Mis wärk on...

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
MM
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MM »

Ma ei tea küll kes see pakkuja "peipsilane" on, kuid paistab, et raha tal on. Olen isegi temaga võidu mõnedel vanade fotode ja asulate vaadetega postkaartide oksonil pakkunud. Hinnad on liginenud tuhande kroonini ja üle selle. Õnneks olen ma õigel ajal lõpetanud ja kasutanud seda "save picture as" varianti.

Algul ma arvasin, et see "peipsilane" on müüja varikonto ja ta lihtsalt kruvib hinnad kõrgele, kuid natuke tema pakkumisi jälginud siis ma seda ei kahtlusta, sest mingit seost ma pildi müüja ja "peipsilase" vahel ei näinud.
Kasutaja avatar
Abramis
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Abramis »

Veel üks Peipsilase stiili näide:

http://www.osta.ee/6719118
http://www.oldschool.ee

"He also serves, who only stands and waits!"
The New Testament
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

njahh, minu mõistus mõitsmaks osta.ee süsteeme jääb hätta. Tundub, et ka soovitusindeksisse võib sissekandeid teha kasvõi iga sekundi tagant - http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... ser=110889 Saan aru, et hea soovitusindeks on hea aga selline ülespushimine jääb silma kui ebanormaalne tegevus.
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

kloss kirjutas: http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... ser=110889 Saan aru, et hea soovitusindeks on hea aga selline ülespushimine jääb silma kui ebanormaalne tegevus.
No mis pushimist seal nii väga ikka, mina küll midagi kunstlikku ei märganud :roll: Paistab, et peipsilane on lihtsalt äärmiselt tegus ja usaldusväärne ostja, sest ega ta neid hindeid ja kommentaare endale ise lao.
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Kui kolmandalt ja teiselt lehelt vaatama hakata, siis paari minutiga teisele anda 15 kiitvat kommentaari tähendam minu meelest kas mingit pettust või on tõesti müüja niiii hea olnud. Kiitus per tehing oleks fair play. Minu jaoks küsimus "mis värk on" püsib.
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

Osta.ees ongi kiitus per oksjon. Kui on korraga lisatud palju kiitusi siis võib arvata, et kasutaja võitis ühekorraga palju ühe müüja oksjoneid.

Olen isegi võitnud korraga ühe müüja mitu oksjonit ja vastavalt ka mitu kiitust saanud/andnud.
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

Lgp Kloss,

selleks, et osta.ee hingeelu hästi tundma õppida, tuleb seal osta ja müüa. Ka mul on palju kiitusi samade nimedega inimestelt, nad on lihtsalt palju ostnud. Kui süveneda viitsid, siis näed, et iga kiituse kohta käib alati konkreetne oksjon, mille number on ka kiituses kirjas. Sinna klikates saad ilusti järgi vaadata, mida ostja ostnud on.

:roll:
Aleks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Aleks »

Oksjonid ongi sellised - täna 1500.-, homme 1000.- ja ülehomme pole üldse vaja. Kõik sõltub sellest palju huvilisi ja mida kellegil parasjagu vaja on.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

arusaadav, et süsteemist aru saamiseks on kasulik süsteemis sees olla. Kuna mul aga eriti midagi müüa pole ja eriti ka ostutuhinat mitte, siis arvasin, et lihtsam on siin mitmete kogenud oksjonäride kaasabil süsteemist teadmisi saada :)
Kasutaja avatar
jaan59
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jaan59 »

Kas see on nüüd Kim-10 seal pildil??
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline