Kokkusaamised
-
- Liige
- Kontakt:
Kokkusaamised toimuvad tõesti iga kuu esimesel kolmapäeval.Koht lepitakse enne kokkusaamist foorumis kokku.Lutcianole ütlen,et võta seda esimest kohalkäimist kui demo varianti,mille saad tasuta.
Samas suutsime me kohe aasta alguses rõõmustada Kullo poodi korraliku käibega.Ilusat jätku soovime Reinule ja Siirile.

Arvamused,ettepanekud,kriitika.Kõik on teretulnud.Ka uutelt liikmetelt.

Aitäh kõigile osalejatele.
Tom
Samas suutsime me kohe aasta alguses rõõmustada Kullo poodi korraliku käibega.Ilusat jätku soovime Reinule ja Siirile.

Arvamused,ettepanekud,kriitika.Kõik on teretulnud.Ka uutelt liikmetelt.

Aitäh kõigile osalejatele.
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Väga väärt demo igatahes. Tänud siis selle korra eest.Tsiknat kirjutas:Lutcianole ütlen,et võta seda esimest kohalkäimist kui demo varianti,mille saad tasuta.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
No igati vägev õhtupoolik! Ning eelnevalt sai tõesti Kullo poes iseennast kiusamas käidud - ja nii see läks - uus auk rahakotis nagu naksti...., kohe kardan juba
Aga kokkusaamine oli mõnus - piltidel ei ole kõiki näha, tegelikult olime kümnekesi - kuid nagu alati liigub kell just sellistel õhtutel hirmkiiresti, igatahes meeldiv sarnase "kiiksuga" tüüpide seltskond oli koos.
Urmas.

Aga kokkusaamine oli mõnus - piltidel ei ole kõiki näha, tegelikult olime kümnekesi - kuid nagu alati liigub kell just sellistel õhtutel hirmkiiresti, igatahes meeldiv sarnase "kiiksuga" tüüpide seltskond oli koos.
Urmas.
-
- Liige
- Kontakt:
Mina istun seal, aga karbid on lihtsalt virnas ja Rein seebitab neid mulle agaralt..
Kõik see oli tühi töö - vaatasin nad kenasti üle - Dicker Max - i olin endale juba ammu soetanud (kahjuks mingis meeltesegaduse hoos Trumpi oma
) ja seejärel otsis ta mulle riiulist Porshe Tiigri... siis oli kõik - rahakott üritas küll meeleheitliku niutsatuse saatel peitu pugeda, kuid asjata...

-
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Mina olen ka tulija. Poodi kah asja.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Tuleks kaeks ka kuidas kõigil läheb. Mul siin viimased korrad vahele jäänud.
Venitasin pilditegemise asja ka selga hommikul. Ehk väike fotoreportaaž saab ka asjast olema.
Terv,
Krahv
Venitasin pilditegemise asja ka selga hommikul. Ehk väike fotoreportaaž saab ka asjast olema.
Terv,
Krahv
Don`t be afraid of your model, it is you who is holding the knife. There is a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist