koeranahkkalleb kirjutas:kes siis lambanahast vesti teeb

Kahjuks ei oskagi täpselt öelda, kes sellega tegeleb. Vesti jaoks piisab arvatavasti kahest nahast.mutionu kirjutas:Palju vesti jaoks nahku läheb? Kas ühest piisab?
Kui te enda jaoks veste-värke teete siis kas on võimalik teie kaudu vesti saada? Kui jah siis palju see maksma hakkaks?
Peab veel raha koguma, loodetavasti CZ 75 või Glock 17. Glock 17 olen ma ka lasketiirus proovinud, päris hää. CZ 75 meeldib mulle rohkem ergonoomika seisukohalt, kahjuks lasta pole saanud. Kui neid ei saa, siis on alternatiiviks mõne uunikumi soetamine - Tokarev TT33 või mõni kena FN 1910/1922gvardimatros kirjutas:mis püstolet loosi lähebUku kirjutas:Nahad on pargitud firmas nimega Kuuste Karusnahk OÜ. Parkimine on päris kallis lõbu, see on ka põhjuseks, miks tingimisruumi pole. Tegemist on niigi soodsa pakkumisega, kuna suveniiripoed küsivad naha eest isegi 700-900 krooni. Nii et aidake poisil isikliku püstoli jaoks raha kogudaGfreak kirjutas:Kus pargite? Või teete ise?![]()
See pole kahjuks minu teha. Pakkusin teile välja alternatiivi ning nagu Teie jutust aru sain, see sobis teile. 18. juulil saaksite nahad kätte, kui veel soovi on.kalleb kirjutas:antud müüjaga on ääretult raske kaubale saada ,tahtsin pakutavat kaupa saada läbi posti lunapakina aga müüja keeldus sest tal vanemad ei lubavat ( kardavad petta saada )
pakkus muidugi välja muid variante aga leian et müüja võiks ju potensiaalsele ostjale maksimaalselt vastu tulla
Kas Te tahate väita, et minu pakutavad nahad pole korralikud? Tulge parem kohale ning veenduge ise, ärge pakkuge huupi. Kui tegemist on suuremate kogustega, olen alati valmis ostjale vastu tulema ning soodsama pakkumise tegema. Ühe naha hind on tõesti 500 krooni, kuid kahe naha summa oleks 800 krooni. Parkimine pole odav lõbu, nii et ärge mõnitage mindB2 Spirit kirjutas:Mis te, mehed, näete vaeva. Igasugustel laatadel on ikka lambanahad 400EEKu tükk olnud, sellised ilusamad ja pikema karvaga veel kui siin pakutavad, erinevates värvides ja erineva karvastruktuuriga. Suvel-sügisel peaks neid laatu ikka suuremates linnades tulemas olema;)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline