M: pargitud lambanahad (uus partii 22.12.14)

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Kasutaja avatar
gvardimatros
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gvardimatros »

kalleb kirjutas:kes siis lambanahast vesti teeb
koeranahk 8)
Baltiiski merejalaväe brigaad - huvitavalt raisatud aeg DMB 90
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ktamm »

4 tk 1500.- siis?
Kasutaja avatar
Uku
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uku »

mutionu kirjutas:Palju vesti jaoks nahku läheb? Kas ühest piisab?
Kui te enda jaoks veste-värke teete siis kas on võimalik teie kaudu vesti saada? Kui jah siis palju see maksma hakkaks?
Kahjuks ei oskagi täpselt öelda, kes sellega tegeleb. Vesti jaoks piisab arvatavasti kahest nahast.
Külmavereliselt ja vapralt kaitseb eestlane oma kodumaad!
Kasutaja avatar
Uku
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uku »

gvardimatros kirjutas:
Uku kirjutas:
Gfreak kirjutas:Kus pargite? Või teete ise?
Nahad on pargitud firmas nimega Kuuste Karusnahk OÜ. Parkimine on päris kallis lõbu, see on ka põhjuseks, miks tingimisruumi pole. Tegemist on niigi soodsa pakkumisega, kuna suveniiripoed küsivad naha eest isegi 700-900 krooni. Nii et aidake poisil isikliku püstoli jaoks raha koguda :)
mis püstolet loosi läheb 8) :D
Peab veel raha koguma, loodetavasti CZ 75 või Glock 17. Glock 17 olen ma ka lasketiirus proovinud, päris hää. CZ 75 meeldib mulle rohkem ergonoomika seisukohalt, kahjuks lasta pole saanud. Kui neid ei saa, siis on alternatiiviks mõne uunikumi soetamine - Tokarev TT33 või mõni kena FN 1910/1922 8)
Kasutaja avatar
Uku
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uku »

katja kirjutas:4 tk 1500.- siis?
Saatsin PM'i.
Kasutaja avatar
gvardimatros
Liige
Kontakt:

ikkagi, mis lihast saab 8)
Kasutaja avatar
Uku
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uku »

gvardimatros kirjutas:ikkagi, mis lihast saab 8)
Liha pole kahjuks pakkuda.
Kasutaja avatar
gvardimatros
Liige
Kontakt:

Glock 17 ongi hää ja kindel, mõni väidab, et pole vaja sisse lastagi relvakest, nii täiuslik mehaanika 8)
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

antud müüjaga on ääretult raske kaubale saada ,tahtsin pakutavat kaupa saada läbi posti lunapakina aga müüja keeldus sest tal vanemad ei lubavat ( kardavad petta saada )

pakkus muidugi välja muid variante aga leian et müüja võiks ju potensiaalsele ostjale maksimaalselt vastu tulla
B2 Spirit
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas B2 Spirit »

Mis te, mehed, näete vaeva. Igasugustel laatadel on ikka lambanahad 400EEKu tükk olnud, sellised ilusamad ja pikema karvaga veel kui siin pakutavad, erinevates värvides ja erineva karvastruktuuriga. Suvel-sügisel peaks neid laatu ikka suuremates linnades tulemas olema;)
First Cavalry Sniper Regiment of Theatre Critics
Kasutaja avatar
Uku
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uku »

kalleb kirjutas:antud müüjaga on ääretult raske kaubale saada ,tahtsin pakutavat kaupa saada läbi posti lunapakina aga müüja keeldus sest tal vanemad ei lubavat ( kardavad petta saada )

pakkus muidugi välja muid variante aga leian et müüja võiks ju potensiaalsele ostjale maksimaalselt vastu tulla
See pole kahjuks minu teha. Pakkusin teile välja alternatiivi ning nagu Teie jutust aru sain, see sobis teile. 18. juulil saaksite nahad kätte, kui veel soovi on.
Viimati muutis Uku, 10 Juul, 2009 13:26, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Uku
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uku »

B2 Spirit kirjutas:Mis te, mehed, näete vaeva. Igasugustel laatadel on ikka lambanahad 400EEKu tükk olnud, sellised ilusamad ja pikema karvaga veel kui siin pakutavad, erinevates värvides ja erineva karvastruktuuriga. Suvel-sügisel peaks neid laatu ikka suuremates linnades tulemas olema;)
Kas Te tahate väita, et minu pakutavad nahad pole korralikud? Tulge parem kohale ning veenduge ise, ärge pakkuge huupi. Kui tegemist on suuremate kogustega, olen alati valmis ostjale vastu tulema ning soodsama pakkumise tegema. Ühe naha hind on tõesti 500 krooni, kuid kahe naha summa oleks 800 krooni. Parkimine pole odav lõbu, nii et ärge mõnitage mind 8)

Dorset'i villakirjeldus
"The fleece is very white, strong, close and free from dark fiber"

Kalleb, too link mille mulle saatsite. Ma olen neid pika karvaga nahku näinud küll. Parkimiseks võetakse üldjuhul pügamata villaga lammas. Tulemuseks on ilus ja ülipehme nahk, mis intensiivsel kasutamisel (istmekattena, vaiba aseainena) muutub tõeliselt rõvedaks, need on rohkem mõeldud lihtsalt vaatamiseks. Laatadel ei ole kõik mehed samuti päris ausad. Müüakse ka palju nö Poola nahka, mis on väga kahtlase päritoluga ning mille vastupidavus on küsimärgi all. Kuid see kõik on maitse asi, mis otstarbeks on nahka tarvis. Just sai üks kaasfoorumlane kätte 2 meilt tellitud nahka. Loodan, et õhtul avaldab ta siin teemas oma arvamust nende kohta.

Eesti Lambakasvatajate Seltsi andmetel on tegemist suurima tõuaretuskarjaga Eestis, nii et mingid soolapuhujad ega tühikargajad me pole. Kaup on aus, tulge ja veenduge kohapeal.

Parimat soovides,
Uku
rh
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas rh »

Eile õhtul leppisime kokku ja täna toodi mulle Tallinnasse kätte ära. Mina olen rahul.Kuna puudub eelnev kogemus antud kaubagrupiga,siis ei oska ka kritiseerida,arvan et sain hea kodumaise asja.Käia laatadel otsimas,kas saab odavamalt ei viitsi ja pole aega.Alati leiab kellegi kes ei jää rahule,mina see ei ole.
Aitähh kauba eest!
Kasutaja avatar
Uku
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uku »

Kasutajad EOD ning Lohetapja said täna nahad kätte. Nahku on veel saadaval, andke aga teada!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline