Viktoriin

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Siki
Liige
Kontakt:

Re: Viktoriin

Postitus Postitas Siki »

Kuna akf! eeru on kolm päeva foorumist eemal olnud ja viktoriin seisab niisama tühja, siis elavdamiseks lihtne küsimus:

Saaremaa Hävituspataljon sõdis 1941. aasta suvel ka mandril. Ühe lahingu ajal oli seal juhus, et vastase tule all sattus üks noormees hüsteeriasse ning ei rahunenud kuidagi. Tema kaaslased, kinnitamata andmetel laskur-vägistaja P. Tamm ning sidemees-süütaja V. Kask, võtsid kasutusele ühe, no ütleks et üsna Saaremaale omase meetme. Mõjus! Millest jutt?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Tõmbasivad kiilu alt läbi?
Kasutaja avatar
Siki
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Siki »

See juhtus köik maismaal ikka ning lahing samal ajal käis edasi. Noormees körvaldati ravi ajaks lahingust ja tehti midagi..
TALUPOEG TALUJA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TALUPOEG TALUJA »

Järsku anti aeruga?
Kasutaja avatar
Siki
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Siki »

See ei ole öige vastus ja ma ei usu, et neil aerud sügaval maismaal kaasas olid. Asjaga on seotud üks Saaremaa mitteametlik "kaubamärk".
Alexy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Alexy »

Anti "kadakat"?

Ega küsimust ei tahagi esitada, aga proovige tund"kadakaga" veeta, siis saate aru, et see pole huumor kui ta palja naha vastas on. Jah, inimesed, nahk jms. on erinevad ja kadakavihast oleme ka kuulnud, proovige "toorest" kadakat saunas :twisted:
Mina proovisin ja 35a hiljem on meeles :)
Viimati muutis Alexy, 18 Nov, 2023 23:16, muudetud 1 kord kokku.
Koostöös Churchilliga:
Inimene komistab aegajalt tõe otsa aga ajab ennast jälle püsti ning rühib edasi lolluse lipu all.
Kasutaja avatar
Siki
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Siki »

Alexy kirjutas: 18 Nov, 2023 22:19 Anti "kadakat"?
No ma loen öigeks! Nagu tuntud ajalooteadlane Vassili Riis kirjutas, otsiti lähim kadakapöösas ja seoti noormees neljaks tunniks selle külge kinni :mrgreen:
Miks just kadakas, kas seal mandrimaal töesti teisi puid ja pöösaid ei olnud- ma arvan, see oli mingi saarlaste värk. Nad teavad asju, mida teised ei tea. Noormehest oli peale sellist kohtlemist jälle asja saanud.

Akf! Alexyl ei ole tingimata kohustust uut küsimust esitada, kuna tegelikult on järg akf! eeru käes.
Kasutaja avatar
isakene
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isakene »

Siki kirjutas: 18 Nov, 2023 22:24
Miks just kadakas, kas seal mandrimaal töesti teisi puid ja pöösaid ei olnud- ma arvan, see oli mingi saarlaste värk. Nad teavad asju, mida teised ei tea. Noormehest oli peale sellist kohtlemist jälle asja saanud.
Kadaka püksipanek olla saarlaste iidne lastekasvatusmeetod, "Siin me oleme" ju kõik mäletavad. :D Kusagil oli kirjas meetodit omal ahtrinahal tunda saanud tegelase kirjeldus ravitoimest: paigal seistes valus ei olevat, aga liigutada ei saa. Ju siis kadakapõõsal sarnane kliiniline mõju oli.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Laiendaks küsimust

Kadakavihaga vihtlemisel on veel üks lahe kõrvaltoime, millest ainult mehed aru saavad. Anatoomilistel põhjustel (aga ei ole 16+ teema :)

Arvake ära.
klemm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas klemm »

Madis Reivik kirjutas: 19 Nov, 2023 13:07 Laiendaks küsimust

Kadakavihaga vihtlemisel on veel üks lahe kõrvaltoime, millest ainult mehed aru saavad. Anatoomilistel põhjustel (aga ei ole 16+ teema :)

Arvake ära.
Okkad jäävad karvadesse kinni.
Kristo 53980192
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Pigem selline "ootamatu" ja võiks teha murelikuks, kui ei tea mis ja kuidas :)
lootsik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lootsik »

Mulle tundub, et kadakad on ämblikute lemmikud.
Et siis keegi nagu sibaks püksis?
_dumbuser_
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas _dumbuser_ »

Kadakavihaga saab kuidagimoodi silikoontissi katki teha ?
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Madis Reivik kirjutas: 19 Nov, 2023 13:07 Laiendaks küsimust

Arvake ära.
Ma ei tea. Ma olen elus ikka sadu kordi kadakavihaga vihelnud. Ei ole kunagi täheldanud mingeid soospetsiifilisi kõrvalmõjusid. Nahk kripeldab pärast natuke rohkem, kui kasevihaga viheldes ja see on ka kõik. Muidugi on kadakal oma aromaatsed õlid, mis võivad teoreetiliselt lahjematele kodanikele mingit mõju avaldada, kuid see ei ole soospetsiifiline.

Eelmise küsimuse kontekstis pakun, et kuna kadakaga vohmimine teeb naha hellaks, siis see võtab ära tahtmise liigselt rabeleda ja hüsteeritseda. Ehk siis väliselt rahustab inimese maja.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Väga lihtne, läbitöötatud õlu omandab huvitava rohelise värvi :)

Kuna naistel pole sihtimisega vaja tegeleda, siis nemad seda ei näe või noh kus krt mina tean tegelikult, pole kunagi luuranud, ega ma sakslane pole :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist