Äge Messershmitt.. meeldib mulle K mudel. Aga riivab värvide ülemineku koht,(ülemine kamo ja helesinine) liiiiga sujuv.Kas tegid trenni?:) Peris korralik töö muidu!
Lugupidamisega
kuna hoidsin seda paar päeva tagasi käes siis võin öelda et kamo värvid ei ole siin fotol nii hästi eristuvad. RLM 81 ja 82 on fotol väga sarnased kuigi käes hoides on erinevus ikka olemas (pruunikas roheline ja tumeroheline). Tiibade pealt saab veel aru aga kere pealt ei näe erinevust üldse. Ma oleks ehk proovinid 1/48 kerele rohkem laike teha. Harjutan hetkel 1/72 peal seda laikude värki. Ikka väga peent joonistamist on vaja aerograafi poolt.
Mind häirib kokpiti kuppel veidike aga muus osas pole viga. Kui saaks oma silmaga näha, siis on pilt selgem, foto moonutab tõesti. Ja tunnuse järgi lennukil on see III grupi masin mitte IV.
Kusjuures ma tõesti harjutasin värvimist. Tõmbasin 109 K raamatu. Ei leidnud mina üldse et oleks IV olemas olnud selle mudeli jaoks. Ehk siis Revelli mööda panek. Mina ise jään rahule. Pahtlit vähe.
Harjutamine teeb mudelistiks.. on minu ehitamise moto
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.