Viktoriin
Re: Viktoriin
Ei ole
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Ehk ritsiin.
MIllegipärast meenub tsüaniid, mida ei suudeta pärast tuvastada. Mingisuguses Pikris oli üks jube äge lugu kunagi ka selle kohta, viskijoomine ja tsüaniid võtmesõnadeks.
professional retard
Õige vastu!
Avastas Pärnu arst Peter Hermann Stillmark. Sellega tapeti ka Londonis näiteks Bulgaaria dissident Georgi Markov, kus teda
torkas tundmatu mees vihmavarjuga jalga. Ritsiin on äärmiselt mürgine valk, mis peitub riitsinuse seemnetes.
2–6 seemne söömine on täiskasvanule surmav, väikelapsele piisab ühest-kahest, kaks korda mürgisem kui kobramürk.
Aga hea akf, anna tulla !
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Pagan, pidin ma õigesti arvama.
Olgu siis teeme kiire ringi, vähemalt selle põhjal mis ma olen leidnud ei ole just palju koeri Antarktikas inimesteta ellu jäänud. Mis on nende koerte nimed kes selle saavutusega hakkama said?
Olgu siis teeme kiire ringi, vähemalt selle põhjal mis ma olen leidnud ei ole just palju koeri Antarktikas inimesteta ellu jäänud. Mis on nende koerte nimed kes selle saavutusega hakkama said?
Küsimusele peast vastamine on keeruline ja seda vist ei eeldatud, aga Google annab kohe vastuse https://en.wikipedia.org/wiki/Taro_and_Jiro
No kellele keeruline, kellele lihtne. Igaljuhul on küsimisõigus cromanile üle antud.
Päevakajaline - esimene avaliku korra hoidmisega tegelenud mitteformaalne üksus?
Kuskohas, mis ajal?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Tänase päevaga seonduvalt
Kodukaitse?
Koostöös Churchilliga:
Inimene komistab aegajalt tõe otsa aga ajab ennast jälle püsti ning rühib edasi lolluse lipu all.
Inimene komistab aegajalt tõe otsa aga ajab ennast jälle püsti ning rühib edasi lolluse lipu all.
Ei olnud Kodukaitse, aga üsna lähedal.
Kulter? 

Peaaegu, aga tegutses enne Kulterit, seega...?
Kodukaitse - Höövli punt?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline