Viktoriin
Re: Viktoriin
Annan järje vabaks.
Oh sind küll

Viktoriini elavdamiseks lihtne küsimus:
Praegu Estonia teatri juures asuvat 1905. aasta veresauna mälestusmärki on rahva seas kutsutud "taksopeatajaks" või ka "Hei, takso!" Kuidas aga kutsusid lõuapoolikud samal kohal asunud eelmist mälestusmärki?
Juustukera.
Jah, õige vastus!
Ilmselt seetõttu, et see oli ümar nagu kera ja asus turuplatsil.
Akf! Rebane11 peab nüüd küsima
Ilmselt seetõttu, et see oli ümar nagu kera ja asus turuplatsil.
Akf! Rebane11 peab nüüd küsima

Samal teemal siis. Hirvhambad väitsid, et mälestusmärgil on jäädvustatud kõik sündmusest osavõtnud. Mis mälestusmärk?
Kas võis olla 1924. aasta 1.novembri riigipöördekatse mälestusmärk Balti jaama juures?
Te ei usu mind juba siis, kui ma räägin maistest asjadest, kuidas te usuksite siis, kui ma teile räägiksin taevaseid asju?" Joh. 3,12
Oligi. Ja küsimise raske koorem teie õlul. Kuigi jah, 1 detsembri ülestõus.
Selle Balti jaama mälestusmärgi nimi oli ka "Rongiletõttajad" 

15 a. tagasi mu toonane venelannast kaastöötaja ütles, et see on tuntud kui ´ema, ära peksa isa!
Ju siis venelased kutsusid nii, miks mitte.
Aga akf! kulda18 peaks nüüd küsima või järje vabaks andma.
Aga akf! kulda18 peaks nüüd küsima või järje vabaks andma.
Afk, Siki pühendumus teemasse väärib aplausi.
Raske on küsida midagi sellist, mida google kohe ära ei aitaks vastata. Ise andsin viimase vastuse ilma otsinguid tegemata. Aga küsimus elust.
Tänaseks juba natuke legendaarne ohvitser Madis Nõmme ütles oma tundides kunagi midagi sellist, et heal pioneeril (mõledud on relvaliigi, mitte noorteorganisatsiooni esindajat) on vaja talupoja mõistust ja ............ Mis oli see teine asi, mida pioneeril vaja oli? Olgu öeldud, et tegemist on abstraktse asjaga, mitte millegi konkreetsega nagu näiteks labidas või kirka. Ja tõepoolest, pioneeril võib seda oma töös päriselt vaja minna.
Tänaseks juba natuke legendaarne ohvitser Madis Nõmme ütles oma tundides kunagi midagi sellist, et heal pioneeril (mõledud on relvaliigi, mitte noorteorganisatsiooni esindajat) on vaja talupoja mõistust ja ............ Mis oli see teine asi, mida pioneeril vaja oli? Olgu öeldud, et tegemist on abstraktse asjaga, mitte millegi konkreetsega nagu näiteks labidas või kirka. Ja tõepoolest, pioneeril võib seda oma töös päriselt vaja minna.
Te ei usu mind juba siis, kui ma räägin maistest asjadest, kuidas te usuksite siis, kui ma teile räägiksin taevaseid asju?" Joh. 3,12
Õnne?
"Moskva rongile vastu" oli üks versioon.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist