Vene-Ukraina sõda: Ukraina kaotused

Kõik käimasolevast sõjast
Vasta
olavsu1
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda: Ukraina kaotused

Postitus Postitas olavsu1 »

ma saan aru et inimesed pole näind neid asju ei lähedalt ega kaugelt. pildid ja videod on reeglina petlikud.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

olavsu1 kirjutas: 21 Apr, 2024 21:15 ma saan aru et inimesed pole näind neid asju ei lähedalt ega kaugelt. pildid ja videod on reeglina petlikud.
Ja lisaks nad ka ei loe materjale, või ei saa kirjutatust aru. Just nende samade asjade kohta, millede kohta nad arvamust tahavad avaldada.

(... ja siis ma jälle mõtlen endamisi, et on mul siis üldse mõtet kirjutada...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Peeter kirjutas: 21 Apr, 2024 21:19ja siis ma jälle mõtlen endamisi, et on mul siis üldse mõtet kirjutada
On.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Rahvast harida on ikka mõtet ja ei tasu liiga kergesti heituda. Papa Jannsen ka haris maarahvast ja täna meenutatakse tänuga.
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Peeter kirjutas: 21 Apr, 2024 21:19
olavsu1 kirjutas: 21 Apr, 2024 21:15 ma saan aru et inimesed pole näind neid asju ei lähedalt ega kaugelt. pildid ja videod on reeglina petlikud.
Ja lisaks nad ka ei loe materjale, või ei saa kirjutatust aru. Just nende samade asjade kohta, millede kohta nad arvamust tahavad avaldada.

(... ja siis ma jälle mõtlen endamisi, et on mul siis üldse mõtet kirjutada...
Ikka on mõtet! Lihtsalt mõnedele jõuab raskemalt kohale. :? Sa peaksid ju vene kroonust mäletama üht väärt kõnekäändu: «не мытьем, так катаньем»! :D Täieliku profaanina pean lõuad ja loen edasi, kui Švejki mõttetera parafraseerida. :mrgreen:
eestlane356
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas eestlane356 »

Läheb OT'ks aga ma arvan, et eeldada, et iga foorumlane on kõikide foorumis olevate teemade ja postitustega kursis, on natuke palju.

Viidake siis vastavatele teemaldele ja postidele, kus asjakohast infot on juba eelnevalt arutatud.
Kasutaja avatar
MadMan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MadMan »

5 katkist MaxxPro MRAPi seisavad kusagil tee peal. Mingi vanem video vist.
https://twitter.com/Alex_Oloyede2/statu ... 5870689469
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
Kirs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kirs »

MadMan kirjutas: 24 Apr, 2024 8:41 5 katkist MaxxPro MRAPi seisavad kusagil tee peal. Mingi vanem video vist.
Vana jah. Dambiev -i telegrammikanalisse ilmus see video juulis 2023.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

eestlane356 kirjutas: 23 Apr, 2024 20:45 Läheb OT'ks aga ma arvan, et eeldada, et iga foorumlane on kõikide foorumis olevate teemade ja postitustega kursis, on natuke palju.

Viidake siis vastavatele teemaldele ja postidele, kus asjakohast infot on juba eelnevalt arutatud.
Lähebki OT-ks. Aga ega ei peagi midagi lugema, või asju teadma, piisab täiesti ju ka arvamiste paugutamisest. (Andmata endale aru, et üks asi on "teadmine", teine asi on "arvamine". "Arvamine" on olemuselt oletuslik ja ei põhine teadmistel ja ei pruugi olla tõene.)
.... Ainult, et.... arvamiste lahmimise juures peab arvaja arvestama, et asjadega teadmiste tasandil kursis olija sellise arvaja ka paika paneb. Eriti lolliks läinud arvamusaretustele pannakse ka verbaalselt kümpi ära, kui muidu diletantlust enam pidama ei saa.

viewtopic.php?p=839955#p839955 ja siit minu enda postitusest tsitaate:
Ma mõtlesin, et oma postitustega ÕT-alase teadlikkuse tõstmisel olen saavutanud tulemuse, et foorumis enam selliseid tehnilise alusteadmisteta kilde ei rebita. Et olengi suutnud foorumi tehnilist teadlikkust oluliselt tõsta ja aidata sellega kaasa foorumi tõsiseltvõetavuse parendamisele.
Nüüd täna neid siinses teemas viewtopic.php?t=49656&start=6015 postitusi lugedes tundub, et inimesed kas pole üldsegi lugenud, või siis pole loetud asjadest aru saanud.
Või ilguvad lihtsalt niisama.

Kas on mul mõtet jälle üks pikk-pikk tehnilise ülesehituse kirjeldus teha? Või on juba küllalt? Ja keegi ei viitsi lugedagi, rääkimata kaasamõtlemisest. Nagu nendest postitustest näha on....
Ütlen veelkord, et tahan lihtsalt tehniliselt harida lugejaid, aga ma kindlasti ei taha olla siin nn mingi (uue põlvkonna) seltskonna jaoks kõige lihtsustades selgeks ja arusaadavaks nämmutajaks.

Kui on soovi, siis head lugemist: viewtopic.php?t=17824 Olen aastate jooksul ÕT kohta "ma-ei-tea-isegi-mitmeidkümneid" postitusi teinud ja ei-tea-mitmeid lehekülgi ÕT-teemas sisuga täitnud. Nii ÕT ülesehituse, kasutuskorra, tehniliste nüansside jmt, kui ka omaenda teadmiste ja kogemuste aluste kohta selgitusi jaganud.

Aga kui soovi lugeda ja kaasa mõelda ei ole, siis piisab täiesti ka "arvamisest".

Ma jällegi ütlen, et ma ei viitsi enam nende "arvajatega" maid ja metsi jagada.....
CAA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas CAA »

Arvamine on teadmiste kõige madalam tase. Nii on, mis parata
an2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas an2 »

https://news.rambler.ru/army/52658540-u ... a-mars-ii/

Verelased väidavaad, et hävitasid MARS II laskeseadme. Tituleerivad seda kõige ohtlikumaks ukrainlaste relvaks.
Küsimus suurele ringile, kas USA on neid üldse Ukrainasse saatnud?
Kasutaja avatar
MadMan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MadMan »

an2 kirjutas: 24 Apr, 2024 14:57 https://news.rambler.ru/army/52658540-u ... a-mars-ii/

Verelased väidavaad, et hävitasid MARS II laskeseadme. Tituleerivad seda kõige ohtlikumaks ukrainlaste relvaks.
Siin videos mingid sarnased vuravad ringi:
https://twitter.com/ManiatiGeorge/statu ... 2015304040
USA M270A1 on sama mis Saksa MARS II - viimane ei lase kobarmoona.
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

MadMan kirjutas: 24 Apr, 2024 15:10 ...
USA M270A1 on sama mis Saksa MARS II - viimane ei lase kobarmoona.
Eh ... ?

Kobarmoon on üldjuhul kõige lollim M270 tüüpi moon üldse. Pole mingit põhjust, miks MARS II ei suudaks seda lasta. Lihtsalt sakslased ei kasuta kobarmoona.
Tomorrow
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tomorrow »

an2 kirjutas: 24 Apr, 2024 14:57 https://news.rambler.ru/army/52658540-u ... a-mars-ii/

.ru domeene põhimõtteliselt ei külasta. On sellele mingit lääne linki anda? X oleks parim. Telegram on lauarvutis jama. Facebook on mul enda poolt blokitud.
KuupJuur
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas KuupJuur »

Tomorrow kirjutas: 24 Apr, 2024 20:26

.ru domeene põhimõtteliselt ei külasta. On sellele mingit lääne linki anda? X oleks parim. Telegram on lauarvutis jama. Facebook on mul enda poolt blokitud.
https://x.com/warvehicle/status/1782880 ... Xo3PVXTNFg

Video kvaliteet on selline et sealt tegelikult aru ei saa mis asi katki tehti
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: TALUPOEG TALUJA ja 9 külalist