tänan laulu eest, vist ungarist laulu?Karuke kirjutas:Aga tegelikult mulle meeldib selline lähenemineUURALI-ALTAI Rahvad Uhked,Suured ja Julged,JUMAL Kaitse Kõik Uurali-Altai Rahvast Venemaalt,ei vaja nutta ,Usu Jumalasesse![]()
Vaja on vastust ja alternatiivi sellele germaani-romaani-slaavi kokteilile...
Väike temaatiline muusikapalake kaa...
http://www.youtube.com/watch?v=qkijlDlu ... re=related
Miks ära ütlevad?
Viimati muutis turk, 23 Juul, 2008 21:05, muudetud 3 korda kokku.
UURALI-ALTAI Rahvast-Turanian People(Estonia,Turkey,Finlandia,Karelian,Hungarian,Tatarstan,Komi,Mariel,Udmurt,
Turkmenistan,uigur,Mongolia,Kirgis,Kazakstan,Ösbek,Gagausia,Aseri,Kumik,Kipchak,Mansi,Nenets,Sami)Uralic-Altay people
Turkmenistan,uigur,Mongolia,Kirgis,Kazakstan,Ösbek,Gagausia,Aseri,Kumik,Kipchak,Mansi,Nenets,Sami)Uralic-Altay people
Kallis Eestlane, me oleme uhked rahvad, see tõttu euroopas mitte kunagi ei kirjuta meie ajaloo,,,,,,Karuke kirjutas:Ungarist jah.
Tuli meelde hiljaaegu vaadatud video - kostüümidega ja disainiga on püütud nimelt Hunnide teemat arendada...
ARMASTA OMA EESTI RAHVAST JA Uurali-Altai rahvast
UURALI-ALTAI Rahvast-Turanian People(Estonia,Turkey,Finlandia,Karelian,Hungarian,Tatarstan,Komi,Mariel,Udmurt,
rüssa tapsid eestlasi küll, aga kurat me peksime neid kenasti vasta. tänapäeval seda enam ei suudeta. miks? sest kõik chillivad ja hängivad kuskil.
ok. seal kaardi päält on kah näha, et attila eestit ei võtt. ja seda on ka tänapäeval näha. lätlased ja leedukad peaaegu nagu usbekid. tiba valgemad aint. sama on soomlaste ja eestlastega.
igastahes, ma tahtsin küsida, et kust sa selle foorumi leidsid? ja kas sul on ka mingi militaarne karjäär?
ok. seal kaardi päält on kah näha, et attila eestit ei võtt. ja seda on ka tänapäeval näha. lätlased ja leedukad peaaegu nagu usbekid. tiba valgemad aint. sama on soomlaste ja eestlastega.
igastahes, ma tahtsin küsida, et kust sa selle foorumi leidsid? ja kas sul on ka mingi militaarne karjäär?
Tere,Attila kuningas ei olnud Eestis, sest Attila kuningas ei tapnud oma rahvast, Attila kuningas oli vastu indo euroopean ja venelased,,Attila võitus kreeka,prantusmaa,rooma emperi,,kui Attila on surnud,pärast 50 aastat HUNN emperi ei olnudGfreak kirjutas:rüssa tapsid eestlasi küll, aga kurat me peksime neid kenasti vasta. tänapäeval seda enam ei suudeta. miks? sest kõik chillivad ja hängivad kuskil.
Attila Ungaris rahvakangelane, Attila oli ugri rahvast, Attila kuningast oli UURALI-ALTAI RAHVAST ,,
euroopas mitte kunagi ei kirjuta UURALI-ALTAI RAHVAST ajaloo,
sOOME UGRI RAHVAST ELASID lääne mere ääres,Uuuralis, ungaris, Siberis.... saad aru?
Venemaa oli 17.sajandil, Venelased tapsid Uurali-Altai rahvast ja tegi endale linna,
tänapäeval VENEMAAL palju uurali-altai rahvast elavad,,,
lihtsalt teevad teile propagandit nii, UURALI-ALTAI RAHVAST ON ASIAT, see tõttu mõned eestlased kardavad,mida Eestlased on valged,
UURALI-ALTAI rahvast valged inimesed, lihtsalt erinevad näo inimesed....
ma hakkan tegema UURALI-ALTAI rahvast seltskond EESTIS, et inimesed teaksid oma ajaloo...
kui mul oleks raha,tahaksin UURALI-ALTAI RAHVAST kuulturno seltskond avata
Attila Kuningas ütles, Mina olen Jumala VITSAKS(JUMAL Mõõk),kui inimesed vastu JUMAL, siis JUMAL saadab maailmas UURALI-ALTAI rahvast kuningas
Hungary nime,see tõttu nimetasid HUNGARY,,,Hunn Maa
paljud inimesed lähevad segi, vaatavad venemaa maalile, oi venemaa kuidas suured on,,
Enne ei olnud venemaa, enne sel maal elasid uurali-altai rahvast..
kordan kordan lõpuni
sest ei vaja unustada oma minevik
UURALI-ALTAI RAHVAST meie südames istub, meie kuningast ,meie vanem religioni pagana,šamanism, meie kuulturno, meie keelkond.........
UURAL ALTAI MÄGE meie südant,, kunagi Uurali- Altai rahvast ärkab ja võtaks tagasi oma maad VENEMAALT
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline