Tänan selgituste eest.
See lindipesa kaalub üle kilo, kõik hoovad hakkasid pärast õlitamist liikuma. Kui on keegi huviline, annan 50 krooniga (pronksi hinnaga) ära.
Uitaja kirjutas:Tänan selgituste eest.
Kui on keegi huviline, annan 50 krooniga (pronksi hinnaga) ära.
Jälle üks näide tühjade sõnade tegemisest.
PS. Ise ei ole huviline.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
No ma arvasin, et kellel seda juppi ikka vaja on, aga kui tuli 4 tahtjat siis miks ma peaksin kedagi eelistama ja veel enda kahjuks.
Lihtne põhjus- sest sa lubasid.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Asju on üks, tahtjaid neli. Kas ma oleksin pidanud selle neljaks saagima või kolm metsast juurde otsima. Ostas on see jupp, nagu lubatud 50 krooniga praegu saadaval
Uitaja kirjutas:Asju on üks, tahtjaid neli. Kas ma oleksin pidanud selle neljaks saagima või kolm metsast juurde otsima. Ostas on see jupp, nagu lubatud 50 krooniga praegu saadaval
Ainult üks sai olla esimene.
Üldiselt pole minu probleem, eks eetikat annab väänata ja käänata.
meesmetsast kirjutas:Raudrist, pigem ta nagu ei lubanud.
Lubadus on: Ma luban selle 50 krooniga maha müüa...
Minu teada ta ütles midagi muud
Teen mõned näod selle peale, muud ei ole mõtet.