Wehrmacht.pri.ee foorumiga jama!

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
ggdag
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ggdag »

endal ka Mozilla Firefox ja seelega ka ei lase lehele..loodetavasti varsti leht taas korras :?
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Ma vaatan, et mõned inimesed ikka käivad seal ka, aga mul näiteks on siiamaani keelumärk peal ja ei tahaks majandussurutise oludes oma kalli kompuutri ja enda paroolide-värkidega riskida 8) Et kuidas teistel arengud on? Kas on teistel ka endiselt nimetatud sait keelumärgiga või..?
Гив Ми Мани
ggdag
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ggdag »

Kuna ise nädala sees käin eemal koolis, siis sealses arvutis Mozilla Firefox peal ja eile ei lubanud minna...hetkel olen kodus ja ega ei julge minna..seega kaasfoorumalsed, kui asi korras ande siin ka valjusti teada :roll:
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Ise kogu sellel ajal, kui selle foorumi probleemidest on räägitud, seal käinud ja pole midagi. Koolis avalikest arvutitest ma ka sinna ei saa.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Faust kirjutas:Ise kogu sellel ajal, kui selle foorumi probleemidest on räägitud, seal käinud ja pole midagi.
Ma sain asjast nii aru, et ega su arvutiga pealtnäha ei pruugigi midagi juhtuda, aga ühel päeval võidakse kusagil Arhangelskis või Veneetsias sinu kontolt su "oma käega" pappi välja võtta või näiteks hakkad enda teadmata mitmeid paroole nõudvaid saite külastama. Kahtlane värk igatahes, parem on tõesti ettevaatlik olla.
Гив Ми Мани
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Võib-olla tõesti.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Ralli2ss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ralli2ss »

Käin iga päev mingi 7-8 korda sees ja jäängi käima. Siiamaani pole mitte mingit probleemi tekkinud, pangas käin haruharva ning paari parooliga ei saavutaks nad seal mitte midagi.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Ralli2ss kirjutas:Käin iga päev mingi 7-8 korda sees ja jäängi käima. Siiamaani pole mitte mingit probleemi tekkinud, pangas käin haruharva ning paari parooliga ei saavutaks nad seal mitte midagi.
Selge pilt, eks ütle ju vanasõnagi, et kes ei riski, see šampanjat ei joo :lol: Nagu eelpool asjatundjad mainisid hoiatab selle lehe eest Firefox kui turvalisem (võrreldes IE-ga näiteks), samuti loeb see, kui vinged viirusetõrjed ühel või teisel arvutil sees on. Ehk põhimõtteliselt sain ma nii aru, et kui näiteks sinu arvuti sellele saidile minnes alarmi ei anna, siis võib olla see (s.t. sinu arvuti) olla lihtsalt kehvasti turvatud. Ma saaksin ka seda saiti külastada, küll kõvasti ebamugavamalt "tänu" igale klikile järgnevale alarmile, aga ma siiski pigem ei tee seda. Sest muidugi ei pruugi see kuidagi mind kahjustada, ent keegi garanteeri ka, et just minu arvuti mingil hetkel spioonide ohvriks ei lange.
Гив Ми Мани
Närakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Närakas »

Nüüd on siis kogu Google otsing seda hoiatust täis - panin näiteks Delfi - ja sain absoluutselt kõigele mis selle alt välja otsis hoiatuse ohu kohta;

DELFISee lehekülg võib ohustada Sinu arvuti turvalisust.
DELFI - uudised reaalajas, kommentaarikeskus, tasuta e-mail, otsing, e-kauplused, e-kaart, mängud, sms, logod, helinad, reisid, naisteleht, autoleht, ...
www.delfi.ee/ - Sarnased lehed
DELFI > SpordiuudisedSee lehekülg võib ohustada Sinu arvuti turvalisust.
DELFI - Sport. Spordiuudised Eestist ja välismaalt. Spordistatistika.
www.delfi.ee/news/sport/ - Sarnased lehed
Rohkem tulemusi www.delfi.ee pealt »
Delfi otsingSee lehekülg võib ohustada Sinu arvuti turvalisust.
DELFI otsing. ... Internet, |, Firmad, |, Delfi, |, Telefonid, |, Kaart, |, Sisustus, |, Kuulutused, |, Kinnisvara, |, Auto ...
otsing.delfi.ee/ - Sarnased lehed
DELFI otsing - Eesti kaartSee lehekülg võib ohustada Sinu arvuti turvalisust
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Arutate siin juba nädala - kurat! Saidi adminn on ju siingi foorumis kasutaja ja paljud tunnevad inimest isiklikult, küsige siis kommentaari! Ja mida mees ette võtab olukorra parandamiseks ja andke ka teistele teada! Kuradi kuuuurijad :lol:
Kasutaja avatar
ivalo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivalo »

Rääkisin veermahti adminniga, kõik olevat parimas korras ja sisenege aga julgeste Exploreriga!
Omal mursilla ja taob punast seina ette, pole ise mingi arvutispets ja ei hakka mina sinna trügima.
Uudis, et keegi omale uie 200 liitrise tünni hankinud, võimalikke järelmõjusid üles ei kaalu.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Närakas kirjutas:Nüüd on siis kogu Google otsing seda hoiatust täis - panin näiteks Delfi - ja sain absoluutselt kõigele mis selle alt välja otsis hoiatuse ohu kohtat
Kuugel on tõesti ogaraks keerand, õnneks mul suur osa vajaminevaid saite bookmarkides, neinde puhul seda hoiatust ei jagata.
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Tulge mehed nelja jalaga maa peale tagasi :shock: ja tehke midagi mõistlikku:
1. Hankige korralik viirusetõrje.
2. Korrastage arvuti või programmi seadistused.
3. Laske Windowsil ennast täiendada ja paigaldage täiendused.
4. Harige ennast natuke.
5. Leidke patsiga poiss.

Ja lõppuks järgige vähemasti ühtegi soovitust.
Närakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Närakas »

T-62 kirjutas:Tulge mehed nelja jalaga maa peale tagasi :shock: ja tehke midagi mõistlikku:
1. Hankige korralik viirusetõrje.
2. Korrastage arvuti või programmi seadistused.
3. Laske Windowsil ennast täiendada ja paigaldage täiendused.
4. Harige ennast natuke.
5. Leidke patsiga poiss.

Ja lõppuks järgige vähemasti ühtegi soovitust.
No ega vist teemegi midagi mõistlikku - ei kolla seal, kus annab hoiatuse. Endal on arvuti pidevas järelvalves ja oleneb ühenduse kohast on teatud piirangud neti kasutamisega oluliselt suuremad kui tavakasutajatel.

Aga ehk peaks veel Allahi poole ka palvetama, näiteks tänased palveajad Eesti ajavööndis on Fair - 5.53; päiksetõus 8.17; Dhuhr 12,21; Asr 14.00; Maghrib 16.25 ja Isha 18.42 - kuigi hommikupalve on nüüdseks juba läbi :D
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

gnadenlose kirjutas:
Närakas kirjutas:Nüüd on siis kogu Google otsing seda hoiatust täis - panin näiteks Delfi - ja sain absoluutselt kõigele mis selle alt välja otsis hoiatuse ohu kohtat
Kuugel on tõesti ogaraks keerand, õnneks mul suur osa vajaminevaid saite bookmarkides, neinde puhul seda hoiatust ei jagata.
http://forte.delfi.ee/news/digi/article ... =wlastnews
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist