Kusjuures ma pole sealt pasteedi seest veel mandleid suutnud tuvastada, aga päris hea oli ta küll.viies kirjutas:Hakklihakaste kartulitega...Osad seisavad mul hetkel külmkapis,säilivusaasta kestab 2013.Aga kas ma leian selle paari aasta jooksul jõudu seda uuesti süüa,kahtlen...Maitseelamus null...Küsisin endalt seda süües,et kas mul pole kõht tühi või tegemist on erilise saastaga.Täielik hitt on selles toidupakis muidugi maksapasteet MANDLITEGA
Mõttekam oleks anda see 160.-eeku igale inimesele kätte ja las igaüks ostab ise endale midagi normaalsemat.
M:KUSTUTADA
Täitsa nõus, et Eesti tootjatelt tuleb tänapäeval väga erinevaid ja head kraami, mis on kohati odavam ja KINDLASTI tervislikum! Meil on olemas FELIX (pean silmas Eesti mitte aga Saksa nagu antud paljud todidu), SALVEST jne...Valikut on palju, siinkohal aga tekibki küsimus,et mille pärast on valitud mingid välismaised tootjad ja veel sellise raha eest?
Käies ise poes ringi ja hindu ja kaupu vaadates tundub küll, et kui sõduri 24H pakk maksab 165.- siis saaks mõni mees terve perega selle eest jõululauagi!
Käies ise poes ringi ja hindu ja kaupu vaadates tundub küll, et kui sõduri 24H pakk maksab 165.- siis saaks mõni mees terve perega selle eest jõululauagi!
To Oliver,
meil on õnneks see aeg möödas, kus sellist jama pidin sööma ja meil konkreetsel juhul oli tegu lihtsalt mingite ülejäänud pakkidega, mida oli vaja hävitada, ajateenistuse lõpul olid nt. leivakesed üldse valheid täppe täis ja kui olime jõudnud juba piisavalt nahka pista,siis öeldi,et klge ärge neid sööge, need vanaks läinud
Huvitav meenutada lihtsalt. Kuperjanovis pandi kuivtoidupakid õnneks ise kokku ja seal olid ka normaalsed asjad pakis, samas oli muidugi asjadega, mis ei säili väga, oligi mõeldud kiireks kasutamiseks.
Selle asja kohta peaksid küsima ikka inimesed, kes sellega seotud. Kuna meil see asi möödas, siis ei ole enam ka viitsimist sellega nö. tegeleda.
Aga mine Sa tea, ehk võtakski teema üles
meil on õnneks see aeg möödas, kus sellist jama pidin sööma ja meil konkreetsel juhul oli tegu lihtsalt mingite ülejäänud pakkidega, mida oli vaja hävitada, ajateenistuse lõpul olid nt. leivakesed üldse valheid täppe täis ja kui olime jõudnud juba piisavalt nahka pista,siis öeldi,et klge ärge neid sööge, need vanaks läinud
Huvitav meenutada lihtsalt. Kuperjanovis pandi kuivtoidupakid õnneks ise kokku ja seal olid ka normaalsed asjad pakis, samas oli muidugi asjadega, mis ei säili väga, oligi mõeldud kiireks kasutamiseks.
Selle asja kohta peaksid küsima ikka inimesed, kes sellega seotud. Kuna meil see asi möödas, siis ei ole enam ka viitsimist sellega nö. tegeleda.
Aga mine Sa tea, ehk võtakski teema üles
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist