Mis wärk on...
Ma ei tea küll kes see pakkuja "peipsilane" on, kuid paistab, et raha tal on. Olen isegi temaga võidu mõnedel vanade fotode ja asulate vaadetega postkaartide oksonil pakkunud. Hinnad on liginenud tuhande kroonini ja üle selle. Õnneks olen ma õigel ajal lõpetanud ja kasutanud seda "save picture as" varianti.
Algul ma arvasin, et see "peipsilane" on müüja varikonto ja ta lihtsalt kruvib hinnad kõrgele, kuid natuke tema pakkumisi jälginud siis ma seda ei kahtlusta, sest mingit seost ma pildi müüja ja "peipsilase" vahel ei näinud.
Algul ma arvasin, et see "peipsilane" on müüja varikonto ja ta lihtsalt kruvib hinnad kõrgele, kuid natuke tema pakkumisi jälginud siis ma seda ei kahtlusta, sest mingit seost ma pildi müüja ja "peipsilase" vahel ei näinud.
njahh, minu mõistus mõitsmaks osta.ee süsteeme jääb hätta. Tundub, et ka soovitusindeksisse võib sissekandeid teha kasvõi iga sekundi tagant - http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... ser=110889 Saan aru, et hea soovitusindeks on hea aga selline ülespushimine jääb silma kui ebanormaalne tegevus.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
No mis pushimist seal nii väga ikka, mina küll midagi kunstlikku ei märganudkloss kirjutas: http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... ser=110889 Saan aru, et hea soovitusindeks on hea aga selline ülespushimine jääb silma kui ebanormaalne tegevus.

Гив Ми Мани
Lgp Kloss,
selleks, et osta.ee hingeelu hästi tundma õppida, tuleb seal osta ja müüa. Ka mul on palju kiitusi samade nimedega inimestelt, nad on lihtsalt palju ostnud. Kui süveneda viitsid, siis näed, et iga kiituse kohta käib alati konkreetne oksjon, mille number on ka kiituses kirjas. Sinna klikates saad ilusti järgi vaadata, mida ostja ostnud on.

selleks, et osta.ee hingeelu hästi tundma õppida, tuleb seal osta ja müüa. Ka mul on palju kiitusi samade nimedega inimestelt, nad on lihtsalt palju ostnud. Kui süveneda viitsid, siis näed, et iga kiituse kohta käib alati konkreetne oksjon, mille number on ka kiituses kirjas. Sinna klikates saad ilusti järgi vaadata, mida ostja ostnud on.

Oksjonid ongi sellised - täna 1500.-, homme 1000.- ja ülehomme pole üldse vaja. Kõik sõltub sellest palju huvilisi ja mida kellegil parasjagu vaja on.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline