd ja asi hakkas ilmet võttma,aga hoolimata pesust(kasutasin heldeaid toone seega piltidel erit välja ei paista) ja kõigest muust on minu arust toon ikka mööda
Nii peaks veel ära mainima ,et roomikuid ei oska ma ikka veel normaalselt teha
ja kui kellegil tekkib küsimus , et miks on kõrbes teeninud masinal on muda külge jäänud siis vastaks ise: tiger sõitis läbi mingi veekogu ja liiv ja muda jäi masinale pidama

A ja muide esimene korda kui pesu kasutasin masina juures

A ja muide esimene korda kui pesu kasutasin masina juures

-
skeletondude
- Liige
- Kontakt:
-
skeletondude
- Liige
- Kontakt:
Tänud, ise ei märganudgiskeletondude kirjutas:Tõesti, isegi võiksid siis ära pahteldada augud tagavararoomikutel.janno8 kirjutas:Hmmm osaliselt jah, pesin ja hiljem läks sama tooni pastell tolm ka peale,
Aga Krt ise küll rahul ei ole veel
Marek
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline