Kas need KV sõidukid on üldse kindlustatud ? Ma olen töö käigus üksjagu kallist materjali p-e keeranud
Kes veel ei tea, siis KV autode liikluskindlustamist seadus ei nõua ning need 80ndate veokid on reeglina kindlustamata. Mina pole ühtegi poliisi näinud.
Üllatavalt tihti autojuhid seda ei tea, õigemini eeldavad, et "keegi" on selle korda ajanud. Tegelikult on sõdurist juhi vastutus kaunis krõbe.
Liikluskindlustus on vastutuskindlustus, seega tasub kaks korda mõelda, kui linnavahel vahed väikseks lähevad või parem jalg rahutuks muutub - suusatage mõnele 100 tuhande eurosele autole pagasnikusse ja voilaa, kui auto hüvitanud selts hagema asub
Liikluskindlustus muidugi antud juhul (ise sõitsid puusse) ka ei päästaks.
80ndate veokeid kaskokindlustusega pole kuidagi otstarbekas kindlustada (räiged kindlustusmaksed on juba 15a vana sõiduautoga).
Eks peastaap sa ka ise aru, et kui igat avarii teinud reameest 100%-ga peedistada, lõpeb see peagi sellega, et autojuhiks keegi ei taha.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.