Hinnapäring: pannal
Võid oma küsimuse esitada ka wehrmachti foorumis - sääl rohkem selle ala spetsialiste koos.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Äh, mis see minu asi nüüd siin torkida, aga ei saa siiski vaiki olla.
Aga fakt on fakt, et vähemalt sakslased ei tea küll ühtegi saksa pannalt (on see siis politsei, tuletõrje või mis iganes) alates 20. sajandi algusest kuni ca. 1950-ni, missugune oleks valmistatud RAUDplekist ja mis sealjuures oleks granuleeritud pealispinnaga. Raudplekist stantsitud pandlad olid ikka ja alti vaid siledapinnalised. Isegi piiritu internet ei võimalda vastupidist leida.
Kuid sakslasi usaldan ma selles osas siiski palju enam, kui näiteks mingeid lombitaguseid "spetsialiste".
Aga see on igaühe oma voli, lugeda originaaliks või mitte.

Aga fakt on fakt, et vähemalt sakslased ei tea küll ühtegi saksa pannalt (on see siis politsei, tuletõrje või mis iganes) alates 20. sajandi algusest kuni ca. 1950-ni, missugune oleks valmistatud RAUDplekist ja mis sealjuures oleks granuleeritud pealispinnaga. Raudplekist stantsitud pandlad olid ikka ja alti vaid siledapinnalised. Isegi piiritu internet ei võimalda vastupidist leida.

Kuid sakslasi usaldan ma selles osas siiski palju enam, kui näiteks mingeid lombitaguseid "spetsialiste".
Aga see on igaühe oma voli, lugeda originaaliks või mitte.

Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Nii nagu Ivalo, sooviks ka mina näha mõnda rauast ja siledapinnalist pol. pannalt. Ehk annad meile vähemalt mõne lingi?hillart kirjutas:Raudplekist stantsitud pandlad olid ikka ja alti vaid siledapinnalised. Isegi piiritu internet ei võimalda vastupidist leida.

PS. Ja granuleerimisega ei ole siin teps mitte tegemist. Pigem võib rääkida kohrutamisest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline