"A strong leader, not a bunker coward."
The pre-election campaign has already started in Belgorod. Presidential ambitions are actively demonstrated by the criminal terrorist Prigozhin.
https://twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/sta ... 5367464982
Seal seePrigožin on hakanud siis presidendiks kandideerima?
on IMHO väga märgiline.Сильный лидер, а не бункерный трус
Ei pruugi olla koka initsiatiiv Belgorodis, kus toimuvad veidrad asjad. Aga töötab mitutpidi: Putlerit alandav, ka koka eksistentsi ohtu seadev, aga ka võimalik, et jõujoonte muutumist näitav. Igal juhul venelasi lõhestav.
Välistada ei saa ka UKR sõjaväeluure operatsiooni, et mõjutada ja kiirendada orkistanis toimuvaid protsesse. Selge, et Prigožin on väga laial rindel hakanud ütlema xuilo ja riigi juhtkonna kohta arvamusi, mis tavalistele poleks kunagi võimalikud. Seljatagune peab olema mingi grupeeringu osas kindel/kindlam. Pakuks ka, et Zolotov on üks võtmefiguure. Samas peab siis ka teada olema xuilo tervislik seis.
Ei tuvastanud. Ta ütles, et ei usu ametlikku vastust ja talle jääb mulje valitsuse osalemisest.Rain217 kirjutas: ↑21 Veebr, 2024 16:15 Varro uuris asja ja tuvastas, et selle nurjatuse taga on tegelikult valitsus. Tänasest Riigikogu infotunnist:
"Minu jaoks, ma ütlen ausalt, on täiesti ebausutav ka see ametlik selgitus, mis on antud, et kaks noort sõltumatut kunstnikku lihtsalt tegid sellise ilusa kampaania, millega räägitakse, kui oluline on rahu ja ja nii edasi. Mulle jääb selline mulje, et pigem on tegemist sellise strat[eegilise] komm[unikatsiooni] projektiga, mis teenib valitsuse enda huve: kasvatada oma populaarsust, mobiliseerida rahvast valitsuse selja taha. Teatavasti valitsuse populaarsus on praegusel hetkel väga madal – 37% ainult – ja hirm on kokku liitev faktor, mobiliseerib alati inimesi valitsuse selja taha."
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline