No aga kui mõnele mehele lihtsalt ei istu see "heaoluühiskond" ja tahaks möllu, actionit ja adrenaliini.
Siis pole ime et rahuajal tekivad probleemid. Ning ogar-agarus saab oma õige väljundi alles hirmsas kriisiolukorras.
Kui eeldada et iga vabatahtlik abistaja peab olema täiesti perfektne inimene, siis jääb abi andmata. Või siis, tekib küsimus, miks ideaalsed inimesed ei tee oma abiorganisatsioone ?
Võta keskmine eesti mees luubi alla ja salvesta tema juttu ja taasesita seda kontekstiväliselt. Nt ehitusplatsilt "kui sa mulle kohe seda kuradi akutrelli ei anna siis ma vägistan su koera ära". Vastuseks "tule tule tuvike". Vms. Tavaline räige möla, stressileevenduseks. Minu kogemus ütleb et eriti jubedat möla kuuleb pigem harituma kaadri (arhitektid jt) suust.
Võtame selle kontekstist välja ja saame teha uudise "hinnatud sisearhitekt ähvardas kolleegi zoofiilse vägistamisega". Ning kusagilt roosast pakendist kargab välja perfektne kohtumõistja ja nõuab et "hinnatud sisearhitekt" tuleb lahti lasta, kinni panna ning tema projektid ära põletada.
Ainuke järeldus on et lõpetage ära see idiootne feisbuugis möllamine ja elage inimese moodi. Kui keegi tahab olla lillevaas Galadrieli laual, siis sorri, praegune inimkond seda võimaldada ei saa ja tegelane peab elama suletult omas mullis, ilma sisendi ja kindlasti ilma väljundita !