9mm püstol - millist valida?
Re: Relvapoed+9mm püstoli valik
Soovitan kontakteeruda siinse kasutajaga tonu adrik (TLK) , saad head nõu ja kui klapib siis ka sobiva "tulenuia" Iseenesest huvitav oleks, kui saaks hiljem lugeda, mis ja miks valituks osutus...
Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja
Treimani muuseumimaja

Peale Google otsingu oleksid võinud kasutada ka militaar.neti otsingut, siin selliseid "soovitage head püstolit" stiilis teemasid piisavalt, ilma et oleks vaja kohe uus tekitada. Pmst pole enam midagi seletada, otsi mõni teema üles ja loe terviseks.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Larry kirjutas:Peale Google otsingu oleksid võinud kasutada ka militaar.neti otsingut, siin selliseid "soovitage head püstolit" stiilis teemasid piisavalt, ilma et oleks vaja kohe uus tekitada. Pmst pole enam midagi seletada, otsi mõni teema üles ja loe terviseks.

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
GLOCK
Mainimata veel vist ka ipscstore.eu männikul.

Mainimata veel vist ka ipscstore.eu männikul.
Oleneb, mida relvaga tegema hakkad. Ise ostsin kunagi CZ Shadow, olen sellega omajagu ipsi lasknud aga kuna suuremad püssid teevad rohkem pauku, siis püstolilaskmine enam verd keema ei aja ning eelistaksin Glock 19-t. Võimalik kaasas vedada, CZ selle jaoks liiga suur ja kannatab sporti kah teha.
Kodanik Larry võiks panna sama asja otsingusse ja vaadata kui palju kasulikke teemasid selle foorumi otsing annab. Teistele tänud vastamast.
Olemas on ka selline koht nagu Citysec, Tallinnas. Valik väike aga endale meeldis see koht.
Lõin otsingusse "püstol" ja tuli selline teema: http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... %C3%BCstolKodanik Larry võiks panna sama asja otsingusse ja vaadata kui palju kasulikke teemasid selle foorumi otsing annab.
Lõin otsingusse "milline+püstol" ja tuli selline teema: http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... %C3%BCstol
Vali otsingu alamfoorumiks "Relvad" ja võid lisaks juba minu poolt kasutatutele ka muid kasulikke sõnu otsingusse lüüa, teemasid ilmub rohkem, kui vaid need kaks minu osutatut.
1. Tee endale selgeks milleks sul seda relva vaja on.
2. Tee endale selgeks kui palju oled nõus raha selleks kulutama.
Kahe eelmise küsimuse vastuse põhjalt peaks selguma millist relva vajad ja millises hinnaklassis need on.
Siis käi läbi poed: Jahipaun, Matkatarbed, Citysec, TLK, Gladius, ipscstore.eu, baltic fox, Schotter ja hoia neid relvi käes mis sulle huvi pakuvad. Vaata läbi ka netiallikad (osta.ee, kuldne börs, soov, jahimeeste foorum jne). Saad teada mis hindadega kasutatud relvi liigub.
Mine tiiru ja lase sind huvitavate relvadega. Kõige parem kui saaksid kõiki huvipakkuvaid korraga proovida. TLK, Tondi tiir jne on kohad kus on laenutamiseks lai valik.
Vaata ka lisavarustuse hindu. Palju maksab lisasalv või kabuur. Eksootidele ja vanadele mudelitele ei pruugi täna enam lisavarustust saada olla. Varuosade pärast ei tasu üldjuhul põdeda, sest kui sa aktiivselt laskespordiga ei tegele, siis relv kestab kauem kui selle kasutaja.
2. Tee endale selgeks kui palju oled nõus raha selleks kulutama.
Kahe eelmise küsimuse vastuse põhjalt peaks selguma millist relva vajad ja millises hinnaklassis need on.
Siis käi läbi poed: Jahipaun, Matkatarbed, Citysec, TLK, Gladius, ipscstore.eu, baltic fox, Schotter ja hoia neid relvi käes mis sulle huvi pakuvad. Vaata läbi ka netiallikad (osta.ee, kuldne börs, soov, jahimeeste foorum jne). Saad teada mis hindadega kasutatud relvi liigub.
Mine tiiru ja lase sind huvitavate relvadega. Kõige parem kui saaksid kõiki huvipakkuvaid korraga proovida. TLK, Tondi tiir jne on kohad kus on laenutamiseks lai valik.
Vaata ka lisavarustuse hindu. Palju maksab lisasalv või kabuur. Eksootidele ja vanadele mudelitele ei pruugi täna enam lisavarustust saada olla. Varuosade pärast ei tasu üldjuhul põdeda, sest kui sa aktiivselt laskespordiga ei tegele, siis relv kestab kauem kui selle kasutaja.
Glock 19 või 17 on ses mõttes üks paremaid järelturu toega, hinnad ei ole krõbedad (nii relv kui salved), igasugust kraami on saada - kabuurid, salvetaskud ja muud lisad. Kasvõi raam G17 jaoks, et sellest karabiin tekitada.
Ka oleks Glock 19 esimeseks valikuks. Lisaks veel soovitaks proovida CZ 75-te(hulgaliselt erinevaid mudeleid) ja HK VP9-t. Miks mitte ka Walther ja SigSauer. Aga küsimus ongi, milleks relv on. Kas võistlustel käimiseks. varjatud kandmiseks või teenistusrelvaks? Kas eeldad relvast seda, et sul on võimalikult palju moona salve võimalik panna jne.. Seda aga varjatult väga ei kanna, kui selleks vajadus on. Mida vähem, seda kergem ja väiksem relv on(compact versioonid). Eelistada tasub sellist mudelit, mis oleks sertifitseeritud ka suurema laenguga +P+ tugevdatud moona laskmiseks... Seda juhuks, kui satub kätte moona, mis sellise tähistusega on. KV kasutuses olevate USP kohta seda päris õelda ei saa. Õige pildi saab ette lasketiirudes erinevatest mudelitest lastes, sest relv on personaalne valik ja sellega peab saama tulevikus hästi läbi.
Rahakoti pihta ta kindlasti hakkab. Arvestada võiks relva ostmise juures sellele sobiva adapteri võimekust .22LR moona laskmise osas. Saaksid rahakotile mitte väga kurjaks ja oleks universaalsem.
Rahakoti pihta ta kindlasti hakkab. Arvestada võiks relva ostmise juures sellele sobiva adapteri võimekust .22LR moona laskmise osas. Saaksid rahakotile mitte väga kurjaks ja oleks universaalsem.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
OK, OK peace. Ma otsisin rohkem sõna relvapood ja siis ei tulnud erilist valikut. Samas olen ma siit juba piisavalt ideid saanud, et neid läbi vaadata.Larry kirjutas:Lõin otsingusse "püstol" ja tuli selline teema: http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... %C3%BCstolKodanik Larry võiks panna sama asja otsingusse ja vaadata kui palju kasulikke teemasid selle foorumi otsing annab.
Lõin otsingusse "milline+püstol" ja tuli selline teema: http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... %C3%BCstol
Vali otsingu alamfoorumiks "Relvad" ja võid lisaks juba minu poolt kasutatutele ka muid kasulikke sõnu otsingusse lüüa, teemasid ilmub rohkem, kui vaid need kaks minu osutatut.
Püstolit otsin esialgu sellist "universaalset". Nii enesekaitse, kui ka vahest tiirus laskmiseks. Loomulikult on ka hind tähtis. Võimalik et juutide "desert eagle" oleks mulle parim, aga hind kindlasti mitte. Esimesena vaatan üle Sig Saueri SP 2*** ( täpset mudelit ei mäleta). Tutvustus oli hea, tekitas huvi. Hind oli ka OK. Loomulikult peab relva käes hoidma ja proovima kuidas istub. Seniks aga kõigile head vana aasta lõppu ja turvalist uut aastat!
Ise olen balticfoxi klient ja ei kurda valiku,teeninduse ega hindade koha pealt.
Universaalse variandina siis kas tõesti Sig Sauer P229 või Glock 19.
Kui kaasas ei hakka kandma, siis näiteks CZ75, nagu siin ka eelnevalt mainitud.
Glocki aftermarket tõesti hea + palju salved sobituvad omavahel(N: ostad lihtsalt suurema(17 v 15+2) salve oma 19le.
Universaalse variandina siis kas tõesti Sig Sauer P229 või Glock 19.
Kui kaasas ei hakka kandma, siis näiteks CZ75, nagu siin ka eelnevalt mainitud.
Glocki aftermarket tõesti hea + palju salved sobituvad omavahel(N: ostad lihtsalt suurema(17 v 15+2) salve oma 19le.
Glock on oma hinna kohta kvaliteetne ja asjalik, maotu välimusega, sobib kaasa tassimiseks. Tiirus kui vähe lõdvemalt hoida andis söötmishäire e. kelk ei liigu piisavalt tagasi ja padrun jääb poolel teel padrunipessa viltu, minu kui võhiku mulje on et sobib kindla käega kodanikule. Võibolla konkreetse relva omapära, aga on varem ka kuulda olnud ja kui peaks juhtuma et tõesti pead enesekaitseks pauku tegema siis ei pruugi olla võimalust kindlaks ja selgeks lasketiiru hoiakuks. Mulle meeldib CZ kolakas rohkem, mugav, aint keegi ei müü teda enam ertiti. Matkatarbed kes justkui maaletooja on, pole suutnud umbes eelmise aasta juulist midagi maale tuua.
Lihtsalt huvi pärast, mis moona kasutasid?
Pmst võib sellist asja iga püstoliga ette tulla. Proovisin ka kunagi tiirus seda esile kutsuda aga ei õnnestunud, julgus sai osta ja mõistus tuli pähe tagasi, raud suunas tublisti sihtmärgi alast välja.
Pmst võib sellist asja iga püstoliga ette tulla. Proovisin ka kunagi tiirus seda esile kutsuda aga ei õnnestunud, julgus sai osta ja mõistus tuli pähe tagasi, raud suunas tublisti sihtmärgi alast välja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: alfa hotel ja 1 külaline